Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adet gününden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba
Benim son adetim 25 Aralık
20 ocak öğrendim 330 tahmini adetime 5 gün kala
22 ocak tekrar beta 777 daha gerek yok dedi doktor

Tahmini adetimin 3.günü
28 ocak kadın doğum kese göründü tam 5 haftalık idi tam
Dün 6 şubatta bebek ve kalp atışı izlendi 6 hafta 2 gün gözüktü

Benim yumurtlama erken olmuş galiba biraz

Teşekkür ederimmm 1 yıldır bekliyorum çok aşırı mutluyum gerçekten isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Amin amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de pazar günü güzsl gelir değerim

Kese gören arkadaşlar gördüğü haftayı ve kese ölçüsünü yazabilir mi. 6+0 benim bugün ama 0,6 cm çıktı ikisi de. Evham yaptım az.
Ben 5+6 da gittim özel hastanede 3 mm ölçüldü sadece sonra devlete gittim 7 mm sizin ki de normal ultrason cihazı çok etkiliyor sonucu

Çok üzüldüm Geçtiğimiz aylarda çok fazla test yapmışsınızda o dikkatimi çekti. Bende adetim gecikince test yapardım genelde keseyi gördünüz mü gerçi çok erken
Şiddetli ağrılarım oluyordu o sebeple yapılmıştı hep
Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Deger değil artış önemli olan iki güne bir takip et ben 24 ile öğrendim geç döllenmedir büyük ihtimalle

Olsun gelsin yavruck nasibiyle gelir

Yaaaaaaaa çok sevindimmmmm gözünü aydın canım benimmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Teşekkür ederimmm 1 yıldır bekliyorum çok aşırı mutluyum gerçekten isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Amin amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de pazar günü güzsl gelir değerim
İnşAllahhh gelir elbette bu sabah yerleşme kanamasıydı sanırım biraz korktum ama şimdi rahatladım çok şükür

Şiddetli ağrılarım oluyordu o sebeple yapılmıştı hep
Deger değil artış önemli olan iki güne bir takip et ben 24 ile öğrendim geç döllenmedir büyük ihtimalle
2 gün sonra kaç çıktı? İnşallah vardır normal gebeliktir de aklımı takımca da takıyorum böyle ya

Benim sat 4 Ocak. Kese için 14 şubatta çağırdı kalbi duymayız ama kese görünür dedi

Bugün keseyi gören arkadaşlarım, güzel haberi alıp buraya yazan arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun ve maşallah diyorum:))

İnşallah ben de yarın akşam hcg artışını yazqrım. telefonum sıkıntılı bir süre yazamıyorum rahatca

Kizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi

Kuzum kesen kaç cikti

Ben pazartesi gittim karından ksseyi gördü alttan bakmadı o zaman tüm kan ve idrar testlerini istedi. Enfeksiyon testleri idrardaki vs. Çarşamba da sonuçlarımı başka doktora gösterdim alttanda bebeği ve kalp atışını duydum

Merhaba arkadaşlar benim son âdet tarihimin ilk günü 10 Ocak olmuştu 2 günden beri 5 gün Clomid kullanmaya başladım ve adetimin 12 günü bir yumurta 18mm olmuştu ertesi gün çatlatma iğnesi yapıldı dün bir lekelenme oldu ve dahası yok daha kan testi yapmadım ama idrar testleri negatif çıkıyor bu normal midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…