Benim son adetim 25 Aralıkadet gününden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba
Teşekkür ederimmm 1 yıldır bekliyorum çok aşırı mutluyum gerçekten isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalımYaaaaaaaa çok sevindimmmmm gözünü aydın canım benimmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de pazar günü güzsl gelir değerimTeşekkür ederimmm 1 yıldır bekliyorum çok aşırı mutluyum gerçekten isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Ben 5+6 da gittim özel hastanede 3 mm ölçüldü sadece sonra devlete gittim 7 mm sizin ki de normal ultrason cihazı çok etkiliyor sonucuKese gören arkadaşlar gördüğü haftayı ve kese ölçüsünü yazabilir mi. 6+0 benim bugün ama 0,6 cm çıktı ikisi de. Evham yaptım az.
Şiddetli ağrılarım oluyordu o sebeple yapılmıştı hepÇok üzüldümGeçtiğimiz aylarda çok fazla test yapmışsınızda o dikkatimi çekti. Bende adetim gecikince test yapardım genelde keseyi gördünüz mü gerçi çok erken
Deger değil artış önemli olan iki güne bir takip et ben 24 ile öğrendim geç döllenmedir büyük ihtimalleKızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Olsun gelsin yavruck nasibiyle gelirNormal tabi ki ilkin heyecanı başka oluyor bilirim. 2.de planlı oldu hatta 6ay denedim sora oldu o da heyecanlı idi. Artık düsünmüyorduk malum süpriz oldu. Ben hala şoktayım galiba. Rabbim ne verirse güzel verir nasip ettiyse başımız üstüne
Teşekkür ederimmm 1 yıldır bekliyorum çok aşırı mutluyum gerçekten isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalımYaaaaaaaa çok sevindimmmmm gözünü aydın canım benimmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşAllahhh gelir elbette bu sabah yerleşme kanamasıydı sanırım biraz korktum ama şimdi rahatladım çok şükürAmin amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de pazar günü güzsl gelir değerim
2 gün sonra kaç çıktı? İnşallah vardır normal gebeliktir de aklımı takımca da takıyorum böyle yaŞiddetli ağrılarım oluyordu o sebeple yapılmıştı hep
Deger değil artış önemli olan iki güne bir takip et ben 24 ile öğrendim geç döllenmedir büyük ihtimalle
Maşallah canım alttanmi muayene ettiKizlar minik kuzumun kesesini gördük cok sukur bi maşallah alirizLioo canim keseyi ekleyebilirmisin tabloya 5+3 kalp atişi için 2 hafta sonra gel dedi
Benim sat 4 Ocak. Kese için 14 şubatta çağırdı kalbi duymayız ama kese görünür dediMerhaba, benim sat:3 ocaktı
5.şubatta Reglim 5 gün gecikince test yaptım. Çift çizgi çıktı hemen. Öğleden sonra kan testi verdim beta 766 çıktı. Bugün bir daha kan vereceğim. Yumurtlama 17-19 ocakdı. Sizce doktora ne zaman gitmem gerekiyor.
Yok karnımdan bakti canim Kasik agrisi normal dedi arada karnına yanlarına vuruyorsa norml dedi surekli ayni yer agrirsa o zaman bakarız dediMaşallah canım alttanmi muayene ettibide kasik ağrısını sordunmu
Tamam canımYok karnımdan bakti canim Kasik agrisi normal dedi arada karnına yanlarına vuruyorsa norml dedi surekli ayni yer agrirsa o zaman bakarız dedi
Sabah sağlık ocağındaki doktor da öyle dedi canım.Şimdi araştırdımda bence bizim bir tık yükselmiş mol değildir ya 1000 insandan 1 nde görülürmüş içini ferah tut oda bize denk gelmemiştir inşallah
Kuzum kesen kaç ciktiKizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi
Artık vermeme gerek yok her h
Hayırlı olsunKizlar minik kuzumun kesesini gördük cok sukur bi maşallah alirizLioo canim keseyi ekleyebilirmisin tabloya 5+3 kalp atişi için 2 hafta sonra gel dedi
Ben pazartesi gittim karından ksseyi gördü alttan bakmadı o zaman tüm kan ve idrar testlerini istedi. Enfeksiyon testleri idrardaki vs. Çarşamba da sonuçlarımı başka doktora gösterdim alttanda bebeği ve kalp atışını duydumKizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?