- 2 Temmuz 2019
- 1.038
- 1.106
- 133
Karşılığında risksiz bir gebelik varsa elbetteki hak ediyor4500₺ canım ama kuruşuna kadar hak ediyor valla
Öyle tabi canım. Ben doktor doktor gezdim herkes fitil verip gönderdi sadece. Geçmiyor dedikçe geçer dediler gönderdilerKarşılığında risksiz bir gebelik varsa elbetteki hak ediyor
Bende eşime ve kendi doktoruma danışayım gidebilirim
Şimdi olmasa bile ilerde geçmezse enfeksiyonum mutlaka giderim
Çocuklarımızın canından değerli değil ya iki üç kuruş
Teşekkür ederim bilgi verdipin için
Bugün gördümya allahım içeride nasıl oynuyor açıp açıp bakıyorumAy darısı sizlere ilk heyecan başka oluyor bideee
Kaybın içinde çok üzüldümÖyle tabi canım. Ben doktor doktor gezdim herkes fitil verip gönderdi sadece. Geçmiyor dedikçe geçer dediler gönderdilerinsşlalh tabi tekrar olmaz ama işinde iyi. İnsan böyle süreçte güvenebileceği doktor arıyor
Amin inşallah en büyük duam bu bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma. Rabbim hepimizin evladına sağlık uzun ömür versinKaybın içinde çok üzüldüm
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
En güzel mucizeBugün gördümya allahım içeride nasıl oynuyor açıp açıp bakıyorumo benim can içim 7 ci tüp bebek denememizde gelen rabbimin hediyesi
Bugün 2 ci kız diyenin canımEn güzel mucizesağlıkla gelsin güzel kız diyesim geldi cinsiyetini bilmiyorum ama
benimki gozden kacmisHayırlı olsun bahtı açık olsun insallah prensesin
Ben gorduklerimi tabloya ekledim. Gozden kacirmis olabilirim. Beni etiketleyerek yazabilirsiniz canlar. Ama çogunuzu ekledim galiba.
Öğrenince buraya yaz bakalım tahminim doğru çıkcakmıBugün 2 ci kız diyenin canımben my biglove sordum oda kız dedi . Ama şuana kadar herkes erkek dedi ne olursa başımın tacı ben şimdiye kadar hep erkek hissettim Bilmiyorumki hayırlı bir evlat olsun yeter
2 hafta sonra kan vericeğim fetal dna için inşallah sağlıklı hayırlı güzel sonuçlar çıkar orada öğrenirim 3 haftya felan . Doktor bacak arasına inince ah ben gördüm cinsiyetini dedi ama söylemedi ne olacağınıÖğrenince buraya yaz bakalım tahminim doğru çıkcakmısağlıkla gelsin miniklerimizz
Hiç çocuk sahibi olamayan, anne olma hasretiyle yaşayan insanlar varken
Cinsiyeti dert etmek nankörlük olur
Her halükarda evlatama insanın gönlünde yatan bir cinsiyet oluyor orası ayrı
Benim zaten yaş 45 ve önce ikiz olduğu için yönlendirmişti şimdi tek gebelikSizi de 11-12. haftada perinatolojiye yönlendirdiler mi
cok gecmis olsunKızlar gebeliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum yazmıştım vajinal enfeksiyonum var diye. Bir sürü doktora gittim fitil yazıp gönderdiler hep. Bugün Ali ekize gittim. Daha öncede oğlumda ki sorunları tespit eden doktordu. Vajinamı yarım saat temizledi. Polip varmış rahim ağzından onu aldı. Yani fitille oalcak iş değişilmiş yine kendiside fitil verdi ama temizlikten sonra. Kendisi prof perinatalog. İşinde bir numara. İstnabulda olupta riskli gebeliğiniz varsa gözünüz kapalı gidin. Kesinlikle tavsiyemdir. Allah razı olsun valla adamdan işini iyi yapan doktor bulmak çok zor
ayyKızlar doktordan geliyorum 13+6 ve tahminde bulundu doktorum cinsiyet için kız dedi
hayirli olsuunBizde detaylı ultrasondan çıktık kızlar erkek cinsiyeti
hayirlisi olsuunKizlaaaar cinsiyetimiz kızhemen size yazmak istedim şimdi çıktım doktordan
aa dokuz gun mu olmus bayram. fetal dna ozelde yapiliyorsa, ozel kurumlar pek oyle uzun tatil yapmazlar aslinda?Kızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?
Evet canım 9 gün oldu. Medikalparkta kan vereceğim ama kurum farklı 2 merkez var orda kan alabiliriz veya eve de gelebilirim dedi ben hastaneyi seçmiştim ondan üzüldüm acaba ertelenecek mi bayram sonrasına diyeaa dokuz gun mu olmus bayram. fetal dna ozelde yapiliyorsa, ozel kurumlar pek oyle uzun tatil yapmazlar aslinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?