Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
4500₺ canım ama kuruşuna kadar hak ediyor valla
Karşılığında risksiz bir gebelik varsa elbetteki hak ediyor
Bende eşime ve kendi doktoruma danışayım gidebilirim
Şimdi olmasa bile ilerde geçmezse enfeksiyonum mutlaka giderim
Çocuklarımızın canından değerli değil ya iki üç kuruş
Teşekkür ederim bilgi verdipin için

Öyle tabi canım. Ben doktor doktor gezdim herkes fitil verip gönderdi sadece. Geçmiyor dedikçe geçer dediler gönderdiler insşlalh tabi tekrar olmaz ama işinde iyi. İnsan böyle süreçte güvenebileceği doktor arıyor

Kaybın içinde çok üzüldüm
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah

En güzel mucize sağlıkla gelsin güzel kız diyesim geldi cinsiyetini bilmiyorum ama
Bugün 2 ci kız diyenin canım ben my biglove sordum oda kız dedi . Ama şuana kadar herkes erkek dedi ne olursa başımın tacı ben şimdiye kadar hep erkek hissettim Bilmiyorumki hayırlı bir evlat olsun yeter

Bugün 2 ci kız diyenin canım ben my biglove sordum oda kız dedi . Ama şuana kadar herkes erkek dedi ne olursa başımın tacı ben şimdiye kadar hep erkek hissettim Bilmiyorumki hayırlı bir evlat olsun yeter
Öğrenince buraya yaz bakalım tahminim doğru çıkcakmı sağlıkla gelsin miniklerimizz
Hiç çocuk sahibi olamayan, anne olma hasretiyle yaşayan insanlar varken
Cinsiyeti dert etmek nankörlük olur
Her halükarda evlat ama insanın gönlünde yatan bir cinsiyet oluyor orası ayrı

2 hafta sonra kan vericeğim fetal dna için inşallah sağlıklı hayırlı güzel sonuçlar çıkar orada öğrenirim 3 haftya felan . Doktor bacak arasına inince ah ben gördüm cinsiyetini dedi ama söylemedi ne olacağını bekleyelim kesinleşsin dedi

cok gecmis olsun bununla gelmis gecmis olur, bir daha da tekrarlamaz umarim. bende de candida cikti, mantar, fiziksel olarak hafif bir kasinti disinda bir sey hissetmiyorum ama kontrol amacli kultur bakilsin istedim. fitil verdi doktor, hamilelikte cok siklikla rastlaniyor, endise etmeyin dedi ama benim doktorumun genel tavri zaten epey sakin.

Kızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?

Kızlar lokosit yüksekliği olan varmı ? Bende biraz çıktı ama doktor acıma yanma yoksa sorun yok dedi

Kızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?
aa dokuz gun mu olmus bayram. fetal dna ozelde yapiliyorsa, ozel kurumlar pek oyle uzun tatil yapmazlar aslinda?

aa dokuz gun mu olmus bayram. fetal dna ozelde yapiliyorsa, ozel kurumlar pek oyle uzun tatil yapmazlar aslinda?
Evet canım 9 gün oldu. Medikalparkta kan vereceğim ama kurum farklı 2 merkez var orda kan alabiliriz veya eve de gelebilirim dedi ben hastaneyi seçmiştim ondan üzüldüm acaba ertelenecek mi bayram sonrasına diye

Kızlar yarın 11+6 oluyorum. Doktora gitsem cinsiyet tahmini yapabilir mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…