Iyiyim şükür canım. Hayır bir sıkıntı yasamiyorum. Sadece 3. Gebelik olduğu için şimdiden zor sanki kendimi 8 aylık hamile gibi hissediyorum. Karnimda bir sey olduğunu hissedebiliyorum. Hareketler değil ama var olduğunu hissediyorum. Sen nasılsın canımSen nasılsın canm hastaneden cıktıktan sonra bi sıkıntı yaşamadın inşallah . Maşallah zaman ne hızlı ya beta kese kalp derken riskli aylar gecti
İnşallah düzelir yabence azalır zamanla su içmeyi ihmal etmeyin ben de yılmıstım artık fitili de bıraktım suan tamamen düzeldi
Düzelir inşallah canım sirkeli suda işe yarıyor benim diğer gebeliğim de çok yaşadım enfeksiyonİnşallah düzelir ya
Ya ben dün sirkeli su yaptım sınra kanama oldu o yüzden korktum sirkeli sudan. O mu yaptı olacağı vardı denk mi geldi anlamadımDüzelir inşallah canım sirkeli suda işe yarıyor benim diğer gebeliğim de çok yaşadım enfeksiyon
Ben gebeliğin sonuna kadar yaptım sirkeli su Ole denk gelmiştir canım Bi daha olmaz inşallah bende çok yaşıyorum kanama leke halada tam geçmedi insan çok korkuyor Rabbim sağlıkla kucamiza almayı nasip etsinYa ben dün sirkeli su yaptım sınra kanama oldu o yüzden korktum sirkeli sudan. O mu yaptı olacağı vardı denk mi geldi anlamadım
Amin inşalalhBen gebeliğin sonuna kadar yaptım sirkeli su Ole denk gelmiştir canım Bi daha olmaz inşallah bende çok yaşıyorum kanama leke halada tam geçmedi insan çok korkuyor Rabbim sağlıkla kucamiza almayı nasip etsin
Bi sorun olmaz hasta olduğum da doktor 2 tane birden iç demişti fazla değil yani içtiğinMerhaba sevgili gebe arkadaşlarim, bir sorum olacak sizlere. Biliyoruz ki parol kullanimi gebelikte bir noktaya kadar guvenli olarak belirtiliyor. Benim baş agrilarim biraz fazla olmaya basladi agri basladigi anda parol alabilirsem ilerlemiyor ama ileri seviyede alirsam da bir etkisi olmuyor ve migren agrisina donuyor. Simdi sorum su ki 2 haftadir haftada 1 olacak sekilde parol icmeye basladim. Daha onceki haftalarda da bir kere kullanmistim. Ek olarak her gece 2 tane prilam da iciyorum. Sizce bu sık bir kullanim mi acaba bir şey olur mu biraz gerdi beni acikcasi bu durum?
Çok çok geçmiş olsun canım , progestanı fitil olarak al hem ağızdan alınan yorgunluk bulantı baş dönmesi yapar .Kızlar Allah razı olsun hepinizden. Aklım çıktı. Bir gebelik kaybım olduğu için çok korkarak gittim doktora. Devlette acile gittim. En son 8. Haftada küçüktü şimdi bebek olmuş elleri kolları felan her şeyi vardı çok şükür hareket etti içim rahatladı. Progestan içtim yarında özelde iyi bir perinataloga gideceğim tekrardan için rahat etsin diye. Rabbim her birimizin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Selam canım benim türkiyedeki doktorum migren için parol iç dedi ama çok çok rahatsız olursam sabah 1 akşam 1 şeklinde demişti . Almanyadaki takipli doktorum kesinlikle önermiyor istersen 3 gün baş ağrısı çek ama içme bebeğe etkisini bilmiyoruz en zararsızı o evet ama tam anlamıyla yeterli çalışma yok diyor . Hal böyle olunca ben şimdiye kadar atakları içmeden geçirdim . Atak gelince duş alıyorum ,kafamı sıkıca tülbentle bağlıyorum, soğuk kompres başıma ,bol masaj . Zor ama 2 güne felan geçiyor he birde Türk kahvesiMerhaba sevgili gebe arkadaşlarim, bir sorum olacak sizlere. Biliyoruz ki parol kullanimi gebelikte bir noktaya kadar guvenli olarak belirtiliyor. Benim baş agrilarim biraz fazla olmaya basladi agri basladigi anda parol alabilirsem ilerlemiyor ama ileri seviyede alirsam da bir etkisi olmuyor ve migren agrisina donuyor. Simdi sorum su ki 2 haftadir haftada 1 olacak sekilde parol icmeye basladim. Daha onceki haftalarda da bir kere kullanmistim. Ek olarak her gece 2 tane prilam da iciyorum. Sizce bu sık bir kullanim mi acaba bir şey olur mu biraz gerdi beni acikcasi bu durum?
Darısı biz garibanlara insallh1 trimesterelveda
Çok geçmiş olsunŞimdi çıktım çok şükür bebek iyi enfeksiyonum vardı sanırım o kanama yapmışinşallah enfekdiyonumda geçer
Ayy maşallah1 trimesterelveda
Selamlar
Evet o kanama yapio. Crp kacti pekiVajinal enfeksiyonum var
Ayni seyi dusunup bir dondurma patlattim simdi kusmasam kutlamam tamamlanmis olacak1 trimesterelveda
Bitki çayını pek önermiyor doktorlarMerhaba kızlar pcosum var kıvırcık nane çayı tüketiyordum önceden yüz tüylerime çok iyi geliyordu sakıncası var mı acaba tüketmenin ?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
15 çıktıEvet o kanama yapio. Crp kacti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?