Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
171ve 497 bence gayet normal aşılama değil benim yumurtlama takibi ama çatlatma iğnesi kullanmadım benimde kendi kendine çatladı googlede hesaplattim ikiz olabilir yazıyor tabloda

171ve 497 bence gayet normal aşılama değil benim yumurtlama takibi ama çatlatma iğnesi kullanmadım benimde kendi kendine çatladı googlede hesaplattim ikiz olabilir yazıyor tabloda
güzel artmış canım iki katı şeklinde. Sürpriz şekilde öğrenirsin eğer ikizse de bi gidersin 2 kese var der ancak öyle bence betayla biraz zor anlaması öyle biliyorum canım rabbim sağlıklı şekilde nasip etsin her şeyi

Bence betayla öğrenilmez çünkü bir kaç yerde okudum ikizleri olacak betası normal bir şekilde artmış öyle aşırı uçuk rakamlar olmamış varsada ultrasonda belli olur

Bende öyle biliyorum sadece Googlede beta hesaplama analizi yaptırdım artışı nasıl diye bir baktım altinda ikiz olabilir saçma geldi ikiz olmasını istemem riskli oluyor çünkü

Bende öyle biliyorum sadece Googlede beta hesaplama analizi yaptırdım artışı nasıl diye bir baktım altinda ikiz olabilir saçma geldi ikiz olmasını istemem riskli oluyor çünkü
Evet çoğul gebelik gerçekten zor nasip kısmet tabii ki ha birlikte büyürler vs çok mükemmel hissiyat ama zorluğu apayrı ben tek çocuk olduğum için hep ikiz olsa kardeş kardeşe büyüseler keşke diyorum da zorluğunu düşününce risklerini hayırlısı diyorum

Birlikte büyümeleri çok güzel ama hem anne hem bebek için çok fazla riskleri var geçenlerde bir anne ikiz doğumda vefat etti belki gormussunuzdur sosyal medyada gencecik yaşta çok üzülmüştüm doktorlarda çoğul gebelik istemez

Siz çok istiyorsunuz rabbim inşallah size sağlıklı bir ikiz gebelik yaşatır

Canım bende 5+1 de baktırdım 7 mm dedi içi boş tabiki bebek daha görünmez senin kese kaç mm di

Siz çok istiyorsunuz rabbim inşallah size sağlıklı bir ikiz gebelik yaşatır
Hayırlısı neyse o olsun çok bekledim tekrar hamile kalabilmeyi rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sağlıklı şekilde doğum yapıp kucağımıza almayı

Bende ilk 3 gün leke yaşadım bildiğin eski kandı cok şükür 2 gündür yok rahim kendini temizledi
Bend2 ilk gebelikte yaşamamıştım lekelenme

Bende ilk 3 gün leke yaşadım bildiğin eski kandı cok şükür 2 gündür yok rahim kendini temizledi
Bend2 ilk gebelikte yaşamamıştım lekelenme
İnşallah benimde geçer progestan baya azalttı ama insan hep bir diken üstünde
Aynn öyle insan korkuyor

Bende öyleyim gerçekten kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum bende gurbetteyim aileden uzak olmak çok zor
Gerçekten çok çok zor Rabbim yardımcımız olsun bir zorluk başkasına bir se bize bin ama canları sağolsun

Kizlar selam ben profile girip tahmini doğum tarihini yapamadım son adet tarihim 12 Ocak beklenen doğum tarihi 19 Ekim oluyor yaş 29 ilk çocuk olacak nasipse

Eklentiler

• IMG_20250206_191644.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar selam ben profile girip tahmini doğum tarihini yapamadım son adet tarihim 12 Ocak beklenen doğum tarihi 19 Ekim oluyor yaş 29 ilk çocuk olacak nasipse
Benim de 11 ocak sat, beklenen doğum tarihi 18 ekim yaşlarımız da aynı 1 ay sonra 29 oluyorum hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…