171ve 497 bence gayet normalAyyyy kaç çıkmıştı da betaAşılamayla mı hamile kaldın canım sen? Benim de bu 7. aşılamaydı sadece gonal-f kullandım 3 yumurta oluşmuştu kendi kendine çatladığı için aşılama yapılmadı doğal denemiştik bende de bi merak var
Ayy kolik bebek cok zor benim yigenimde oyle durduk yere cani skldikca aglardiBenim kızım kolik bebekti neler çektim ya. Asla diyordum, aslaaa ikinci çocuğu istemem diyordumama o günler geçiyor insan unutuyor ve tekrar istiyo
güzel artmış canım iki katı şeklinde. Sürpriz şekilde öğrenirsin eğer ikizse de bi gidersin 2 kese var der ancak öyle bence betayla biraz zor anlaması öyle biliyorum canım171ve 497 bence gayet normalaşılama değil benim yumurtlama takibi ama çatlatma iğnesi kullanmadım benimde kendi kendine çatladı googlede hesaplattim ikiz olabilir yazıyor tabloda
Bence betayla öğrenilmez çünkü bir kaç yerde okudum ikizleri olacak betası normal bir şekilde artmış öyle aşırı uçuk rakamlar olmamış varsada ultrasonda belli olurAyyyy kaç çıkmıştı da betaAşılamayla mı hamile kaldın canım sen? Benim de bu 7. aşılamaydı sadece gonal-f kullandım 3 yumurta oluşmuştu kendi kendine çatladığı için aşılama yapılmadı doğal denemiştik bende de bi merak var. Gördüm beta artışını ama şöyle biliyorum ben çok ciddi rakamlarla ikiz gebeliği öğrenenler oluyor bir de çok betaya takılmamak gerekiyor demişti doktorum önemli olan 2 katı artması demişti. Yine de ultrason kontrolünde takip ettirmek lazım 2 kese mi var vs diye
Bende öyle biliyorum sadece Googlede beta hesaplama analizi yaptırdım artışı nasıl diye bir baktım altinda ikiz olabilir saçma geldi ikiz olmasını istemem riskli oluyor çünkügüzel artmış canım iki katı şeklinde. Sürpriz şekilde öğrenirsin eğer ikizse de bi gidersin 2 kese var der ancak öyle bence betayla biraz zor anlaması öyle biliyorum canımrabbim sağlıklı şekilde nasip etsin her şeyi
Evet çoğul gebelik gerçekten zor nasip kısmet tabii ki ha birlikte büyürler vs çok mükemmel hissiyat ama zorluğu apayrıBende öyle biliyorum sadece Googlede beta hesaplama analizi yaptırdım artışı nasıl diye bir baktım altinda ikiz olabilir saçma geldi ikiz olmasını istemem riskli oluyor çünkü
Birlikte büyümeleri çok güzel ama hem anne hem bebek için çok fazla riskleri var geçenlerde bir anne ikiz doğumda vefat etti belki gormussunuzdur sosyal medyada gencecik yaşta çok üzülmüştümEvet çoğul gebelik gerçekten zor nasip kısmet tabii ki ha birlikte büyürler vs çok mükemmel hissiyat ama zorluğu apayrıben tek çocuk olduğum için hep ikiz olsa kardeş kardeşe büyüseler keşke diyorum da zorluğunu düşününce risklerini hayırlısı diyorum
Siz çok istiyorsunuz rabbim inşallah size sağlıklı bir ikiz gebelik yaşatırEvet çoğul gebelik gerçekten zor nasip kısmet tabii ki ha birlikte büyürler vs çok mükemmel hissiyat ama zorluğu apayrıben tek çocuk olduğum için hep ikiz olsa kardeş kardeşe büyüseler keşke diyorum da zorluğunu düşününce risklerini hayırlısı diyorum
Canım bende 5+1 de baktırdım 7 mm dedi içi boş tabiki bebek daha görünmez senin kese kaç mm diSelam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudanaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?
Hayırlısı neyse o olsun çok bekledim tekrar hamile kalabilmeyi rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sağlıklı şekilde doğum yapıp kucağımıza almayıSiz çok istiyorsunuz rabbim inşallah size sağlıklı bir ikiz gebelik yaşatır
Bende ilk 3 gün leke yaşadım bildiğin eski kandı cok şükür 2 gündür yok rahim kendini temizlediİlk 43 sonra 66 sonra 487 bunlar ikişer gün arali olan yani ayın 2 sinde 487 çıkmıştı bugun 3512 benim hep alttan görünüyor nedense kesemilk gebeliğimde de aynı alttan görmüştü için bir sıkıntı yok dedi İnşallah canım hepimizin değeri güzel sağlıklı bir şekilde ilerler ben lekelerden çok korktum ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu beni çok tedirgin etti
İnşallah benimde geçer progestan baya azalttı ama insan hep bir diken üstündeBende ilk 3 gün leke yaşadım bildiğin eski kandı cok şükür 2 gündür yok rahim kendini temizledi
Bend2 ilk gebelikte yaşamamıştım lekelenme
Bende ilk 3 gün leke yaşadım bildiğin eski kandı cok şükür 2 gündür yok rahim kendini temizlediİlk 43 sonra 66 sonra 487 bunlar ikişer gün arali olan yani ayın 2 sinde 487 çıkmıştı bugun 3512 benim hep alttan görünüyor nedense kesemilk gebeliğimde de aynı alttan görmüştü için bir sıkıntı yok dedi İnşallah canım hepimizin değeri güzel sağlıklı bir şekilde ilerler ben lekelerden çok korktum ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu beni çok tedirgin etti
Aynn öyle insan korkuyorİnşallah benimde geçer progestan baya azalttı ama insan hep bir diken üstünde
Gerçekten çok çok zor Rabbim yardımcımız olsun bir zorluk başkasına bir se bize bin ama canları sağolsunBende öyleyim gerçekten kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum bende gurbetteyim aileden uzak olmak çok zor
Maşallah bence güzel artış hep 2 katı şeklinde artmışKızlar artıl iyi değilmi
Artık vermeme gerek yok her haldeMaşallah bence güzel artış hep 2 katı şeklinde artmış
Benim de 11 ocak sat, beklenen doğum tarihi 18 ekimKizlar selam ben profile girip tahmini doğum tarihini yapamadım son adet tarihim 12 Ocak beklenen doğum tarihi 19 Ekim oluyor yaş 29 ilk çocuk olacak nasipse
Hayır bence yok canım gayet güzel artık rutin doktor kontrollerinde sıra kese bebek kalp atışı falanArtık vermeme gerek yok her halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?