Geçmiş olsun canım rabbim tez zaman da şifa versinKabızlıktan dolayı canım zorlanmadan leke görüyorum hep. Dün böbrek kontrolüne gittim orda da 3 tane taşım varmış onu öğrendim, zaten böbrekten ameliyatlıydım %20 çalışıyordu şimdi tekrar taş üretmiş bu hayırlı günlerde banada dua edin sorunsuz atlatabiliyim gebeliği.
Ayy Rabbim şifa versin canim inşallah sıkıntısz stressz kucagina alirsin yavrunuKabızlıktan dolayı canım zorlanmadan leke görüyorum hep. Dün böbrek kontrolüne gittim orda da 3 tane taşım varmış onu öğrendim, zaten böbrekten ameliyatlıydım %20 çalışıyordu şimdi tekrar taş üretmiş bu hayırlı günlerde banada dua edin sorunsuz atlatabiliyim gebeliği.
Sağol canım.. aaa bende sadece bende bu durum var diye çok üzülüyordum doktor ne diyor bu durumaGeçmiş olsun canım rabbim tez zaman da şifa versinbenimde sadece lavaboda kabuzken lekelenmem oluyor ve kaşık ağrım. Hiç zorlanmadan yapmama rağmen her büyük abdest sonrası lekelenme yaşıyorum tek ben de oluyor sanıyordum
10. Haftada şekil alıyorlar zaten görürsün cnmÇok tatlı ya masallah, ben de bu kadar net görürüm umarım
Nedense kız olacak gibi hissettim maşallah minişeKızlar Benim minişime bakınHenüz çok küçük ama hislerinize göre sizce kizmi erkekmi
8+3 olacağız inşallah göreceğim gün, umarım net görürüm, çok istiyorum10. Haftada şekil alıyorlar zaten görürsün cnm
Evet canım sıra aldım hafta içi görümcem inşallah bende kist olduğunu düşünüyorum aslında sol kaşığım rahatsız edici bir ağrı var olabilirKuzum teste pozitif cıkıyo diyosun farklı farklı marka testlerde ozaman gidip bi doktora görun kanda pozitif cıkmayıp teste pozitif cıkıyosa kistin ola bilirbi tanıdıgım o şekilde ogrendi kisti olduğunu
Basınçtan dolayı olayı korkma dedi ama bi tarif verdi 3 kayısı 2 incir 6 kuru üzüm bir zeytin kaşığı yağı bir bardak suda kaynatıp içiyorum gerisini yiyorum dünden beri yapıyorum etkisini gördüm. Ama her büyük lavabomda lekem oluyor ve karnımda bazen ağrıyor basınç ve gazdanSağol canım.. aaa bende sadece bende bu durum var diye çok üzülüyordum doktor ne diyor bu duruma
İnşallah hersey yolunda dır Canım Rabbim buyukEvet canım sıra aldım hafta içi görümcem inşallah bende kist olduğunu düşünüyorum aslında sol kaşığım rahatsız edici bir ağrı var olabilir
Keseye gore tahmin edenler var uygulamada onlara attim iki kişide kiz dediNedense kız olacak gibi hissettim maşallah minişe
Kaç haftalık görüntüyü attınız 6+3 hafta erken mi acaba ya ben de atmak istiyorumKeseye gore tahmin edenler var uygulamada onlara attim iki kişide kiz dedi
Yaa umarım canım sen kız mı istiyorsun? Ben de çok istiyorum sağlıklı olması en önceliğim tabikiKeseye gore tahmin edenler var uygulamada onlara attim iki kişide kiz dedi
Banada kız tahminler ama bende kız çok istiyorum ilk gebeliğim de de hep kız istemiştim nasip artık sağlıkla gelsinlerKeseye gore tahmin edenler var uygulamada onlara attim iki kişide kiz dedi
Kefir ve kayısılı activia tüketiyorum çok faydası oluyor bu da geçer inşallah wc gidince korkuyorum artıkBasınçtan dolayı olayı korkma dedi ama bi tarif verdi 3 kayısı 2 incir 6 kuru üzüm bir zeytin kaşığı yağı bir bardak suda kaynatıp içiyorum gerisini yiyorum dünden beri yapıyorum etkisini gördüm. Ama her büyük lavabomda lekem oluyor ve karnımda bazen ağrıyor basınç ve gazdan
MaşallahKızlar Benim minişime bakınHenüz çok küçük ama hislerinize göre sizce kizmi erkekmi
Ayy sende at instagramdan o sayfalara merak ettmBanada kız tahminler ama bende kız çok istiyorum ilk gebeliğim de de hep kız istemiştim nasip artık sağlıkla gelsinler
İnstagramda hangi sayfa canım bilmiyorumAyy sende at instagramdan o sayfalara merak ettm
İnstagramda hangi sayfa canım bilmiyorum
İnstagramda hangi sayfa canım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?