Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Geçmiş olsun canım rabbim tez zaman da şifa versin benimde sadece lavaboda kabuzken lekelenmem oluyor ve kaşık ağrım. Hiç zorlanmadan yapmama rağmen her büyük abdest sonrası lekelenme yaşıyorum tek ben de oluyor sanıyordum

Ayy Rabbim şifa versin canim inşallah sıkıntısz stressz kucagina alirsin yavrunu

Sağol canım.. aaa bende sadece bende bu durum var diye çok üzülüyordum doktor ne diyor bu duruma

Kuzum teste pozitif cıkıyo diyosun farklı farklı marka testlerde ozaman gidip bi doktora görun kanda pozitif cıkmayıp teste pozitif cıkıyosa kistin ola bilir bi tanıdıgım o şekilde ogrendi kisti olduğunu
Evet canım sıra aldım hafta içi görümcem inşallah bende kist olduğunu düşünüyorum aslında sol kaşığım rahatsız edici bir ağrı var olabilir

Sağol canım.. aaa bende sadece bende bu durum var diye çok üzülüyordum doktor ne diyor bu duruma
Basınçtan dolayı olayı korkma dedi ama bi tarif verdi 3 kayısı 2 incir 6 kuru üzüm bir zeytin kaşığı yağı bir bardak suda kaynatıp içiyorum gerisini yiyorum dünden beri yapıyorum etkisini gördüm. Ama her büyük lavabomda lekem oluyor ve karnımda bazen ağrıyor basınç ve gazdan

Evet canım sıra aldım hafta içi görümcem inşallah bende kist olduğunu düşünüyorum aslında sol kaşığım rahatsız edici bir ağrı var olabilir
İnşallah hersey yolunda dır Canım Rabbim buyuk haber ver bize doktora gidince,dualarım seninle

Kefir ve kayısılı activia tüketiyorum çok faydası oluyor bu da geçer inşallah wc gidince korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…