Dün internetten bir doktor dinledim 2 ci trimester da sorun olmaya bilir diyordu galiba .. bundan anladığım 1 ve 3 cü trimester da önermiyorlarGünaydın herkeseOruç durumunu doktorunuza sordunuz mu veya tutan varmı ? Ben dün niyetlendim fakat sabah kalkar kalkmaz aşırı mide bulantım oluyor hep, bişeyler yemezsem ve bulantı ilacımı içmezsem geçmiyor. Napcam şimdi diye düşünüyorum
Caniko sende bunu iyi degerlendirecen. Ohh misss gün içinde naz yap yat. O yokken istediğin gibi ol. Varkende ona yaptır. Erkekler saf ya kullandirtiyorlar zorla kendileriniKizlar iyi akşamlar sizenle bişey paylaşmak istiyorum Benim Gebe kalmam biraz zor oldu 2.5seneden sonra gebe kalabildim çok şükür Bugun el yikama yerinde abdest alirken eşim beni gördü ayağimi yikarken bana kizdi söylendi dikkat etmiyorsun diye normlde hep Duş aldigimiz fiskiyenin oldugu yerde aliyorum abdesti ama bugun orda almadim baya yükledi bana aksam vardiyasinda oldugu icin hic konusmadan çekip gitti eşimin bu kadar evhamli olmasi beni çok etkiliyo psikolojikmen
Baski hissediyorum görümcemin gelinide hamile şu an da ama onun hamileligi riskli görümcem eşime ayagini kaldrmasin biyerlere uzanmasin diye söylemiş ama doktor bana öyle bisey demedi o kdr pipirikli ki beni cok yoruyo bu hali Allah aşkina ayak kaldirmayla bebek düsermi sinirden ağliycm bunu biriyle paylaşmasam daha cok içime aticam biliyorum
Evet doğru. Tamam kendimize dikkat edicez ama abartmamak gerekiyor. Sakınan göze çöp batar misali.Bu arada yanlış anlamayın kızlar doktor yatın derse tabi ki yatın ama yatarsam bebek kalır felan diye düşünmeyin sağlıklı bir gebelikse zaten her türlü doğuyor bebek sağlıksız bebekse kıpardamasanız bile gidiyor…
10+1 oldum canım lekelenmem olunca devlet hastanesi kadın doğum aciline gittimMaşallah canim kaç haftalik oldun sen hangi hastaneye gidiyosun baya net görüntü
Doktorum önermiyor özellikle o kadar uzun süre susuzluk doğru değilGünaydın herkeseOruç durumunu doktorunuza sordunuz mu veya tutan varmı ? Ben dün niyetlendim fakat sabah kalkar kalkmaz aşırı mide bulantım oluyor hep, bişeyler yemezsem ve bulantı ilacımı içmezsem geçmiyor. Napcam şimdi diye düşünüyorum
Benim doktorumda onermedi dun muayenem vardi sordum ama yine kendi vicdanin ama ben onermiyorum dediGünaydın herkeseOruç durumunu doktorunuza sordunuz mu veya tutan varmı ? Ben dün niyetlendim fakat sabah kalkar kalkmaz aşırı mide bulantım oluyor hep, bişeyler yemezsem ve bulantı ilacımı içmezsem geçmiyor. Napcam şimdi diye düşünüyorum
Doktorum önermiyor özellikle o kadar uzun süre susuzluk doğru değil
Teşekkür ederim banada fikir oldu tutmasam kendimi kötü hissederim diyordum. Bu gün tutayımda. Ara vere vere bazen tutarım diye düşünüyorum:)Benim doktorumda onermedi dun muayenem vardi sordum ama yine kendi vicdanin ama ben onermiyorum dedi
Kuzum teste pozitif cıkıyo diyosun farklı farklı marka testlerde ozaman gidip bi doktora görun kanda pozitif cıkmayıp teste pozitif cıkıyosa kistin ola bilirKafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir mi
Benim doktorum yemek değil ama suyun çok önemli olduğunu ve vitaminlerin sabahtan alınması gerektiğini bu yüzden de oruç tutulmasını önermediğini söyledi. Zaten dinde hamile oruç tutmak zorunda değil. Su içmezsek idrar yolu enfeksiyonu riskimiz de çokGünaydın herkeseOruç durumunu doktorunuza sordunuz mu veya tutan varmı ? Ben dün niyetlendim fakat sabah kalkar kalkmaz aşırı mide bulantım oluyor hep, bişeyler yemezsem ve bulantı ilacımı içmezsem geçmiyor. Napcam şimdi diye düşünüyorum
Banada doktor kist var dedi ama sorun değil dediMerhabalar biz dün kalp atışını duyduk ve hatta gördük nasıl attığını, kısacık bir andı ama çok güzeldi6+2 de duyduk bu arada karından ultrasonla. Bir de kist gördü doktor bu normal olan bir şey hamilelikle birlikte oluşur, yavaş yavaş küçülür ve yok olur o, olmazsa da doğumla temizleriz sezaryen olursa dedi. Endişelenecek bir şey değil dedi de, gel de endişelenme. Böyle bir şey olan var mı hanımlar? Bir de oruç konusu daha erken haftalarda olduğu için yiyecek o kadar önemli değil doktor ama susuz asla dedi. O nedenle oruç tutmayın dedi açık açık.
Evet doğru. Tamam kendimize dikkat edicez ama abartmamak gerekiyor. Sakınan göze çöp batar misali.Bu arada yanlış anlamayın kızlar doktor yatın derse tabi ki yatın ama yatarsam bebek kalır felan diye düşünmeyin sağlıklı bir gebelikse zaten her türlü doğuyor bebek sağlıksız bebekse kıpardamasanız bile gidiyor…
Canım eğer kötü hissedersen tutma kendini zorlama.Teşekkür ederim banada fikir oldu tutmasam kendimi kötü hissederim diyordum. Bu gün tutayımda. Ara vere vere bazen tutarım diye düşünüyorum:)
Gecmis olsun bi sknti yoktur inşallah10+1 oldum canım lekelenmem olunca devlet hastanesi kadın doğum aciline gittim
Bende öyleyim gebelikte normalmiş çorap ve papucla geziyorumHanımlar inanılmaz ayaklarım üşüyor vücut sıcaklıklığım iyi ama sizde de oluyor mu?
Ayy kaç haftalıksın masallah masallahMerhaba teyzelerimbenim bebiş şekil almaya başlamış kızlar.
Kabızlıktan dolayı canım zorlanmadan leke görüyorum hep. Dün böbrek kontrolüne gittim orda da 3 tane taşım varmış onu öğrendim, zaten böbrekten ameliyatlıydım %20 çalışıyordu şimdi tekrar taş üretmiş bu hayırlı günlerde banada dua edin sorunsuz atlatabiliyim gebeliği.Gecmis olsun bi sknti yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?