Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Midem bulanıyor diye oturup ağlamak istiyorum gerçekten, tam sanırım bu gebeliğimde olmayacak derken üç gündür sürünüyorum, sizin geçti mi kızlar
Dün sabah ayrı akşam ayrı kustum, tüm gün midem berbat vaziyetteydi gece 2 tane prilam içip yattım doktor yazmıştı, bugün çok şükür dha iyiyim öğlen bir şeyler yiyebildim en azından çok şükür

Sabah safra kusunca rahatlıyorum ben yoksa çok kötü oluyor

Bende kanama alanını ikinci kese olmasını isterdim ama nerdee eşim taraftada bende de ikiz yok
Bizde de yok ikiz ama Allâh büyük belli mi olur
Benim aşılama tedavimde 3 tane yumurtam oluşmuştu solda 2 tane sağda 1 tane her ultrason kontrolünde başka kese var mı diye ekrana bakıyorum mirket gibi bekliyorum doktorum bir şey diyecek mi diye hahsj
Yaa nasip tabi bu işler

Kızlar diğer iki hamileliğimde inanılmaz mide bulantım olurdu kan kusardım artık boğazım tahriş olduğu için. Zofer isimlim ilaç bana sadece iyi geliyordu doktorunuza danışın eğer dayanamayacak gibiyseniz.

3 kez sabah kustum bi lokma bi şey yeyip çıkardım hepsinde de ve çok az kustum midem boş olduğu icin. Ama dün akşam mahvetti sonra da direkt yattım çok kötüydüüü
Ay yine yiyip kusmak iyi boş olmaz mide 3 aydan sonra geçiyor diyorlar da herkes de olmuyor tabi ben grip olduğum için zaten canım da bisi istemiyor doktor diyet listesi verdi ama uygulamak nasip olmadi

Sorun olmaz degil mi bende vermek istemiyorumsonucta ayni şeylere bakmiycaklarmi
Benim aile hekiminin hemşiresi kendi aradı gebelik kaydınız girilmiş hayırlı olsun, takibinizi bizde yapacağız diye. Tüm testlerinizi verdiniz mi diye sordu evet dedim. Hemşiresi çok ilgiliydi telefonda 20 dk konuştu,anlattı her şeyi. Benimkiler çok iyi

Sağlık ocağı hangi testleri yapıyor canım biliyor musun? Bunlardan hangilerini yapar acaba

Eklentiler

• 15f888fe-3214-4949-b6f2-a85ca4212999.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar selam suan 7. Haftanın icindeyim hafif bulantılarım vardı iştahsızlık ve halsizlik yapıyordu ama dün ve bugün hiç bulantım olmadı daha iyiyim normal mi bu durum böyle bulantı kesilmesi zaten henüz hiç istifra etmek gibi bir durum yaşamadım sadece devamlı bulanıyordu ama böyle simdi geçince de ne alaka oldum biraz stresli ve üzüntülü günler geçiyorum kötü etkisi olur mu bilemedim

Lioo acaba Bu listeye de mi eklesen normalde 25 Eylül görünüyor son adet tarihime göre ama ultrasonla bir hafta geriden geliyor Dolayısıyla Ekim başı olabilir

Benim de kesildi bi gitti geri geldi, hiç belli olmuyor

Bende hemşireyle bugun taniştim benim hemşiremde çok iyi sadece doktorum çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyor Garip bi Adam ergen gibi sağlik ocaği ilede papaz olmak istemedigim icin gidip vericem yapcak bisey yok kanim bitmez heralde

Lioo acaba Bu listeye de mi eklesen normalde 25 Eylül görünüyor son adet tarihime göre ama ultrasonla bir hafta geriden geliyor Dolayısıyla Ekim başı olabilir
Canim eklerim tabi bilgileri yazarsan.
Yaş kaçıncı çocuk sat kese ve kalp atışı kaçıncı hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…