Benim aşılama tedavimde 3 tane yumurtam oluşmuştu solda 2 tane sağda 1 tane her ultrason kontrolünde başka kese var mı diye ekrana bakıyorum mirket gibi bekliyorum doktorum bir şey diyecek mi diye hahsjHayır kızlar değil ama isterim bi kese daha görmeyi doktora gittiğimde
Dün sabah ayrı akşam ayrı kustum, tüm gün midem berbat vaziyetteydi gece 2 tane prilam içip yattım doktor yazmıştı, bugün çok şükür dha iyiyim öğlen bir şeyler yiyebildim en azından çok şükürMidem bulanıyor diye oturup ağlamak istiyorum gerçekten, tam sanırım bu gebeliğimde olmayacak derken üç gündür sürünüyorum, sizin geçti mi kızlar
Sabah safra kusunca rahatlıyorum ben yoksa çok kötü oluyorDün sabah ayrı akşam ayrı kustum, tüm gün midem berbat vaziyetteydi gece 2 tane prilam içip yattım doktor yazmıştı, bugün çok şükür dha iyiyim öğlen bir şeyler yiyebildim en azından çok şükür
3 kez sabah kustum bi lokma bi şey yeyip çıkardım hepsinde de ve çok az kustum midem boş olduğu icin. Ama dün akşam mahvetti sonra da direkt yattım çok kötüydüüüSabah safra kusunca rahatlıyorum ben yoksa çok kötü oluyor
Bizde de yok ikiz ama Allâh büyük belli mi olurBende kanama alanını ikinci kese olmasını isterdimama nerdee eşim taraftada bende de ikiz yok
Yaa nasip tabi bu işlerBenim aşılama tedavimde 3 tane yumurtam oluşmuştu solda 2 tane sağda 1 tane her ultrason kontrolünde başka kese var mı diye ekrana bakıyorum mirket gibi bekliyorum doktorum bir şey diyecek mi diye hahsj
Ay yine yiyip kusmak iyi boş olmaz mide 3 aydan sonra geçiyor diyorlar da herkes de olmuyor tabi ben grip olduğum için zaten canım da bisi istemiyor doktor diyet listesi verdi ama uygulamak nasip olmadi3 kez sabah kustum bi lokma bi şey yeyip çıkardım hepsinde de ve çok az kustum midem boş olduğu icin. Ama dün akşam mahvetti sonra da direkt yattım çok kötüydüüü
Benim aile hekiminin hemşiresi kendi aradı gebelik kaydınız girilmiş hayırlı olsun, takibinizi bizde yapacağız diye. Tüm testlerinizi verdiniz mi diye sordu evet dedim. Hemşiresi çok ilgiliydi telefonda 20 dk konuştu,anlattı her şeyi. Benimkiler çok iyiSorun olmaz degil mi bende vermek istemiyorumsonucta ayni şeylere bakmiycaklarmi
Sağlık ocağı hangi testleri yapıyor canım biliyor musun? Bunlardan hangilerini yapar acabaBenim aile hekiminin hemşiresi kendi aradı gebelik kaydınız girilmiş hayırlı olsun, takibinizi bizde yapacağız diye. Tüm testlerinizi verdiniz mi diye sordu evet dedim. Hemşiresi çok ilgiliydi telefonda 20 dk konuştu,anlattı her şeyi. Benimkiler çok iyi
Evet benim de 9+2 ağrılarım oluyor doktor çok normal bunlar büyüme sancıları dedi9+3 oldum ama halla ara sıra kasık ağrım oluyo sağ kasık benim
Benim de kesildi bi gitti geri geldi, hiç belli olmuyorKızlar selam suan 7. Haftanın icindeyim hafif bulantılarım vardı iştahsızlık ve halsizlik yapıyordu ama dün ve bugün hiç bulantım olmadı daha iyiyim normal mi bu durum böyle bulantı kesilmesi zaten henüz hiç istifra etmek gibi bir durum yaşamadım sadece devamlı bulanıyordu ama böyle simdi geçince de ne alaka oldum biraz stresli ve üzüntülü günler geçiyorum kötü etkisi olur mu bilemedim
Şimdi çıktım 6+5 göründü biri diğeri pozisyon farkından 6+2 göründü ikisininnden karından kalp atışını duyduk elhamdulillahNasıl geçti dr?
Üzgünüm, hiç bilmiyorum canım hastanede verdiğim için orada vermeye gerek kalmıyor. Daha önce veren arkadaşlar varsa umarım yanıtlarlar sorunu.Sağlık ocağı hangi testleri yapıyor canım biliyor musun? Bunlardan hangilerini yapar acaba
D vitamini dışında tün tahliller yapılıyor sağlık ocağındaSağlık ocağı hangi testleri yapıyor canım biliyor musun? Bunlardan hangilerini yapar acaba
Ben de her sabah ayni sekil tabi o da kahvaltiya kadar bir lokma yesem midemde durmuo. Simdi acile geldm serum istedmSabah safra kusunca rahatlıyorum ben yoksa çok kötü oluyor
Bende hemşireyle bugun taniştim benim hemşiremde çok iyi sadece doktorum çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyor Garip bi Adam ergen gibiBenim aile hekiminin hemşiresi kendi aradı gebelik kaydınız girilmiş hayırlı olsun, takibinizi bizde yapacağız diye. Tüm testlerinizi verdiniz mi diye sordu evet dedim. Hemşiresi çok ilgiliydi telefonda 20 dk konuştu,anlattı her şeyi. Benimkiler çok iyi
Canim eklerim tabi bilgileri yazarsan.Lioo acaba Bu listeye de mi eklesen normalde 25 Eylül görünüyor son adet tarihime göre ama ultrasonla bir hafta geriden geliyor Dolayısıyla Ekim başı olabilir
Yaş 29Canım galiba seni Listeye eklememişim. Bilgileri yazarsan ekleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?