Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Vermedi ben kadın doğuma gidiyorum o da cesaret edemedi perinatolog görsün diyor illa. Paı homozigot mthfr677 heterozigot benim
Benim sadece mthfr heterezigot olmasına rağmen verdi tabi yine siz bilirsiniz ama homozigot baskın pıhtılaşma demek bir doktora daha gidin ya da perinatolojiye

Kızlar chatgbt ye cinsiyet tahmini yapmasını istedim ve ultrason fotosu istedi ve kız dedi

Kızlar chatgbt ye cinsiyet tahmini yapmasını istedim ve ultrason fotosu istedi ve kız dedi
Ben burdan 2 kişiye attım erkek dedi bide bir tanıdık sağ elin parmaklarından anlıyor 3 aylık olunca o da erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah

Kız valla çok sevindim annem babam da merkez doğumlular ben de merkez doğumluyum köy yok ikisinin de yerliler lozan evlerde büyümüş ikisi de sen canım?
Bende alacaliyim ama merkezde yaşıyorum buharaevler şimdi nerdesin kuzum ozluyormusun memleketini

Kızlar hamile kaldığımı öğrendiğimden berri iştahsızlık var özellikle akşam yemeklerine . Biraz bulantıda onu takip ediyor . 3 buçuk kilo verdim normalmi bebeğe etkisi olurmu

Kızlar hamile kaldığımı öğrendiğimden berri iştahsızlık var özellikle akşam yemeklerine . Biraz bulantıda onu takip ediyor . 3 buçuk kilo verdim normalmi bebeğe etkisi olurmu
Bebeğe etkisi olmaz cnm ilk 3 ay bebek direkt anneden beslenmiyor. Keşke bende yiyemesem 3 kilo aldım

Kızlar progesteronu lekelenme bitince bırakıyor musunuz? Doktor sadece sabah akşam dedi ben de sormadım valla
Benim baya lekelenmem vardı çarşamba 3 iğneye çıktı günlük 1 hafta devam et sonra tekrar bir ultrason yaptır bir bakalım duruma göre dedi .

Zaman zaman ilişki konusu konuşuluyor görüyorum. Geçen hafTa heyecandan sormayı unutunca doktoruma yazdım ve o da ikinci bir emre kadar yasak dedi Benim ara ara lekelenmem olduğu ve progestan kullanmamla alakalı olarak söylediğini düşünüyorum. Yeni konuşmuşken sizinle de paylaşmak istedim belki hala soru işareti olan vardır bir faydam dokunur

Cok tesekkur ederim canım evet bi tik daha büyümüş çıkardı ama ben hicbiseye benzetemedim yinede çok tatlı bu arada maşallah bi tik önde gitmesi çok güzel bisey ya nasıl besleniyorsun kuzum ?
Yani açıkcası öyle çok özenli değilim dışardan da yediğim oluyo ama benim hassas olup dikkat ettiğim tek şey paketli gıdalar, tüketmiyorum onları, cola tarzı şeyler de tüketmiyorum 1 kere yarım bardak içmiştim, cips filan hiç yemedim. Yiyeceksem kabak çekirdeği yiyorum. Paketli tüketeceksem en temiz içerikli olanlara bakıyorum. Sabah kahvaltısında her gün yumurta yiyorum, her gün yoğurt yiyorum, avokado ve yaban mersinini normalde de tüketiyordum yine alıp tüketiyorum. haftanın 1 günü balık tüketmeye dikkat ediyorum. Bi de vifolic vitamin kullanıyorum canım.

Merhaba! Doktora gittiniz mi bugün? Sonuç ne oldu?
Bugün gidince bizimkinin kalp atışını duyduk ama transvajinal ultrasonla. İki gün geriden geliyormuş, boyutu 6+0'a uygunmuş ama her şey yolundaymış.
Lioo beni de listeye ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Yaş 36, ilk gebelik, sat 15 Ocak, kese 4+6, kalp atışı 6+2, beklenen doğum 22 Ekim

Benim sadece mthfr heterezigot olmasına rağmen verdi tabi yine siz bilirsiniz ama homozigot baskın pıhtılaşma demek bir doktora daha gidin ya da perinatolojiye
Gidicem yönlendirme yaptı ama bebeği görmeden vermeyebilir dedi bebek görünmesi lazımmış sanırım riskli gebelik denmesi için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum bebek gözükür belki o zamana

benim doktorum uzun bir süre kullancaksın dedi,tüp bebek değil bu arada belki bu ayrım önemlidir bilmiyorum ama
Benim de tüp bebek değil lekelenmeden dolayı verdi ama benim lekelenmelere aspirin sebep oluyor olabilir. 2-3gün boyunca leke gelmezse bırakayım

Bebeğe etkisi olmaz cnm ilk 3 ay bebek direkt anneden beslenmiyor. Keşke bende yiyemesem 3 kilo aldım
Vallaha sen yinede çok vermemeye çalış dediler . Ama iştahım yok . Gerçekten akşam bulantıları asla yedirmiyor . Bulantı dedğimde öptürmüyor veya kusturmuyor ama kokular burun direğimi sızlatıyor öyle birşey

Bende alacaliyim ama merkezde yaşıyorum buharaevler şimdi nerdesin kuzum ozluyormusun memleketini
Canım ben doğduktan sonra İzmir’e taşınmışlar orada büyüdüm, lisede Antalya’ya yerleştik şu an Antalya’da yaşıyorum çok bilmiyorum Çorum’u ama memleketim arada gidip geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…