Benim sadece mthfr heterezigot olmasına rağmen verdi tabi yine siz bilirsiniz ama homozigot baskın pıhtılaşma demek bir doktora daha gidin ya da perinatolojiyeVermedi ben kadın doğuma gidiyorum o da cesaret edemedi perinatolog görsün diyor illa. Paı homozigot mthfr677 heterozigot benim
EveettOyyy maşallah artık şekillenmiş minnoş
Ben burdan 2 kişiye attım erkek dedi bide bir tanıdık sağ elin parmaklarından anlıyor 3 aylık olunca o da erkek dedi bakalım hayırlısı inşallahKızlar chatgbt ye cinsiyet tahmini yapmasını istedim ve ultrason fotosu istedi ve kız dedi
Kime attınız ya ben birine sordum dönmediBen burdan 2 kişiye attım erkek dedi bide bir tanıdık sağ elin parmaklarından anlıyor 3 aylık olunca o da erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah
Bende alacaliyim ama merkezde yaşıyorum buharaevlerKız valla çok sevindim annem babam da merkez doğumlular ben de merkez doğumluyum köy yok ikisinin de yerlilerlozan evlerde büyümüş ikisi de sen canım?
Ramzi teorisine göre yorumluyormuşKızlar chatgbt ye cinsiyet tahmini yapmasını istedim ve ultrason fotosu istedi ve kız dedi
Berrawst ve mybigloveKime attınız ya ben birine sordum dönmedi
Bebeğe etkisi olmaz cnm ilk 3 ay bebek direkt anneden beslenmiyor. Keşke bende yiyemesem 3 kilo aldımKızlar hamile kaldığımı öğrendiğimden berri iştahsızlık var özellikle akşam yemeklerine . Biraz bulantıda onu takip ediyor . 3 buçuk kilo verdim normalmi bebeğe etkisi olurmu
benim doktorum uzun bir süre kullancaksın dedi,tüp bebek değil bu arada belki bu ayrım önemlidir bilmiyorum amaKızlar progesteronu lekelenme bitince bırakıyor musunuz? Doktor sadece sabah akşam dedi ben de sormadım valla
Benim baya lekelenmem vardı çarşamba 3 iğneye çıktı günlük 1 hafta devam et sonra tekrar bir ultrason yaptır bir bakalım duruma göre dedi .Kızlar progesteronu lekelenme bitince bırakıyor musunuz? Doktor sadece sabah akşam dedi ben de sormadım valla
Cok tesekkur ederim canım evet bi tik daha büyümüş çıkardı ama ben hicbiseye benzetemedim yinede çok tatlıbu arada maşallah bi tik önde gitmesi çok güzel bisey ya nasıl besleniyorsun kuzum ?
Merhaba ben de aynı durumdayım sat 14 ocak. Kesem 5+1 de görüldü geçen çarşamba. 10 gün sonra gel dedi cuma günü gideceğim kalp atısı için. Hiç bulantım yok gögüs şişliği ve hassasiyeti var ben de bos gebelik mi diye korkuyorum ilk gebeliğim dua edelim birbirimize
Gidicem yönlendirme yaptı ama bebeği görmeden vermeyebilir dedi bebek görünmesi lazımmış sanırım riskli gebelik denmesi için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum bebek gözükür belki o zamanaBenim sadece mthfr heterezigot olmasına rağmen verdi tabi yine siz bilirsiniz ama homozigot baskın pıhtılaşma demek bir doktora daha gidin ya da perinatolojiye
Benim de tüp bebek değil lekelenmeden dolayı verdi ama benim lekelenmelere aspirin sebep oluyor olabilir. 2-3gün boyunca leke gelmezse bırakayımbenim doktorum uzun bir süre kullancaksın dedi,tüp bebek değil bu arada belki bu ayrım önemlidir bilmiyorum ama
Vallaha sen yinede çok vermemeye çalış dediler . Ama iştahım yok . Gerçekten akşam bulantıları asla yedirmiyor . Bulantı dedğimde öptürmüyor veya kusturmuyor ama kokular burun direğimi sızlatıyor öyle birşeyBebeğe etkisi olmaz cnm ilk 3 ay bebek direkt anneden beslenmiyor. Keşke bende yiyemesem 3 kilo aldım
Canım ben doğduktan sonra İzmir’e taşınmışlar orada büyüdüm, lisede Antalya’ya yerleştik şu an Antalya’da yaşıyorum çok bilmiyorum Çorum’u ama memleketim arada gidip geliyoruzBende alacaliyim ama merkezde yaşıyorum buharaevlerşimdi nerdesin kuzum ozluyormusun memleketini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?