En iyisi olmuş doktorunuzun önerisiyle kesinlikle yapmak gereken şey o ben de uygulayacağımBenim de açlık şekerim sınırın bir tık üstünde çıkınca doktorum sen şimdi böyleysen önlem alınmazsa 9 ay çok sıkıntı olur diyerek diyetisyene yönlendirdi beni. İyi de oldu aslında çünkü bu süreçte bebek 3-4 kilo alırken ben muhtemelen 20 kilo falan alırdım,sağlık sorunları da cabası. O yüzden umarım bebişimiz büyürken biz de ektea büyümeyiz
Bana da öyle dedi bugun doktorum. Sadece daha önce bu bakterilerle karşılaşmadığınız için bağışıklığınız düşük kedi köpek dışkısından uzak kalın yeterliKızlar toksoplazma bağışıklığım yokmuş dikkat etmem söylendi kedi köpeğe karşı birde salam sucuk iyi pişmemiş et yasak riskli bişey mi bu . Ay sonu yurtdışına da gideceğim riskli mi bilemedim.
Çoğu kişide yok zaten bende de yok. Zaten hamilelikte çiğ et sakatat felan yasak onlara dikkat et kedi köpektne uzak dur bir şey olmaz. Bu zamana kadar olmamış bak şimdide bulaş riski olan şeylerden uzak durursan sıkıntı olmazKızlar toksoplazma bağışıklığım yokmuş dikkat etmem söylendi kedi köpeğe karşı birde salam sucuk iyi pişmemiş et yasak riskli bişey mi bu . Ay sonu yurtdışına da gideceğim riskli mi bilemedim.
Pıhtılaşma sorunum var genetik olarak canım daha önceki doğumundan sonra pıhtı attı bacagım dvt gecirdim yani iğne kullanmam gerekBenimki de çok önemsemedi ama genel olarak moralimizi bozup stres yapmamı istemediği için çok yorum yapmıyor ondan işkillendim. Ama olabiliyormuş sanırım. Bana da progestan verdi bugün lekelenme yok şükür. Siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz?
Benimki de çok önemsemedi ama genel olarak moralimizi bozup stres yapmamı istemediği için çok yorum yapmıyor ondan işkillendim. Ama olabiliyormuş sanırım. Bana da progestan verdi bugün lekelenme yok şükür. Siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz?
Kanama leke olunca doktorum bana aspirin kes der çünkü aspirin direk. Kanı sulandirdigi için kanama yapar canım sen yine acile gorunŞimdi kanamaya döndü bordomsu akıntı geldi acile gitsem mi progestan geçirir mi acaba
Vallahi ben istemeden olduğunu düşünmüyorum kimse istemeden yapmadı bile bile kırdılar ama yaşattığını yaşasın herkes çünkü o kadar kırgınım ki anlatamamçok haklısın en basta annem ve kayınvalidem benim kalbimi çok kkırdılar istemeden de olsa
Tansiyonun düşüktür benimde tansiyonum düşük ayağa kalkınca birden başım dönüyor sürekli yorgun hissediyorum bir tane tansiyon aleti aldım mecburenKizlar az önce yerimden kalktim göz kararmam oldu anında yere kapaklandim oysaki aç değilim. Başımı yere koyunca anında düzeldimneden oluyordur ki. Çok sıkıntılı bir şey bu kucağımda oglum varken bayılırsam
Ben folbiol troid ilacı ve duphaston kullanıyorum harici ilaç kullanmıyorum daha ilerleyen zamanlarda kullanicamSiz hangi vitamini kullanıyosunuz? Döllenme süreciniz farklıdır yüksek ihtimalle o yüzden geriden geliyor olabilir endişenmeyin hemen. ama doğal folat içerikli şeyler tüketmeye dikkat edin, bi de ilk trimester için protein de çok önemliymiş zaten.
Bende alicam galiba bu gidişle. Oğlumda da oluyordu hatta bir keresinde hastanede insanların içinde bayıldım. Gözlerim açık ama karanlıktı. Üstüm başım siril siklam yapmışlardıTansiyonun düşüktür benimde tansiyonum düşük ayağa kalkınca birden başım dönüyor sürekli yorgun hissediyorum bir tane tansiyon aleti aldım mecburen
Geçmiş olsun camım az az sık sık beslen bence açmı kaldın kiBende alicam galiba bu gidişle. Oğlumda da oluyordu hatta bir keresinde hastanede insanların içinde bayıldım. Gözlerim açık ama karanlıktı. Üstüm başım siril siklam yapmışlardı
Folbiol’ün 5 mg çok yüksek canım, folik asitin çok mu düşük yoksa doktor devlet karşılıyo diye direkt onu verip geçiyolar öyle bir şey mi?Ben folbiol troid ilacı ve duphaston kullanıyorum harici ilaç kullanmıyorum daha ilerleyen zamanlarda kullanicam
Tesekkur ederim çiçeğim dikkat edicem
Hayir oysaki açta değildim. :/Geçmiş olsun camım az az sık sık beslen bence açmı kaldın ki
O öyle dokunmayla falan bulaşan birşey değil içini rahat olsun. Benim evimde hem kedim var hem de köpeğim var ama toxoplazma bağışıklığım ona rağmen negatif çıktıÇoğu kişide yok zaten bende de yok. Zaten hamilelikte çiğ et sakatat felan yasak onlara dikkat et kedi köpektne uzak dur bir şey olmaz. Bu zamana kadar olmamış bak şimdide bulaş riski olan şeylerden uzak durursan sıkıntı olmaz
Ay çok kötü olmuş bu gebeliginizde dikkat edin tuzlu şeyler tuketince biraz daha iyi olursunuz ama hamilelerde genellikle tansiyon düşüklüğü olurmuş yüksek tansiyon daha sıkıntılıBende alicam galiba bu gidişle. Oğlumda da oluyordu hatta bir keresinde hastanede insanların içinde bayıldım. Gözlerim açık ama karanlıktı. Üstüm başım siril siklam yapmışlardı
Selam hemen ihmal etmeden bir doktora git. İlk gebeliğimde ben öyle olmuştum. Ürtikerse hemen krem falan veriyorlar. Normalde kortizon iğne yapmaları lazım ama gebelikte tehlikeli riskleri var. Ben 3-4 gün geçer diye beklemiştim benimki giderek artmıştı ve crp m yükselmişti.Merhaba arkadaşlar dün kolumda küçük bir kaşıntılı kabarıklık vardı. Bugün bacaklarımı filan sarmış . Diğer kolumda da kocaman bir kaşıntılı şişlik var . Hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?