Bence çok gerekli, erken bir haftada annenin kanından bebeğin dna'sına bakılıyor. Artık ikili teste dörtlü teste de gerek kalmıyor. Hem içiniz rahatlar. Bir sorun varsa da erkenden öğrenip karnınız büyümeden çözüm bulunabilir.Kızlar fetal dna nedir ve gerekli mi ?
Sizin de mi
Hayır kızlar değil ama isterim bi kese daha görmeyi doktora gittiğimdeEvet çift yumurta ikizleri sizinde mi ikiz
Bilmiyorumki kuzum burdanda takip etmemiz gerek dedi.Tamam o zaman ne diye kayıt için tekrar kan istiyorlar ki, direkt kayıt yapıyorlar bende öyle yaptım.
Tek tek sisteme kan sonucu girmek zor geliyor onlara o yüzden alıyorlar.Kizlar ben sağlik ocagina kayit yaptirmaya gittim bugün normalde kan vermiştim devlet hastanesinde yine burdada vermen gerek dedi hemşire sizde öyle bi durum oldumu
Hayır canım ben de bildirdim sağlık ocağında test vermek istemiyorum tüm testlerimi hastanede yaptırıyorum bilginiz olsun isterseniz e nabızdan ulaşabilirsiniz dedimKizlar ben sağlik ocagina kayit yaptirmaya gittim bugün normalde kan vermiştim devlet hastanesinde yine burdada vermen gerek dedi hemşire sizde öyle bi durum oldumu
Sacmalik ya daha bir hafta olmadi kan vereli gitmesem sorun olurmu kiTek tek sisteme kan sonucu girmek zor geliyor onlara o yüzden alıyorlar.
Sorun olmaz degil mi bende vermek istemiyorumHayır canım ben de bildirdim sağlık ocağında test vermek istemiyorum tüm testlerimi hastanede yaptırıyorum bilginiz olsun isterseniz e nabızdan ulaşabilirsiniz dedim
Ben e nabız dan baktırdım tahlillere girişi yaptılar Bi daha kan vermeye gerek yok kinkizlarSacmalik ya daha bir hafta olmadi kan vereli gitmesem sorun olurmu ki
Hayır ya yazık günah üst üste niye kan veriyorsun bence olmaz biraz diret sen. Ben orada ekstra muayene olamayacağımı, kan vermeyeceğimi söyledim ekstra eksta gelemem de dedim gerektiği zaman haberleşiriz dedim tamam dedilerSorun olmaz degil mi bende vermek istemiyorumsonucta ayni şeylere bakmiycaklarmi
Bende gitmeyim o zaman vermeye.Hayır ya yazık günah üst üste niye kan veriyorsun bence olmaz biraz diret sen. Ben orada ekstra muayene olamayacağımı, kan vermeyeceğimi söyledim ekstra eksta gelemem de dedim gerektiği zaman haberleşiriz dedim tamam dediler
O zaman saglik ocagina gidince e nabizdan sonuclara bakin ben tekrar kan vermek istemiyorum diyeyimBen e nabız dan baktırdım tahlillere girişi yaptılar Bi daha kan vermeye gerek yok kinkizlar
Bence sağlık ocağı ile aranızı iyi tutun çünkü çok lazım olacak size. Çocuk doğduktan sonra da 1 yaşa kadar takibini yapıyorlar. Bozuşmayın verin derim ben 4 tüp kan alacaklar. Ben de hastanede vermeme rağmen dün kaydımı açtırıp verdim tekrar.Sacmalik ya daha bir hafta olmadi kan vereli gitmesem sorun olurmu ki
Aynen kaydımı yaptı Bi daha kan vermedim gerekli olsaydı illa da isterdilerO zaman saglik ocagina gidince e nabizdan sonuclara bakin ben tekrar kan vermek istemiyorum diyeyim
9+3 oldum ama halla ara sıra kasık ağrım oluyo sağ kasık benimKızlar iyi akşamlar kasık ağrılarınız ne durumda benim hala devam ediyor arada
Canım galiba seni Listeye eklememişim. Bilgileri yazarsan ekleyim.Lioo beni güncelleyebilirsin kese 4+6 kalp atışı 6+1 bu gün duyduk çok şükür herşey yolunda kanama alanımız vardı geçmiş.
Evet biraz da başina buyruk davranip hemşireyle aramida bozmak istemiyorumBence sağlık ocağı ile aranızı iyi tutun çünkü çok lazım olacak size. Çocuk doğduktan sonra da 1 yaşa kadar takibini yapıyorlar. Bozuşmayın verin derim ben 4 tüp kan alacaklar. Ben de hastanede vermeme rağmen dün kaydımı açtırıp verdim tekrar.
Geçmedi canım hala devam ediyor malesef sabahlari artik bsy yemiyorum iki gundur poğaca dsinda bisey yiyemiyorumMidem bulanıyor diye oturup ağlamak istiyorum gerçekten, tam sanırım bu gebeliğimde olmayacak derken üç gündür sürünüyorum, sizin geçti mi kızlar
Bende kanama alanını ikinci kese olmasını isterdimHayır kızlar değil ama isterim bi kese daha görmeyi doktora gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?