- 23 Mart 2024
- 119
- 52
- 13
- 25
Annelik gerçekten anne karnına düşünce başlıyormuş en ufak şeyde acaba iyi mi bişey mi oldu diye telaş ediyor insanBenim de kesildi bi gitti geri geldi, hiç belli olmuyor
Her hekimin uygulaması farklıdır canım yapacak bir şey yokBende hemşireyle bugun taniştim benim hemşiremde çok iyi sadece doktorum çok ilgisiz yüzüme bile bakmıyor Garip bi Adam ergen gibisağlik ocaği ilede papaz olmak istemedigim icin gidip vericem yapcak bisey yok kanim bitmez heralde
Üzgünüm, hiç bilmiyorum canım hastanede verdiğim için orada vermeye gerek kalmıyor. Daha önce veren arkadaşlar varsa umarım yanıtlarlar sorunu.
Çok teşekkürler kızlarD vitamini dışında tün tahliller yapılıyor sağlık ocağında
Çorum elitpark hastanesi doktorum gerçekten çok ilgiliydi 4 boyutlu usg bile verdimaşallahayrıca ne güzel ne kadar ayrıntılı bir tetkik nereye gidiyorsunuz acaba
Ayyy Çorum mu?Çorum elitpark hastanesi doktorum gerçekten çok ilgiliydi 4 boyutlu usg bile verdi
Canım bilgileri söylersen ekleyeyimLioo acaba Bu listeye de mi eklesen normalde 25 Eylül görünüyor son adet tarihime göre ama ultrasonla bir hafta geriden geliyor Dolayısıyla Ekim başı olabilir
Aaa çok memnun oldum hemserim yaaAyyy Çorum mu?Ben de aslen Çorum’luyum
Çok tatlışş, Kaçıncı haftadasınız?Çorum elitpark hastanesi doktorum gerçekten çok ilgiliydi 4 boyutlu usg bile verdi
Vermedi ben kadın doğuma gidiyorum o da cesaret edemedi perinatolog görsün diyor illa. Paı homozigot mthfr677 heterozigot benimİğne vermedi mi sizin hangi genlerde sorun vardı
Benimki de çok önemsemedi ama genel olarak moralimizi bozup stres yapmamı istemediği için çok yorum yapmıyor ondan işkillendim. Ama olabiliyormuş sanırım. Bana da progestan verdi bugün lekelenme yok şükür. Siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz?Aynısı olabilir canım doktor önemli değil dedi bugün tekrar doktoruma gittim kırmızı kan geldi bebek iyi kanama alanı yok dedi doktor progestan dex göbekten iğne verdi kanama olunca da kan sulandırıcı iğneyi yapmicam bakalım artık öksürmekten mi oluyo nedir bilemedim
Tesekkur ederimmÇok tatlışş, Kaçıncı haftadasınız?
Bende sata göre 8+2, bebişe göre 8+4’üm demekki 4 boyutlu çıksa böyle hatta bi tık daha büyümüş çıkacakmış demekkiTesekkur ederimmBebek 7+4 sat a göre 8+3
Lekelenme bitince 2 Gün daha kullanıp öyle bırakıyorumKızlar progesteronu lekelenme bitince bırakıyor musunuz? Doktor sadece sabah akşam dedi ben de sormadım valla
Çok güzel hayırlı olsunKızlar merhaba artışım nasıl sizce
Cok tesekkur ederim canım evet bi tik daha büyümüş çıkardı ama ben hicbiseye benzetemedim yinede çok tatlıBende sata göre 8+2, bebişe göre 8+4’üm demekki 4 boyutlu çıksa böyle hatta bi tık daha büyümüş çıkacakmış demekkine güzel doktorunuzda var 4 boyutlu ultrason şanşlısınız
Kız valla çok sevindim annem babam da merkez doğumlular ben de merkez doğumluyum köy yok ikisinin de yerlilerAaa çok memnun oldum hemserim yaaneresindensin?
Oyyy maşallah artık şekillenmiş minnoşMerhaba teyzelerimbenim bebiş şekil almaya başlamış kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?