Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Her hekimin uygulaması farklıdır canım yapacak bir şey yok

Lioo acaba Bu listeye de mi eklesen normalde 25 Eylül görünüyor son adet tarihime göre ama ultrasonla bir hafta geriden geliyor Dolayısıyla Ekim başı olabilir
Canım bilgileri söylersen ekleyeyim

Benimki de çok önemsemedi ama genel olarak moralimizi bozup stres yapmamı istemediği için çok yorum yapmıyor ondan işkillendim. Ama olabiliyormuş sanırım. Bana da progestan verdi bugün lekelenme yok şükür. Siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz?

Kızlar progesteronu lekelenme bitince bırakıyor musunuz? Doktor sadece sabah akşam dedi ben de sormadım valla

Kızlar merhaba artışım nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_3645.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 55
Tesekkur ederimm Bebek 7+4 sat a göre 8+3
Bende sata göre 8+2, bebişe göre 8+4’üm demekki 4 boyutlu çıksa böyle hatta bi tık daha büyümüş çıkacakmış demekki ne güzel doktorunuzda var 4 boyutlu ultrason şanşlısınız

Bende sata göre 8+2, bebişe göre 8+4’üm demekki 4 boyutlu çıksa böyle hatta bi tık daha büyümüş çıkacakmış demekki ne güzel doktorunuzda var 4 boyutlu ultrason şanşlısınız
Cok tesekkur ederim canım evet bi tik daha büyümüş çıkardı ama ben hicbiseye benzetemedim yinede çok tatlı bu arada maşallah bi tik önde gitmesi çok güzel bisey ya nasıl besleniyorsun kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…