Aa geridenmi gidiyor ultrasona göre benimkide iki gün geriden gidiyorHoşbuldum benim sat tarihime uyumlu değil gebeliğim çorumdanım sen hangi şehirdensin
Uykuya dustun sanirimAy uyuya kalmışımhastaneye gittim dün bebeği gördük artık oluşmaya başlamış elleri kolları ayakları kalbinide duydum oh mis çok şükür
Sabah şimdi kan istedi detaylı tekrar gitmem lazım
Ölüyorum halaizlikten ama mecbur
İkili tararama dediğim gibi onlar perinatolojiden yer açıyolar ramdevu alabilmemiz için kadın doğumcu. 11 ve 14. Hafta arası gidebilirsin dedi randevu alıppUykuya dustun sanirimSen kan vermemişmiydin kuzum ikinciyemi istedi tekrar ultrasanda bktiklarina sevindim kalp atişindan sonra tekrar bakmiyorlar saniyordum ikili taramayla ilgili bisey dedimi
Bir doktor daha görmesini tavsiye ederim her ihtimale karşı güzel düşünüm yinedeHanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
inanılmaz bişey gayette iyi betanız cuma günü bence görmemeniz imkansız bu acele niye kürtaj ne alaka avrupada yaşayan arkadaslarımız var en erken 8. haftada gidiyorlar doktora daha 5. hafta olmadan kürtaj konusması yuh yani bekleyin 6 da keseyi gören varHanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
aslında kanama olmasın diye oksopar daha iyi kan sulandırıcıBen de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtanama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler
Vitaminleri istemistir belki senin ilk verdigin kanlarda problm cikmadi degilmiİkili tararama dediğim gibi onlar perinatolojiden yer açıyolar ramdevu alabilmemiz için kadın doğumcu. 11 ve 14. Hafta arası gidebilirsin dedi randevu alıpp
Kan vermiştim idrar vsde ama tekrar rutin kontrol için detaylı kan istedi doktor
Hayirli sabahlarHayırlı sabahlar kızlar.
Çok geçmiş olsun canim acile gitsene için Rahat ederKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
Bende diyorum neden oraya yazdı diye.Ayy kızlar ya dün yanlışlıkla Eylül anneleri grubunda paylaşmışım bentabloya da bakıyorum Lioo beğenmiş ama neden yazmamış acaba diyorum
Biz mercimeğimle tanıştık teyzeleri 5+3 te, haftaya kalp atışını duymaya gideceğizz
Canım acile gittinmiKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
Doktora geldim canım açılmasını bekliyorum .Çok geçmiş olsun canim acile gitsene için Rahat eder
Dualarımız seninle canımKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlısı olsun dualarımız seninleKızlar yalvarırım dua edin lekelenmem çok fazla peçete dolu dolu oluyor
hangi hastaneOğlumu doğum yaptığım hastane 30 dedi orada olurum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?