Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Uykuya dustun sanirim Sen kan vermemişmiydin kuzum ikinciyemi istedi tekrar ultrasanda bktiklarina sevindim kalp atişindan sonra tekrar bakmiyorlar saniyordum ikili taramayla ilgili bisey dedimi

Uykuya dustun sanirim Sen kan vermemişmiydin kuzum ikinciyemi istedi tekrar ultrasanda bktiklarina sevindim kalp atişindan sonra tekrar bakmiyorlar saniyordum ikili taramayla ilgili bisey dedimi
İkili tararama dediğim gibi onlar perinatolojiden yer açıyolar ramdevu alabilmemiz için kadın doğumcu. 11 ve 14. Hafta arası gidebilirsin dedi randevu alıpp
Kan vermiştim idrar vsde ama tekrar rutin kontrol için detaylı kan istedi doktor

Bir doktor daha görmesini tavsiye ederim her ihtimale karşı güzel düşünüm yinede

Son düzenleme:
inanılmaz bişey gayette iyi betanız cuma günü bence görmemeniz imkansız bu acele niye kürtaj ne alaka avrupada yaşayan arkadaslarımız var en erken 8. haftada gidiyorlar doktora daha 5. hafta olmadan kürtaj konusması yuh yani bekleyin 6 da keseyi gören var

Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler
aslında kanama olmasın diye oksopar daha iyi kan sulandırıcı

Ayy kızlar ya dün yanlışlıkla Eylül anneleri grubunda paylaşmışım ben tabloya da bakıyorum Lioo beğenmiş ama neden yazmamış acaba diyorum

Biz mercimeğimle tanıştık teyzeleri 5+3 te, haftaya kalp atışını duymaya gideceğizz

Eklentiler

• 1000089068.webp
    26 KB · Görüntüleme: 33
Vitaminleri istemistir belki senin ilk verdigin kanlarda problm cikmadi degilmi

Bende diyorum neden oraya yazdı diye.
Maşallah suphanallah

Kızlar ultrasona girdim. Kanama alanı daha var dedi ama yavaş yavaş yok olur dedi. Kalp atışını dinletti şükürler olsun. Miniğim büyümüş

Eklentiler

• 20250226_113717.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…