Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Ya en sağlıklı gebelikte bile risk var ilk gebeliğim de 2.ay kontrolüm çok güzel geçmişti mesela çok sağlıklı çok güzel gelişen bir bebeğim vardı. 3. Ay kontrolümde karnımda beyin ölümü gerçekleşmiş düşük oldu. Bu gebeliğimde kanamam oldu ama herşey yolunda şimdilik yani tamamen sürprizli bir kutu hamilelik başına ne geleceğini bilemezsin. Bu yüzden boşver o doktoru anı yaşa anne olacan tadını çıkar

Olabilir benim baya kanamam oldu doktor bıraktırdı şimdilik. Ağrın olur miktarı artar gibi olursa hemen git doktora

İki ayrı dr a muayeneye gidince söyledim. İkisi de hiiiç oralı olmadı
Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler

İyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz için

Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler
Kanama saymıyorlar aslında onu ama sormak lazım tabi doktora bizim dediğimizle olmaz sağlıklı bir gebelik dilerim

Siz hangi hastnenin dogum paketini aldiniz acaba

Bugün kahverengi su gibi lekelenme oldu hayırlısı olsun yarına randevu aldım kızlar

N Nesli27 canim nasıl oldun. İyi haberler verirsin inşallah bize

Evet almiyorlar ozelde eşini aliyorlar en azindan ama bazi özeller eşin girmesine izin vermiyormuş ileriki dönemlrde ben doktoruma sorucam
Ay uyuya kalmışım hastaneye gittim dün bebeği gördük artık oluşmaya başlamış elleri kolları ayakları kalbinide duydum oh mis çok şükür
Sabah şimdi kan istedi detaylı tekrar gitmem lazım
Ölüyorum halaizlikten ama mecbur

8+2 olduk bende anlamadım kan gibi kokuyordu ama normal bir akıntı gibi değil su gibi bisey anlam veremedim
Hala devam ediyor mu Dr gidince bizede bildir. İnşallah kötü bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…