- 7 Şubat 2022
- 2.936
- 1.938
- 83
- 27
Düşük riski dinlen dedi ama yerleşme kanaması gibiAyni durmdayiz su an 9.5 tansiyonum. Kusmaktan bir hal oldm. Lekelenme icin bir sey dedi mi doktor ama belirtilerin var en azindan o iyi.umarm erken bitee bulantilarn kiminin 3 aydan sonra bitio
Kemdim yaparsam midem bulandırdıKız patates haşlayıp yapsaydın ya kendin o kadar ağlayacağınaNefsin körelirdi en azından
Maşallah, sağlıkla gelsin ikisi de6+0 da kese gördük yolk görünmedi. 6+4 te yolk belli belirtsizdi. Kese iki tane idi, birini 7+6 da diğerini 8+5 te duydukgayet normal görünüyor gününüz. Erken gören arkadaşlarımız çok şanslı. Allah korusun olumsuz ise de beklemekten başka çare yok. Ama değil bence olumluyu da her türlü bekliyoruz
Çok teşekkür ederim, rahatladım gerçektenEvet canım haftaya 6+.. ları gördüğünde anca görüyorlar, dedikleri gibi erken görenler şanslı kesim merak etme sen zaten çok küçük şimdi miniminnacık normal o yüzdenkendini strese sokma vakit buldukça dinlen
4+4 için kese görünmeyebilir ki zaten. Artış %60 olsa da yeterli diyor bir çok dr. Vajinal görüntü için bile yeterli değil henüz betanız. Ha pardon artışınız 2 gün arayla da değil ardışık gün. Neyden şüphelendi dış gebelik falan mı acaba. Eğer öyleyse de hemen belli olmaz. Bence her şey yolunda geçecekHanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
Geç döllenmedir benim beta 5000 küsürken cok cok küçük kese gördükBende anlamadım kistin yanında nokta gibi bişey görüyorum rahim duvarın kalınlaşmış bu şekilde görmem gerekirdi dedi tekrar beta istedi 2556 çıktı kötü düşünmek istemiyorum
Cok saçma ya gercekten bazı doktorlar gercekten cok patavatsız oluyor cok erken daha . Gönlünü ferah tut inşallah her şey yolunda giderVajinal baktı kilom 60. İşte dış gebelikten şüphelendi. Boş da olabilir herşeye hazırlıklı ol gebe değilsin gebelik şüphesi var dedi beni demoralize etti iyice. Ben zaten erken geldim farkındayım diyorum ha bire ama görünmesi gerekirdi diyor
Umuyorum ya iyi hissetmek istiyorum çok teşekkür ederim içime su serptiniz cuma gittiğimde inşallah keseyi görürüz bebeğim benimledirCok saçma ya gercekten bazı doktorlar gercekten cok patavatsız oluyor cok erken daha . Gönlünü ferah tut inşallah her şey yolunda gider
Baska doktorada git bence o doktor kötü bir şey söylerseUmuyorum ya iyi hissetmek istiyorum çok teşekkür ederim içime su serptiniz cuma gittiğimde inşallah keseyi görürüz bebeğim benimledir
Eyüp devlet şule hocayı öneririm çok ilgili ve samimidirKızlar bu arada konuda açtım ama cevap alamadım. İstwnbulda hastane fark etmez devlette önerebileceğiniz ilgili bilgili doktor var mı?
Tam isim soyisim nedir acaba teşekkür ederimEyüp devlet şule hocayı öneririm çok ilgili ve samimidir
Cuma gittiğimde yine bu tavırda olursa gideceğim gerçekten. Amin çok teşekkür ederimBaska doktorada git bence o doktor kötü bir şey söylerse
Her şey gönlünce olsun
Başka bir doktora da görün bence ve moralini bozma ben 4+6 iken gittiğimde görünmez henüz dedi bana doktorum biz gördük tahminimden büyük dedi erken buluşma olmuş bizim ondan gördük yani üzülme 5 haftadan önce zor görünüyor keseVajinal baktı kilom 60. İşte dış gebelikten şüphelendi. Boş da olabilir herşeye hazırlıklı ol gebe değilsin gebelik şüphesi var dedi beni demoralize etti iyice. Ben zaten erken geldim farkındayım diyorum ha bire ama görünmesi gerekirdi diyor
Şule kırayTam isim soyisim nedir acaba teşekkür ederim
Vallahi ben erken olduğunu bilerek gittim 4 yıldır istiyoduk heyecanla gideyim dedim en azından içim ferahlar adam beni daha da kötü ettti. Herşeyden şüphelendi bi de sağlık çalışanıyım o yüzden açık konuşuyorum herşeye hazırlıklı ol dedi ben pertBaşka bir doktora da görün bence ve moralini bozma ben 4+6 iken gittiğimde görünmez henüz dedi bana doktorum biz gördük tahminimden büyük dedi erken buluşma olmuş bizim ondan gördük yani üzülme 5 haftadan önce zor görünüyor kese
Teşekkür ederimŞule kıray
İki ayrı dr a muayeneye gidince söyledim. İkisi de hiiiç oralı olmadıKızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?