- 3 Mayıs 2024
- 170
- 186
- 18
- 27
Canım kafanı mutlaka bi yere koyman lazım ağırlığını taşıma öncelikle. Benim de geçen tuttuğunda mecbur parol içtim tülbentle sıkı sıkı sardım ve Türk kahvesi içtim öyle geçti. Bugün de çok kötüydüm, eve geldiğim gibi Türk kahvesini diktim kafaya yanında şeker ve tuzlu bişeyler yedim çok iyi geldi. Yani beslenmeye de bakıyorKızlar siz migren ağrısına veya baş ağrısına ne yapıyorsunuz ?dün geceden berri geçmek bilmeyen baş ağrım var çok kötüyüm
Yok gidemedim hava karliydi belki yarın giderim.Gittin mi canım
Bugün 5+6 yım yazdınız yanlış anlamadıysam. Yolk sac gözüktü diyorsunuz. Bunları düşünmek için olumsuz bir şey gözükmüyor bence içinizi ferah tutun strese girmeyin. Cuma gidip içinizi rahatlatın tabi o gün daha iyi gözükür. 6-7 haftasında anca gözüküyor6. haftada embriyo görünmüyorsa düşük ihtimali yükseliyor diye okudum sağlık sayfalarında. Doktor da biraz hazırlar gibi konuştu gibi geldi ama hormonlardan bana da öyle gelmiş olabilir. Haftaya yine gel dedi. Ankara Şehir Hastanesine gitmiştim, cuma özele gideceğim sanırım.
Geçmiş olsun migren çok fenadırAhahhaha sana birşey deyimmi bak dün Allah Allah dedim gebelik oldu olalı başım ağrımadı migrenim tutmadı . Ve bingo 1/2 saat geçmeden öyle şiddetli bir ağrı yaşadımki sabah 5 de ağlıyordum en son
Bizlere kimsenin nazarına gerek yok o işi kendimiz hallediyoruz
Aa sat tarihlerimiz arasinda bi gün var hayirli olsun canim hoşgeldin hangi şehirdesin
Canım vallaha gece tuttu ya boynumdan gözümün altına vuruyordu .. 3 kez duşa girdim o iyi geliyor birde öğlen artık kahve içtim şimdi hala az birşey devam ediyor yine yaptım bir Türkkahvesi ama parol içmek istemedim ilk trimester ya bebek küçük içmeyim diye baya zorlandım.. inşa Birdaha olmaz doğuma kafar hiç birimizde olmasın çok zor .Canım kafanı mutlaka bi yere koyman lazım ağırlığını taşıma öncelikle. Benim de geçen tuttuğunda mecbur parol içtim tülbentle sıkı sıkı sardım ve Türk kahvesi içtim öyle geçti. Bugün de çok kötüydüm, eve geldiğim gibi Türk kahvesini diktim kafaya yanında şeker ve tuzlu bişeyler yedim çok iyi geldi. Yani beslenmeye de bakıyor
Çok zaten normaldede ancak ilaçlarla vs zor geçirirdim böyle ilaçta almadım hala az birşey var.canımGeçmiş olsun migren çok fenadır
Gecmis olsun canımBen şu an böyleyim. Yemek yedim fenalaştım çok kötüyüm kuscak gibi oluyordum zaten sabahtan bu yana, şimdi yemek yiyince daha da kötü oldum. Gaz desen bıktım artık gaz çıkartmaktan ve dehşet kokulu benim midem bulanıyor valla yıldım. Her gün yeni güncellemeler geliyor bana
6. haftayı içinde bulunduğum hafta gibi düşünmüştüm ama yazdıklarınızdan 6. hafta önümdeki hafta gibi anladım. Stres yaptım sanırım. İçime su serpildi, teşekkür ederim. Cuma günü gideyim dediğiniz gibi, yazarım yineBugün 5+6 yım yazdınız yanlış anlamadıysam. Yolk sac gözüktü diyorsunuz. Bunları düşünmek için olumsuz bir şey gözükmüyor bence içinizi ferah tutun strese girmeyin. Cuma gidip içinizi rahatlatın tabi o gün daha iyi gözükür. 6-7 haftasında anca gözüküyor
6+0 da kese gördük yolk görünmedi. 6+4 te yolk belli belirtsizdi. Kese iki tane idi, birini 7+6 da diğerini 8+5 te duydukMerhaba! İki vajinal ultrasonumda kese ve yolk kesesi göründü ama embriyo görünmedi. Bugün 5+6'yım, sat 15 Ocak. Kesemin boyutu 18 milimetreymiş. İlk ultrason geçen haftaydı, bugün ikincisini oldum. Göğüslerimde ve arada karnımda ağrı oluyor. Kanamam hiç olmadı. Midem de hiç bulanmadı. Yaşım 36 ve ilk gebeliğim, düşük olma ihtimali düşük değil gibi geliyorAramızda benzer bir durumda olan var mı diye sormak istedim. Sizce ne yapmalı?
Evet progestan 200 mg fitil günde 3 defa kullanacam.Maşallahbende daha kalp atışı duymadım dün gittim bana da biraz çevresinde kanama var korkulacak şey değil dedi biraz dikkat et dedi Herhangi bir ilaç verdi mi ?
Allah yardımcımız olsun ben de öyleyim eğilmeye bile korkuyorum midem ağzıma geliyorGecmis olsun canımartık yemek yemeye korkuyorum bende fenalasiyorum artık off
Nerde yaşıyordun canımYok gidemedim hava karliydi belki yarın giderim.
Oğlumu doğum yaptığım hastane 30 dedi orada olurum sanırımgünaydın güzel anneler, özel hastane dogum fiyat araştırması yapan var mı
Evet canım haftaya 6+.. ları gördüğünde anca görüyorlar, dedikleri gibi erken görenler şanslı kesim merak etme sen zaten çok küçük şimdi miniminnacık normal o yüzden6. haftayı içinde bulunduğum hafta gibi düşünmüştüm ama yazdıklarınızdan 6. hafta önümdeki hafta gibi anladım. Stres yaptım sanırım. İçime su serpildi, teşekkür ederim. Cuma günü gideyim dediğiniz gibi, yazarım yine
Türkmenistan canikoNerde yaşıyordun canım
Merhaba benim tss var ama içinde doğum paketi yoktu o sebeple doğum paketi aldım hem muayeneleri karşılıyor hemde doğum. Zaten her halükarda üzerine çıkacak ama yinde kontrollü gitmek istedik biz. Hastanenizin fiyatlandırma bölümü ile görüşün net cevabı onlar verebilir.merhabaa, maşallahhh Sağlıkla gelsinnnn, dogumu paket olarak almayıp sadece dogum fiyatı nedir biliyor musunz acaba? ben de 8+5 im bugun ankara medicanada takibim ama suana kadar normal tss herseyi ödedi, gebelige ait tesleri ve dogumu ödesem sadece ne kadar tutar acaba
Amin kuzummAllah yardımcımız olsun ben de öyleyim eğilmeye bile korkuyorum midem ağzıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?