Belki kontrol edip böyle rahatlatıcı progestan gibi iğne falan yaparlar canımKasık agrılarım var baya esım acıle mı gıtsek dıyor ama ne yapabılırlerkı ılac bıle vermıyorlar
Bende kansızlık vardı normalde ama aynı hastanede yapıldıgı halde testler kanım fazla bıle cıkmıs araba cıhazmı bozukBelki kontrol edip böyle rahatlatıcı progestan gibi iğne falan yaparlar canım
Sanmıyorum canım bende de vardı beş ay önce doğumda çok kan kaybettim hatta takviye kan aldım yoğun bakımda, ama gebelik için test verdiğimde değerlerim normaldi, zaten bildiğim kadarıyla yanlış olmasın kansızlık olduğunda pek gebe kalınmaz toparlamışsındır bilmeden. Ama dediğim gibi emin değilim öyle derler diye diyorumBende kansızlık vardı normalde ama aynı hastanede yapıldıgı halde testler kanım fazla bıle cıkmıs araba cıhazmı bozuk
Hayırlısı olur inşallah. İçin rahatlamasi için git benceKasık agrılarım var baya esım acıle mı gıtsek dıyor ama ne yapabılırlerkı ılac bıle vermıyorlar
Yok bende var baktırıyorum ara ara hemogram 9 ile 10 arası hatta persembe yaptırdıgımda aynı ondan oncekılerde aynı bugun yaptırdıgım kan 12 cıkmıs beta da aynı 24 cıkmısSanmıyorum canım bende de vardı beş ay önce doğumda çok kan kaybettim hatta takviye kan aldım yoğun bakımda, ama gebelik için test verdiğimde değerlerim normaldi, zaten bildiğim kadarıyla yanlış olmasın kansızlık olduğunda pek gebe kalınmaz toparlamışsındır bilmeden. Ama dediğim gibi emin değilim öyle derler diye diyorum
Yok bende var baktırıyorum ara ara hemogram 9 ile 10 arası hatta persembe yaptırdıgımda aynı ondan oncekılerde aynı bugun yaptırdıgım kan 12 cıkmıs beta da aynı 24 cıkmısSanmıyorum canım bende de vardı beş ay önce doğumda çok kan kaybettim hatta takviye kan aldım yoğun bakımda, ama gebelik için test verdiğimde değerlerim normaldi, zaten bildiğim kadarıyla yanlış olmasın kansızlık olduğunda pek gebe kalınmaz toparlamışsındır bilmeden. Ama dediğim gibi emin değilim öyle derler diye diyorum
bugun verdım doktor demezmı neden geldın dıyeHayırlısı olur inşallah. İçin rahatlamasi için git bence
Bilmiyorum canım o zaman hani ben bilgili biri olduğum için demedim yanlış anlaşılmak istemem. Başka hastaneye git istersen varsa gidebileceğin? İçin rahat edecekseYok bende var baktırıyorum ara ara hemogram 9 ile 10 arası hatta persembe yaptırdıgımda aynı ondan oncekılerde aynı bugun yaptırdıgım kan 12 cıkmıs beta da aynı 24 cıkmıs
Teşekkür ederim bilgilendirme için ne güzel tesadüf denk geldi2024 ekim anneleri grubundaydım ben de, bu gruba denk gelince bi baktım da sizinle son adet tarihi ve kese ilk görülme günümüz aynı7+2de kalp atışını duymuştum. Mide bulantım benim de hiç olmadı. Olmaması normal bi şey ben de illaki olur gibi düşünüp olumsuz bi durum mu diye doktoruma sormuştum. Normal, keyfini sür demişti
Amin inşallah. Teşekkür ederimAmiin teşekkür ederim. 39+6 23 ekimde doğdu. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Düşük oluyor sanırım kanama arttı ve parca gelmeye basladıYok bende var baktırıyorum ara ara hemogram 9 ile 10 arası hatta persembe yaptırdıgımda aynı ondan oncekılerde aynı bugun yaptırdıgım kan 12 cıkmıs beta da aynı 24 cıkmıs
bugun verdım doktor demezmı neden geldın dıye
Hastaneye git istersen, geçmiş olsunDüşük oluyor sanırım kanama arttı ve parca gelmeye basladı
7+6 da birini duydum. Diğerini de Salı gittiğimde duymayı umuyorum inşallahKızlar kalp atışını duyan var mı duyduysanız kaçıncı hafta da duydunuz
Evet benim de ikiz cuma günü 7+0 olcam inşallah duyarım en son ikisinin de yolk sac görünmüştü7+6 da birini duydum. Diğerini de Salı gittiğimde duymayı umuyorum inşallahsizin de ikizdi değil mi
İlk bebek mi canım benim 3 yani bence benim karnım buyumedi normal.sonucta zaten 2 cocuk doğurdum biraz göbek vardi zatenBende daha 6 haftalığım ama sağ tarafta çok bariz bir yükselti ve yamukluk var ultrasonda da sağda çıktı, şimdiden büyümesi şaşırttı beni de
Ay inşallah yaEvet benim de ikiz cuma günü 7+0 olcam inşallah duyarım en son ikisinin de yolk sac görünmüştüinşallah diğerini de duyarsın ikizler de öyle şeyler oluyor çok normal
Olur tabi sizde haber verin benden önce gidiyonuzAy inşallah yasiz de duyarsınız bence yolk göründü ise. Ben 2 3 gün önce gitsem o zaman da duyardım gibi hissediyorum. Haber verin
Evet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim”
Sanırım şükretmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?