Benim 7.hftalardan başladi canim Herkeste farkli olabilir5+1 şu anda 4+4’de kesem göründü ama henüz mide bulantılarım başlamadı normalde ne zaman başlıyor.?
2024 ekim anneleri grubundaydım ben de, bu gruba denk gelince bi baktım da sizinle son adet tarihi ve kese ilk görülme günümüz aynı34 yaşındayım, çocuk yok , son adet tarihi 18 Ocak, kesenin görünme tarihi 4+4, tahmini doğum tarihi 25 Ekim, kalp atışını henüz duymadım
Teşekkür ederim bilgilendirme için ne güzel tesadüf denk geldi2024 ekim anneleri grubundaydım ben de, bu gruba denk gelince bi baktım da sizinle son adet tarihi ve kese ilk görülme günümüz aynı7+2de kalp atışını duymuştum. Mide bulantım benim de hiç olmadı. Olmaması normal bi şey ben de illaki olur gibi düşünüp olumsuz bi durum mu diye doktoruma sormuştum. Normal, keyfini sür demişti
Dediğin çok doğru daha once 2 sağlıklı gebeliğim oldu. Ne olur ne olmaz tecrubeliyim kendi bedenimi tanıdım mesela ben hiç sabah kalktığımda midem bulanmadi oysaki burdaki anneler diyordu sabah Sarı şu geliyor diye. Mesela bunun normal olduğunu 2 gebeligimde öğrendim. O yüzden bunda çok rahatım. Tabi elbette kontrollere gidiyorum. Yani dozunda olmalı zaten sağlıksız gebelik rahim onu bir sekilde atiyor Ne kadar çabalarsak çabalayalim zaten o düşüyor. Sağlıklı bebek ne kanamalar olsa dahi düşmüyorCanım arkadaşlarım,
Ben ağustos annesi olurum diye düşünmüştüm ilk denememde ve o topik açılınca hemen takibe almıştım. Ve hatta temmuz annelerini de takip edeyim dedim onlar önden gidiyor daha tecrübeliler diye… arada her iki gruba bakıyordum o topiklerde bizim şuan konuştuğumuz her şey oralardada konuşuldu herkes nerdeyse aynı belirtileri yaşadı ve bazıları yaşamadı ya da belirtileri aniden kayboldu…
Demem o ki ben o tecrübeli annelerin yazdıklarını okuduğum ve hepsinin normal olduğunu ordan öğrendiğim için her belirtide kötü bir şey arayıp canımı sıkmıyorum çünkü bu çok doğal ve normal bir süreç. O yüzden illa belirti aramayalım ya da olanları kötü diye tanımlamayalım. Size tavsiyem eğer orda kötü bir şey okursam ektilenirim demezseniz en azından eylül grubunu takip edin. Onlar bizden önde ve ben kendi adıma çok güzel şeyler öğrendiğim için takip ediyorum. En azından sürece hakim oluyorum. Hangi hafta beni ne bekliyor öğrenmiş oluyorum. İlk gebeliğim olduğu için işime yarayan bilgileri kaydedip diğer her şeye gözümü kapatıp sürecimi devam ettiriyorum. Nacizane fikrimi belirttim❤
Çok doğru kendimize iyi bakalım bebeğe bol bol vitamin olsun diye meyve yiyelim. RelaxKızlar bu benim ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde çook panikten. Her hafta acile gidiyordum doktora gidiyordum. Kanamam oluyordu. Sürekli korku halindeydim. Ve bazı sebeplerden 20. Haftada erken doğum yaptım ve kaybettim oğlumu. Şunu anladım ki ne yaparsam yapayım eğer bir bebeği kaybetmek varsa kaderde kaybediyorsun ama bir bebeğin alacak nefesi varsa ne yaparsanız yapsın sizinle olacak. O yüzden kadere güvenin yapmanız gerekenleri yapın gerisini bırakın. Gerisine bizim gücümüz yetmez. Stres yapmayın. Stres bebeğinde anneye de iyi gelmez. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
İnşallah seninkiler de sağlıkla annesine kavuşsunOyyy benimkinin de tahmini doğum tarihi 18 ekim çok sevindim görünce aynı günüsağlıkla gelsin minnoşlar
Merhaba bende 2024 mart annesiyim. Ve inşallah 2025 ekim annesi olucam. Bu sizinki benim şeye benziyor. Dogum yaptım hastanede 6 gün kaldım. İlk 2 3 gün emiyor uyuyor sadece uyuyordu. Kucagima aldim bebegim ağlamıyor sadece uyuyor diye Dr panikle yanına götürdüm. Kontrol etti gayet iyi dedi güldü ve herkes ağlıyor diye gelir sen ağlamıyor diyorsun dedi2024 ekim anneleri grubundaydım ben de, bu gruba denk gelince bi baktım da sizinle son adet tarihi ve kese ilk görülme günümüz aynı7+2de kalp atışını duymuştum. Mide bulantım benim de hiç olmadı. Olmaması normal bi şey ben de illaki olur gibi düşünüp olumsuz bi durum mu diye doktoruma sormuştum. Normal, keyfini sür demişti
Yarin değil 2 gün sonra ver kanaman hala devam ediyormuYarın saglık ocagında kan versem mi ki
Kuzucum bu arada beni eklememişsin ya da ben göremedimÇok doğru kendimize iyi bakalım bebeğe bol bol vitamin olsun diye meyve yiyelim. Relax
Amin inşallahİnşallah seninkiler de sağlıkla annesine kavuşsun
Seni ekledim diye biliyordum. Acaba yanlışlıkla sildimmi. Yeniden ekleyeyim. Bilgileri tam yazarsanKuzucum bu arada beni eklememişsin ya da ben göremedim
Amiin teşekkür ederim. 39+6 23 ekimde doğdu. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim bilgilendirme için ne güzel tesadüf denk geldiSizin bebişiniz doğdu Allah anneli babalı büyütsün. Hangi tarihte doğdu
Yaş 29Seni ekledim diye biliyordum. Acaba yanlışlıkla sildimmi. Yeniden ekleyeyim. Bilgileri tam yazarsan
Maşallah hemen 2.ye de hamile kalmışsınız. Benimki de öyle hiç ağlayan bi bebek değildi doğduğunda çok şükür, hala da öyle sakindir maşallahMerhaba bende 2024 mart annesiyim. Ve inşallah 2025 ekim annesi olucam. Bu sizinki benim şeye benziyor. Dogum yaptım hastanede 6 gün kaldım. İlk 2 3 gün emiyor uyuyor sadece uyuyordu. Kucagima aldim bebegim ağlamıyor sadece uyuyor diye Dr panikle yanına götürdüm. Kontrol etti gayet iyi dedi güldü ve herkes ağlıyor diye gelir sen ağlamıyor diyorsun dedio günün akşamı kendini tanıttı önümüzdeki ay 1 yaşında olacak anamı ağlattı
Huyu suyu bozulmasın inşallah. Benimki dediğim gibi anamı ağlattı neler çektim Allah bilir. Evet aralarında 1.5 olacakMaşallah hemen 2.ye de hamile kalmışsınız. Benimki de öyle hiç ağlayan bi bebek değildi doğduğunda çok şükür, hala da öyle sakindir maşallah
Merhaba, evet doğum teminatlı. İlk ay hamile kalmama şartlı, 6 ay da kadın doğum için kullanılamıyor muayene hakları 4 buçuk aylık olana kadar bitmiş olacak o süre. Sonrasında daha çok muayeneye ihtiyaç olur dediler. Bu açıdan da çok faydalı görünüyor. 34 bin TL'ye yaptırmıştık 9 taksitle.Merhaba sigortanız doğum teminatlı mıydı acaba
Tahmini doğum tarihi doktorun hafta ve gün güncellemesi sonrası 18 EkimMerhaba, beni de tabloya ekleyebilirsiniz
Yaş 33, ilk çocuk
Sat 15 Ocak
6 Şubat'ta (regle 6 gün kala) beta hcg 30 çıktı.
11 Şubat'ta (regle 1 gün kala) hcg 492 çıktı. Bir daha gerek yok dedi doktor
20 Şubat'ta (5+1 gün) kese ve yolk sac göründü ama doktor 5+5 olduğunu söyledi.
28 Şubat'ta 6+6'da kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah
Lioo
Benim de öyle ilk günden beri bir gram bulantım olmadı ama bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir mesajı içimi cız ettirdi şimdi bir sonraki kontrole kadar içim içimi yiyecek acaba bir sorun mu var diyeÇok doğru diyorsunuz. Her insanın bunyesi falan farklı. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulantım olmadı desem yeridir.
Benim ilk gebeliğimde dört ayda altı kilo verecek kadar midem bulandı, sorun yoktu. Şu an mesela maşallah diyim hiç yok zaten çok dua etmiştim nolur bulantım olmasın diye yok gibi şu an çok şükür. Canını sıkma herkesin bedeni farklı benim annem dokuz ay istifra ediyordu küçük kardeşimde görüyordum, kayınvalidem de dört çocuğu var hiç bulantısı bile olmamış değişik şeyler yani sen bunu düşünüp de güzel günlerini zehir etme kendine canımBenim de öyle ilk günden beri bir gram bulantım olmadı ama bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir mesajı içimi cız ettirdi şimdi bir sonraki kontrole kadar içim içimi yiyecek acaba bir sorun mu var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?