Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    8
34 yaşındayım, çocuk yok , son adet tarihi 18 Ocak, kesenin görünme tarihi 4+4, tahmini doğum tarihi 25 Ekim, kalp atışını henüz duymadım
2024 ekim anneleri grubundaydım ben de, bu gruba denk gelince bi baktım da sizinle son adet tarihi ve kese ilk görülme günümüz aynı 7+2de kalp atışını duymuştum. Mide bulantım benim de hiç olmadı. Olmaması normal bi şey ben de illaki olur gibi düşünüp olumsuz bi durum mu diye doktoruma sormuştum. Normal, keyfini sür demişti

Teşekkür ederim bilgilendirme için ne güzel tesadüf denk geldi Sizin bebişiniz doğdu Allah anneli babalı büyütsün. Hangi tarihte doğdu

Dediğin çok doğru daha once 2 sağlıklı gebeliğim oldu. Ne olur ne olmaz tecrubeliyim kendi bedenimi tanıdım mesela ben hiç sabah kalktığımda midem bulanmadi oysaki burdaki anneler diyordu sabah Sarı şu geliyor diye. Mesela bunun normal olduğunu 2 gebeligimde öğrendim. O yüzden bunda çok rahatım. Tabi elbette kontrollere gidiyorum. Yani dozunda olmalı zaten sağlıksız gebelik rahim onu bir sekilde atiyor Ne kadar çabalarsak çabalayalim zaten o düşüyor. Sağlıklı bebek ne kanamalar olsa dahi düşmüyor

Çok doğru kendimize iyi bakalım bebeğe bol bol vitamin olsun diye meyve yiyelim. Relax

Merhaba bende 2024 mart annesiyim. Ve inşallah 2025 ekim annesi olucam. Bu sizinki benim şeye benziyor. Dogum yaptım hastanede 6 gün kaldım. İlk 2 3 gün emiyor uyuyor sadece uyuyordu. Kucagima aldim bebegim ağlamıyor sadece uyuyor diye Dr panikle yanına götürdüm. Kontrol etti gayet iyi dedi güldü ve herkes ağlıyor diye gelir sen ağlamıyor diyorsun dedi o günün akşamı kendini tanıttı önümüzdeki ay 1 yaşında olacak anamı ağlattı

Kuzucum bu arada beni eklememişsin ya da ben göremedim
Seni ekledim diye biliyordum. Acaba yanlışlıkla sildimmi. Yeniden ekleyeyim. Bilgileri tam yazarsan

Teşekkür ederim bilgilendirme için ne güzel tesadüf denk geldi Sizin bebişiniz doğdu Allah anneli babalı büyütsün. Hangi tarihte doğdu
Amiin teşekkür ederim. 39+6 23 ekimde doğdu. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Seni ekledim diye biliyordum. Acaba yanlışlıkla sildimmi. Yeniden ekleyeyim. Bilgileri tam yazarsan
Yaş 29
İkinci gebelik
Sat 13 Ocak
Kese 5+1
Tahmini doğum 20 ekim
Kalp atışı için henüz gitmedim. 7+3te randevum inşallah güzel geçer

Maşallah hemen 2.ye de hamile kalmışsınız. Benimki de öyle hiç ağlayan bi bebek değildi doğduğunda çok şükür, hala da öyle sakindir maşallah

Maşallah hemen 2.ye de hamile kalmışsınız. Benimki de öyle hiç ağlayan bi bebek değildi doğduğunda çok şükür, hala da öyle sakindir maşallah
Huyu suyu bozulmasın inşallah. Benimki dediğim gibi anamı ağlattı neler çektim Allah bilir. Evet aralarında 1.5 olacak

Merhaba sigortanız doğum teminatlı mıydı acaba
Merhaba, evet doğum teminatlı. İlk ay hamile kalmama şartlı, 6 ay da kadın doğum için kullanılamıyor muayene hakları 4 buçuk aylık olana kadar bitmiş olacak o süre. Sonrasında daha çok muayeneye ihtiyaç olur dediler. Bu açıdan da çok faydalı görünüyor. 34 bin TL'ye yaptırmıştık 9 taksitle.

Merhaba, beni de tabloya ekleyebilirsiniz
Yaş 33, ilk çocuk
Sat 15 Ocak
6 Şubat'ta (regle 6 gün kala) beta hcg 30 çıktı.
11 Şubat'ta (regle 1 gün kala) hcg 492 çıktı. Bir daha gerek yok dedi doktor

20 Şubat'ta (5+1 gün) kese ve yolk sac göründü ama doktor 5+5 olduğunu söyledi.

28 Şubat'ta 6+6'da kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah

Lioo

Eklentiler

• IMG_20250220_094124.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250220_094056.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 13
Tahmini doğum tarihi doktorun hafta ve gün güncellemesi sonrası 18 Ekim

Lioo

Çok doğru diyorsunuz. Her insanın bunyesi falan farklı. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulantım olmadı desem yeridir.
Benim de öyle ilk günden beri bir gram bulantım olmadı ama bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir mesajı içimi cız ettirdi şimdi bir sonraki kontrole kadar içim içimi yiyecek acaba bir sorun mu var diye

Benim ilk gebeliğimde dört ayda altı kilo verecek kadar midem bulandı, sorun yoktu. Şu an mesela maşallah diyim hiç yok zaten çok dua etmiştim nolur bulantım olmasın diye yok gibi şu an çok şükür. Canını sıkma herkesin bedeni farklı benim annem dokuz ay istifra ediyordu küçük kardeşimde görüyordum, kayınvalidem de dört çocuğu var hiç bulantısı bile olmamış değişik şeyler yani sen bunu düşünüp de güzel günlerini zehir etme kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…