Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    8
Ne kadar farklı ya gerçekten her hamilelik kişiye özel gibi
Evet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim
Sanırım şükretmemiz gerekiyor

Olmayanlar tasalansın o zaman ne diyelim olmamış ebenin dediği de, size ileten de, buraya aynen yapıştırmanız da… herkes evham dolu zaten benim bir var bir yok bulantım, hiç olmayan arkadaşlar da var. Hepsi okuyacak ve dertlenecek kendince, aynen benim gibi

ay masallah 9 haftalık olmuşsunuz bile
Darısı sise inşallah ikiz ama birinin kalbini duymadık henüz. Valla ilk sonuçtan buraya kadar olan bekleme süresi daha zor benim tedavim 4 5 ay sürdü bu kadar zor geçmemişti sakin olun sabırla bekleyin. Ufacık olumsuz bir şeyse modunuz düşmesin hemen. Yaptığım hataları yazıyorum

Siz de buna inanarak şükrediyorsunuz yani öyle mi? yahu biraz gerçekten kendinize has fikriniz olsun. Okuyun, araştırın, öğrenin. Bilmiyorsanız yorum yapmayın. İlla her şey için bir fikriniz olamaz arkadaşlar. Elli defa burada gereksiz ama bence gerekliydi polemiğe girdim insanları korkutamazsınız, kurduğunuz cümlelerin dilinizin bir kemiği olsun diye. Ama inatla devam ediliyor. Belirtim yok kalmadı diye insanlar strese giriyor her gün aynı soruları teker teker sorup duruyorlar siz tüm bunlara rağmen vallahi böyle bir şeyi yazamazsınız. Herkes kurduğu cümleye rica ediyorum dikkat etsin.

Kızlar transferimin 10. Günü kan sonucumu aldım 216 çok şükür .Allah nasip ederse ekim 2025 annesi olacağım inşallah
Çokkk sevindim. Yanılmıyorsam bebek odasi süsü yapıyordun demi. Tüp bebek yapicam diyordun. Çokkkk sevindim inan.

Daha şimdiden iki gün sonraki kan değerini düşünüyorum.masallah ikizzz yaa

Çok doğru diyorsunuz. Her insanın bunyesi falan farklı. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulantım olmadı desem yeridir.

Daha şimdiden iki gün sonraki kan değerini düşünüyorum.masallah ikizzz yaa
Ay hiç düşünmeyin. Çok güzel başlamış değeriniz. Olumsuz şeyler çıkmaz gibi benim çok kimyasal düşük deneyimim oldu o yüzden çok içten söylüyorum.rahat olun dua edin her şey güzel olacak inşallah. O duymadığım diğerine tasalanıyorum ama çok şükür biri de benimle de diyorum .

Valla okuyup araştıran dertlenmesine gerek yok. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulmatim olmadı. Bu günküde araba yaramadı galiba o yüzden. Hiç dertlenmiyorum.

Onunda duyarsiniz inşaallah Sağlıkla ilerlesin . Beraber günlerini sayalım

Çok doğru diyorsunuz. Her insanın bunyesi falan farklı. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulantım olmadı desem yeridir.
Burada çok evhamlı, travmatik anneler var. Daha önce kayıplarından ötürü veya karakteristik olarak her şeyi çok düşünüyorlar. Ben çok rahat bir insandım hamile kalmadan önce, şimdilik yine aynıyım. Hepimiz aynı değiliz olamayız. Belirti de böyle yani. O yüzden bence burada insanları korkutacak cümlelerden kaçınmak lazım. Özel olarak mesajlaşabilirler veya kimseyi korkutmadan.
Belirtiye gelince aman olmasın bulantı ya ne güzel benim de koku hassasiyetim olmuştu dün, bugün gitti.

Valla okuyup araştıran dertlenmesine gerek yok. Mesela benim bu gun dahilinde hiç bulmatim olmadı. Bu günküde araba yaramadı galiba o yüzden. Hiç dertlenmiyorum.
Evet ama eminim bir arkadaş da şunu diyecek; yahu bak tecrübeli bir ebe bunu demiş. Bazılarımızn tek moral motivasyon yeri burası olabiliyor. Hamileliğin hem kişiye özel olduğuna katılıp hem de bu şekilde genelleme yapması, burdaki özellikle ilk deneyimi olan arkadaşları demoralize edecektir.

Olmamasının bir problem olduğuna dair herhangi bir yorum yok. Her hamileliğin farklı olduğuna dair bir cümlenin altına yazdım ben bunu. Mide bulantılarının ben gibi bir sürü hamileye zulüm olduğu bu günlerde teselli olabilecek bir cümle bu bence bu açıdan bakmak gerekir. Benim de hiç yorgunluk ve uykusuzluğum yok mesela ben de her yorgunluktan, sürekli uyumak istediğinden bahsedene sitem mi edeyim kafayı mı takayım ?

Şaka mısınız siz? Daha bu sabah birden göğüs hassasiyetim kayboldu, acaba bir sorun mu var diye soru soran biriyim ben. Aynı telaş ve endişeleri hepimiz yaşıyoruz. Az önce başka bir hanımefendiye söylediğim gibi, mide bulantısından yemeden içmeden kesilen bu kadar insanın (ben dahil) teselli bulabileceği bir yorumdu. Ne meraklısınız öküz altında buzağı aramaya. Tamam en hassas en duyarlı sizsiniz

Evet öyle bir belirtim oldu, yalnız hiç ‘bu varsa hamilelik de yolundadır’ gibi bir genellemem olmadı

Evet öyle bir belirtim oldu, yalnız hiç ‘bu varsa hamilelik de yolundadır’ gibi bir söylemim olmadı
Bu benim uydurup yazdığım bir yorum değil hanımefendi. Bir doktorun cümleleri. Mide bulantısından çok yorulmuş olan bana iyi geldiği için belki başkalarına da iyi gelebilir diye yazdım. Abartıyorsunuz bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…