Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahaha işi vardır
Valla evet işleri vardı onlarida anlıyorum topik yönetmek zor tabloyla uğraşmak zor ama genel olarak şanssız bir gruptaydik Kasım topigi vardı eldorin o çok güzel yönetti o ay hamile kaldı Ağustos anneleri topigini açtı onuda güzel yönetiyor diye biliyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım çok istemiştim Ağustos annesi olmayı olsun nasıp böyleymiş Eylül veya Ekim anneside olmak çok güzel

Evet Eldorin La ekim kasım topigimde birlikte hamile kalmak için uğraştık. Sonrasinda oda açtı hamile kaldı. İnşallah her şey yolundadır. Son gördüğümde ağustos topigini başkası yönetiyordu

Zeyna03 canım nasılsın iyimisin ne zamandır yoksun

Evet Kasım topigini çok güzel yürüttü sonuna kadar devam etti Ağustos ta bir ara baktığımda iyiydi demekki işi falan çıktı ay valla olabilir sürekli takip etmek zor

Evet Kasım topigini çok güzel yürüttü sonuna kadar devam etti Ağustos ta bir ara baktığımda iyiydi demekki işi falan çıktı ay valla olabilir sürekli takip etmek zor
Canlarım bildirim geldi de gördüm her şey yolunda ilk aylar hamilelikle birlikte bir sürü de tatsız şeyler yaşadım çok zorlandım o yüzden de çok takip edemediğim için bıraktım yöneticiliği belki daha iyi yurutebilen biri olur diye çok şükür bir sorun yok şimdilik. Sizin de insallah sağlıkla sıhhatle ilerler kucağınıza alırsın bebislerinizi güzel haberlerinizi aldığına sevindim öpüyorum

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler bazen insan zor günler geçirebilir yöneticiliğinizi çok beğenmiştim

Sağlığınız yerinde olsunda zor günler geçer gider. ooo maşallah büyümüş 15 hafta olmuş bile minik. cinsiyeti öğrendin mi canım

Hanımlar ayın 3 ü adetim idi sabah test yaptım tek çizgi çıktı. 1 hafta önce adet sancısı çektim 3 gün adet olmadım bel ağrım aşırı derecede var. Ve akıntım afedersiniz kesik süt beyazı gibi. Hamilelikte olır bu boş gebelik nasıl birşey bilmiyorum örneğin test yapınca çıkıyormu hamile gibi

canım sen de hakkını helal et lütfen çok haklısın herkes mutsuz başkasını da mutsuz etmeye çalışıyor çok çocuk güzel ama beraberinde büyük fedakarlıklar getiriyor Allah hepimizin evladını bağışlasın

kızlar benim de pazar bat günüm bugün test yaptım bu şekilde çıktı adet gününe kadar tekrar edeceğim bakalım kan testini de pazar yaptırabilirim :) ya da 3-4 gün daha beklesem mi bilemedim:)

Eklentiler

• 0BE24594-F942-4B40-ABF4-1C825D61093D.jpeg
    222,8 KB · Görüntüleme: 5
Boş gebeliği kese görününce birkaç hafta sonra içinde bebek olmayınca anlıyorsunuz yani her türlü gebelikte test pozitif çıkar

Merhaba kızlar . Benim de ilk beta 59 ikincisi 163. Bugün yine kan verdim. Dua edin inşallah yükselmiştir

Merhaba kızlar . Benim de ilk beta 59 ikincisi 163. Bugün yine kan verdim. Dua edin inşallah yükselmiştir
İkinci testi kaç gün sonra uygulamıştınız bence gayet iyi artış var. Değerin düşüklüğüne takılmayın artış oranı önemli diyorlar.
İnşallah iyi haberler paylaşırsınız

Kullandığınız faydalı app mı bebeğin gelişimini takip ettiğiniz, güzel açıklamalar paylaşılan?
Ben bi Happy mom bir de Dr.Banu Çiftçi indirdim fena değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…