Valla evet işleri vardı onlarida anlıyorum topik yönetmek zor tabloyla uğraşmak zorHahaha işi vardır
EvetValla evet işleri vardı onlarida anlıyorum topik yönetmek zor tabloyla uğraşmak zorama genel olarak şanssız bir gruptaydik Kasım topigi vardı eldorin o çok güzel yönetti o ay hamile kaldı Ağustos anneleri topigini açtı onuda güzel yönetiyor diye biliyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım çok istemiştim Ağustos annesi olmayı olsun nasıp böyleymiş Eylül veya Ekim anneside olmak çok güzel
Evet Kasım topigini çok güzel yürüttü sonuna kadar devam etti Ağustos ta bir ara baktığımda iyiydi demekki işi falan çıktı ay valla olabilir sürekli takip etmek zorEvetEldorin La ekim kasım topigimde birlikte hamile kalmak için uğraştık. Sonrasinda oda açtı hamile kaldı. İnşallah her şey yolundadır. Son gördüğümde ağustos topigini başkası yönetiyordu
Valla evet işleri vardı onlarida anlıyorum topik yönetmek zor tabloyla uğraşmak zorama genel olarak şanssız bir gruptaydik Kasım topigi vardı eldorin o çok güzel yönetti o ay hamile kaldı Ağustos anneleri topigini açtı onuda güzel yönetiyor diye biliyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım çok istemiştim Ağustos annesi olmayı olsun nasıp böyleymiş Eylül veya Ekim anneside olmak çok güzel
EvetEldorin La ekim kasım topigimde birlikte hamile kalmak için uğraştık. Sonrasinda oda açtı hamile kaldı. İnşallah her şey yolundadır. Son gördüğümde ağustos topigini başkası yönetiyordu
Canlarım bildirim geldi de gördümEvet Kasım topigini çok güzel yürüttü sonuna kadar devam etti Ağustos ta bir ara baktığımda iyiydi demekki işi falan çıktı ay valla olabilir sürekli takip etmek zor
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerlerCanlarım bildirim geldi de gördümher şey yolunda ilk aylar hamilelikle birlikte bir sürü de tatsız şeyler yaşadım çok zorlandım o yüzden de çok takip edemediğim için bıraktım yöneticiliği belki daha iyi yurutebilen biri olur diye çok şükür bir sorun yok şimdilik. Sizin de insallah sağlıkla sıhhatle ilerler kucağınıza alırsın bebislerinizi güzel haberlerinizi aldığına sevindim öpüyorum
Sağlığınız yerinde olsunda zor günler geçer gider.Canlarım bildirim geldi de gördümher şey yolunda ilk aylar hamilelikle birlikte bir sürü de tatsız şeyler yaşadım çok zorlandım o yüzden de çok takip edemediğim için bıraktım yöneticiliği belki daha iyi yurutebilen biri olur diye çok şükür bir sorun yok şimdilik. Sizin de insallah sağlıkla sıhhatle ilerler kucağınıza alırsın bebislerinizi güzel haberlerinizi aldığına sevindim öpüyorum
canım sen de hakkını helal et lütfen çok haklısın herkes mutsuz başkasını da mutsuz etmeye çalışıyor çok çocuk güzel ama beraberinde büyük fedakarlıklar getiriyor Allah hepimizin evladını bağışlasınHakkını helal et çok doluyum bu konuda belki sert konuştum her zamanki gibi sessiz kalmalı idim ama inanın artık insanların çekememezliliği kötü niyeti laf sokmaları midemi bulandırıyor. Mesela daha kimsenin kapısını çalmamışım misafir olmamış parkta orda burda 3 4 5 çocuklu anneler bunu bana diyor sanki bende 10 tane onlarda 1 tane var çocuk konusu çok hassas. Hakkını helal et
Boş gebeliği kese görününce birkaç hafta sonra içinde bebek olmayınca anlıyorsunuz yani her türlü gebelikte test pozitif çıkarHanımlar ayın 3 ü adetim idi sabah test yaptım tek çizgi çıktı. 1 hafta önce adet sancısı çektim 3 gün adet olmadım bel ağrım aşırı derecede var. Ve akıntım afedersiniz kesik süt beyazı gibi. Hamilelikte olır bu boş gebelik nasıl birşey bilmiyorum örneğin test yapınca çıkıyormu hamile gibi
Ayy gerçekten böyle tam bir hamile moduna girsekKızlar biraz daha zaman geçsede. Şöyle 8 9 haftalara gelsek
İkinci testi kaç gün sonra uygulamıştınız bence gayet iyi artış var. Değerin düşüklüğüne takılmayın artış oranı önemli diyorlar.Merhaba kızlar . Benim de ilk beta 59 ikincisi 163. Bugün yine kan verdim. Dua edin inşallah yükselmiştir
Hadi insallah cnm adet tarihin gectimiMerhaba kızlar . Benim de ilk beta 59 ikincisi 163. Bugün yine kan verdim. Dua edin inşallah yükselmiştir
Bende doktor banu cifcinin uygulamasini ve hamilelik + diye uygulama var onu kullaniyorumKullandığınız faydalı app mı bebeğin gelişimini takip ettiğiniz, güzel açıklamalar paylaşılan?
Ben bi Happy mom bir de Dr.Banu Çiftçi indirdim fena değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?