Benim de sat 10 Ocak iki gün önce beta 995 geldi bugün sanıyorum 1500ü geçmiştir ama görünmeme ihtimaline karşı gitmedim haftaiçi gideceğim. İnşallah haftaya kese gözükürbenim 11 ocaktı bugün gittim keseyi göremedik keseye benzeyen bisey var net değil ama bence hamilesin duvarın kalışlaşmış hayırlı olsun bir hafta sonra gel dedi
Aile hekimleri yapamıyor pahalı bir test olduğu için kaldırmışlar. Kadın doğumcu yada dahiliye doktoruna rica ederseniz yapar diye umuyorum biraz mırın kırın ediyorlar. Onlara da kısıtlama getirdi devlet. Olmazsa mecbur özel.Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.
Özelde senelerdir karşılamıyor özel sağlık sigortasının kapsadığı şeyler de farklı olsa da eşimin karşılamıyordu. Dahiliye doktoruna gidip hamileyim tüm vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyebilirsiniz. Veya kadın doğum doktorunuz istesin. Ben Antalya’da yaşıyorum burada tanıdığım tüm doktorlar bakıyorlar bana. Daha 2 hafta önce baktırmıştım.Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Aile hekimleri yapamıyor pahalı bir test olduğu için kaldırmışlar. Kadın doğumcu yada dahiliye doktoruna rica ederseniz yapar diye umuyorum biraz mırın kırın ediyorlar. Onlara da kısıtlama getirdi devlet. Olmazsa mecbur özel.
Valla dün sırf özelde karşılamayan testler için araştırma hastanesinden randevu alıp gittim kadın doğuma, yine muayene oldum bi sürü de tahlil istedi ama d vitaminini istem yapamıyoruz dedi şaşırdım ben de. Lab’ına gidip sordum aile hekimliği yapıyo dedi. Buradan da sormak istedim.Özelde senelerdir karşılamıyor özel sağlık sigortasının kapsadığı şeyler de farklı olsa da eşimin karşılamıyordu. Dahiliye doktoruna gidip hamileyim tüm vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyebilirsiniz. Veya kadın doğum doktorunuz istesin. Ben Antalya’da yaşıyorum burada tanıdığım tüm doktorlar bakıyorlar bana. Daha 2 hafta önce baktırmıştım.
Aile helimliğinde de devlet hastanesinde de yapmadılar. Şu anda test kitleri ilaçtan daha pahalı olduğu için devlet karşılamıyor dediler bana. Ben de özelde yaptırdımKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Aynen oyle kuzum Allah korusun yavrularimizibence de almak için çok erken sonrasında Allah korusun kötü bişey olursa o eşyalar daha büyük travmalar yaratıyor atsan atılmıyor versen verilmiyor inşallah hiçbirimizin başına gelmez en iyisi 7 aylık olmayı beklemek
Evet okudum mesajları d vitaminiyle alakalı da şaşırdım valla. Şansa bala yaptırmışım o zaman ben gerçekten. Ben yapılıyor diye biliyordum her yerde sizden gördüm. Bir daha şansı deneyin o zaman kullanmam lazım diyeValla dün sırf özelde karşılamayan testler için araştırma hastanesinden randevu alıp gittim kadın doğuma, yine muayene oldum bi sürü de tahlil istedi ama d vitaminini istem yapamıyoruz dedi şaşırdım ben de. Lab’ına gidip sordum aile hekimliği yapıyo dedi. Buradan da sormak istedim.
Bi d vitamini kaldı sanırım ya, gider yaptırırım özelde en kötü onu napayım.Evet okudum mesajları d vitaminiyle alakalı da şaşırdım valla. Şansa bala yaptırmışım o zaman ben gerçekten. Ben yapılıyor diye biliyordum her yerde sizden gördüm. Bir daha şansı deneyin o zaman kullanmam lazım diye
Benim sat da 9 ocak ve beta 2 gün önce 1130 geldi çok yakınız senleBenim de sat 10 Ocak iki gün önce beta 995 geldi bugün sanıyorum 1500ü geçmiştir ama görünmeme ihtimaline karşı gitmedim haftaiçi gideceğim. İnşallah haftaya kese gözükür
Amin canım çok sağol doktorda öyle dedi sonrasında rahim filmi çekilil bakılvak insallah bu kadarıyla geçer sağolun iyi dilekler içinAllah sifalar versin, gecmis bitmis olsun. 4. Ve 7. Gunde betaya bakip ikinci igneyi yapiyorlar bildigim kdariyla, durumunuz netlesmis sükür, artik igne tedavinizi uygulayip tup kaybiniz olmadan ileriye bakacaksiniz.. hersey dilediginizce olsun..
5000 üzeri kese gözüküt dedi benim doktorumBenim de sat 10 Ocak iki gün önce beta 995 geldi bugün sanıyorum 1500ü geçmiştir ama görünmeme ihtimaline karşı gitmedim haftaiçi gideceğim. İnşallah haftaya kese gözükür
Yaa evet çok benzerBenim sat da 9 ocak ve beta 2 gün önce 1130 geldi çok yakınız senlePazartesi gidicem ben de ilk defa
Aslında 1500 üzeri gözükür genelde ama emin olmak endişeye mahal vermemek için öyle söylemiş olabilir bu değer vajinalde net gözükür.5000 üzeri kese gözüküt dedi benim doktorum
Evet görebilirsiniz 9 gün sonra keseniz 20 mm olur tahminen bebek görünürKızlar merhaba sat 10 ocaktı dün beta verdim 8972 cıktı bugün muayene oldum keseyi gördük cok sükür 11.02 mm dedi ama yolksac vs görünmedi sanırım bahsetmedi de, 5 haftalık dedi 9 gün sonra tekrar çağırdı kese yuvarlak ve düzgün sınırlı görünüyor birdahaki gittiğimde bebeği görebilir miyim sizce ?
Bende var kabızlık yüzünden 2 kere kanamam oldu su da işe yaramıyor, her sabah aç karına birkaç tane kuru kayısı tüket üzerine bol su iç faydası varKızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı bol su da tüketiyorum ama fayda etmiyor
Vajinali bilmiyorum ama 1573 iken karından gözükmedi benimAslında 1500 üzeri gözükür genelde ama emin olmak endişeye mahal vermemek için öyle söylemiş olabilir bu değer vajinalde net gözükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?