İnşallah ben elimden geleni yapıcam gerisini Allah'a bırakıyorum inşallah sağlıklı şekilde ilerler 10 gün sonra tekrar çağırdı bebeği görmek içinBen biraz kaçırdım mesajları canım. Bu yüzden bilmiyordum. Korkma inşallah bu önlemlerle bebeğin sağlıkla içinde büyüyecek. Onun için elinden geleni yapıyorsun
Amin canım benimmAmin inşallah hepimiz inşallah sağlıklı gebelik geçiririzçok ayakta kalmamaya dikkat edin öğretmenlikte zor ve yorucu
Avokado bir de canım kabak çekirdeği de ye çok faydalıGerçekten Allah razı onlardan en büyük destekcim eşimbanada süt ve yumurta tüket dedi doktorum
Amin inşallah canım.İnşallah ben elimden geleni yapıcam gerisini Allah'a bırakıyorum inşallah sağlıklı şekilde ilerler 10 gün sonra tekrar çağırdı bebeği görmek için
Ben de beklemiyordum vajinal bakmasini ama karindan goremeyince vajinal bakti ordanda gozukmedi bebişimBen de çok çekinirim arkadaşım. Bugün ama göze alıp gittim doktora. Karından baktı şükür
Tutanacak olan bebek her türlü tutunuyor atla zıpla yinede düşmez hep kulaktan dolma bilgi doktorda ona göre çok uzun tutmuyor zatenBencede doktorlar yillardr bu işin içinde bazen insanlar kulaktan dolma bilgilerle bize korku aşiliyorlar
7 haftada da görünebilirmiş kalp atışı sanırım. Erken gittin demekBen de beklemiyordum vajinal bakmasini ama karindan goremeyince vajinal bakti ordanda gozukmedi bebişim6+3te boşuna çekindigimlede kaldim
Normal canım benimde hep belim ağrıyor ayakta fazla kalamiyorumYa kızlar bu sancılar normal miii ultrasonda sıkıntı görmedi uyuşmazlık iğnesi vurdu lekelerim önceki gibi akıntı halinde değil ama çok nadir leke olarak geliyo ama sancım ara ara çok vuruyo ayakta çok duramıyorum
Betam 5897 çıktı çarşamba günü. Sadece ufak bi kese göründü. Ne bebek ne kalp atısı göremedikİ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?
Tutanacak olan bebek her türlü tutunuyor atla zıpla yinede düşmez hep kulaktan dolma bilgi doktorda ona göre çok uzun tutmuyor zatenbenim rahmim baya geriye dönük belki 10gun sonra yine alttan bakar idrara çok sıkışık gel dedi önce üstten bakicak
Onlarida alicam avakado iyi diyorlarAvokado bir de canım kabak çekirdeği de ye çok faydalıyani sakınan göze çöp batar evet bu mantık doğru ama biraz atlatalım şu kritik süreçleri de allahın izniyle bir şey olmadan
Her gün ceviz yiyin bir de arkadaşlar. Böyle düzenli bir hapı içer gibi en az 2 cevizAvokado bir de canım kabak çekirdeği de ye çok faydalıyani sakınan göze çöp batar evet bu mantık doğru ama biraz atlatalım şu kritik süreçleri de allahın izniyle bir şey olmadan
Bana bugün doktor dediki mesanen cok dolu gelmişsin. Bu kadarına gerek yok bir dahakine öyle gelmebilmiyor ki ben önce devlete gittim, sonra başka özele, orda randevu bulamayınca başka özele. Wcye 1 kez gittiğim halde yine sıkışmışım napayım
Ay bende hergün ceviz yiyorumHer gün ceviz yiyin bir de arkadaşlar. Böyle düzenli bir hapı içer gibi en az 2 ceviz
Ben avakadoyu hiç sevmiyorumOnlarida alicam avakado iyi diyorlarilk üç ay kritik bence hepimiz dikkat etmeliyiz doktorum ilişkiyi yasakladı ilk üç ay
İkimiz de bugün güzel haber almışız. Darısı bekleyenlere inşallah.Ay valla ben çok sıkışık gitmedim rahim ters olunca dedim üstten zor görür zaten hiç göremedi alltan baktı öyle gördü
Ay bende çok sevmiyorum iyice olgulanmassi lazım öyle tadı güzel olur ilişki konusunu ben demeden doktorum uyardı ilk üç ay yasakBen avakadoyu hiç sevmiyorumo yüzden yiyebileceğimi sanmıyorum. İlişki konusunu konuşmadık doktorla. Ama biz genel olarak korkarız eşimle hem fikiriz. Doktor birsey olmaz dese bile uzak dururuz bir süre.
Amin inşallahİkimiz de bugün güzel haber almışız. Darısı bekleyenlere inşallah.
Nasıldı kontrolünüz kızlar ben de Pazartesi gidicem inşallah, 5+1’imBen de ilk kez gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?