Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Ya kızlar bu sancılar normal miii ultrasonda sıkıntı görmedi uyuşmazlık iğnesi vurdu lekelerim önceki gibi akıntı halinde değil ama çok nadir leke olarak geliyo ama sancım ara ara çok vuruyo ayakta çok duramıyorum

Ben biraz kaçırdım mesajları canım. Bu yüzden bilmiyordum. Korkma inşallah bu önlemlerle bebeğin sağlıkla içinde büyüyecek. Onun için elinden geleni yapıyorsun
İnşallah ben elimden geleni yapıcam gerisini Allah'a bırakıyorum inşallah sağlıklı şekilde ilerler 10 gün sonra tekrar çağırdı bebeği görmek için

Gerçekten Allah razı onlardan en büyük destekcim eşim banada süt ve yumurta tüket dedi doktorum
Avokado bir de canım kabak çekirdeği de ye çok faydalı yani sakınan göze çöp batar evet bu mantık doğru ama biraz atlatalım şu kritik süreçleri de allahın izniyle bir şey olmadan

Bencede doktorlar yillardr bu işin içinde bazen insanlar kulaktan dolma bilgilerle bize korku aşiliyorlar
Tutanacak olan bebek her türlü tutunuyor atla zıpla yinede düşmez hep kulaktan dolma bilgi doktorda ona göre çok uzun tutmuyor zaten benim rahmim baya geriye dönük belki 10gun sonra yine alttan bakar idrara çok sıkışık gel dedi önce üstten bakicak

Normal canım benimde hep belim ağrıyor ayakta fazla kalamiyorum

İ bir şey sorucam 5+1’im betam dün 1130 çıktı önceki 439’du. Doktora pazartesi gideyim diyorum ilk defa ama sizce geç mi oluyor ilk randevu için?
Betam 5897 çıktı çarşamba günü. Sadece ufak bi kese göründü. Ne bebek ne kalp atısı göremedik 10gün sora tekrar gidicem en güzeli de bu zaten böyle git git göremeyince stres oluyor insana. Bi temelli git bebeğide kalp atısınıda görmek çok daha iyi oluyor

Bana bugün doktor dediki mesanen cok dolu gelmişsin. Bu kadarına gerek yok bir dahakine öyle gelme bilmiyor ki ben önce devlete gittim, sonra başka özele, orda randevu bulamayınca başka özele. Wcye 1 kez gittiğim halde yine sıkışmışım napayım

Avokado bir de canım kabak çekirdeği de ye çok faydalı yani sakınan göze çöp batar evet bu mantık doğru ama biraz atlatalım şu kritik süreçleri de allahın izniyle bir şey olmadan
Onlarida alicam avakado iyi diyorlar ilk üç ay kritik bence hepimiz dikkat etmeliyiz doktorum ilişkiyi yasakladı ilk üç ay

Her gün ceviz yiyin bir de arkadaşlar. Böyle düzenli bir hapı içer gibi en az 2 ceviz

Ay valla ben çok sıkışık gitmedim rahim ters olunca dedim üstten zor görür zaten hiç göremedi alltan baktı öyle gördü

Onlarida alicam avakado iyi diyorlar ilk üç ay kritik bence hepimiz dikkat etmeliyiz doktorum ilişkiyi yasakladı ilk üç ay
Ben avakadoyu hiç sevmiyorum o yüzden yiyebileceğimi sanmıyorum. İlişki konusunu konuşmadık doktorla. Ama biz genel olarak korkarız eşimle hem fikiriz. Doktor birsey olmaz dese bile uzak dururuz bir süre.

Ben avakadoyu hiç sevmiyorum o yüzden yiyebileceğimi sanmıyorum. İlişki konusunu konuşmadık doktorla. Ama biz genel olarak korkarız eşimle hem fikiriz. Doktor birsey olmaz dese bile uzak dururuz bir süre.
Ay bende çok sevmiyorum iyice olgulanmassi lazım öyle tadı güzel olur ilişki konusunu ben demeden doktorum uyardı ilk üç ay yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…