- 1 Kasım 2013
- 2.811
- 2.210
- 333
Kalıntılardır diye düşündüm ama gitmişsindir kesinKızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım
Maşallah kuzum tansiyonun oynuyodur canim su içmeyi ihmal etme az az da olsa gunde an az 3 defa yemek te yeMerhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldumçoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?
Canım benim adet gibi kırmızı geldi resmenDoktorda kırmızı adet kanaması gibi olmadığı sürece korkma dedi ama gelde bunu anlat banalavaboya gitmeye korkar oldum artık
Evet ya ben yemekte yemek istemiyorum. Asıl genel ben yemek yemeyi sevmiyorum. Ama galiba aç olmakta zorluyorMaşallah kuzum tansiyonun oynuyodur canim su içmeyi ihmal etme az az da olsa gunde an az 3 defa yemek te ye
Ben de çok fenayım valla yemek yiyemiyorum 1 haftadır açım diyebilirimEvet ya ben yemekte yemek istemiyorum. Asıl genel ben yemek yemeyi sevmiyorum. Ama galiba aç olmakta zorluyor
Evett bende öyleyim. Şöyle bir 4 5 aylık olsakta gece yemeye kalksak. O derece iştah açılıyorBen de çok fenayım valla yemek yiyemiyorum 1 haftadır açım diyebilirim
Ayy valla mıEvett bende öyleyim. Şöyle bir 4 5 aylık olsakta gece yemeye kalksak. O derece iştah açılıyor
Gittim cnm çok şükür bir sorun yoktu progestana devam.Yarını beklemedenn doktora gitmen gerekiyor
Çok geçmiş olsun. Bende de kanama değil ama açık kahverengi lekelenmeler oluyor,progestan hap kullanıyorum. Size bir sebep söylediler mi neden oluyormuş?Gittim cnm çok şükür bir sorun yoktu progestana devam.
Geçmiş olsun. Bir neden söylemedi bende kabızlık var zorlaninca oluyor suan arada cok az kahverengi leke görüyorum, kayısı tüket bol yürüyüş yap ve ilişki yasak dediÇok geçmiş olsun. Bende de kanama değil ama açık kahverengi lekelenmeler oluyor,progestan hap kullanıyorum. Size bir sebep söylediler mi neden oluyormuş?
Benim de oldu şimdiCanım benim adet gibi kırmızı geldi resmen
Oyle olmaz ama kuzum elden ayaktan duşersin bak emzirdiğin cocugun var bide hamilesin az az yemen lazım kendini aç bırakma yemeye çalış guçlu olman lazım tamam kuzumEvet ya ben yemekte yemek istemiyorum. Asıl genel ben yemek yemeyi sevmiyorum. Ama galiba aç olmakta zorluyor
Aynı dediğin gibiymisKalıntılardır diye düşündüm ama gitmişsindir kesin
Çok şükür yaGittim cnm çok şükür bir sorun yoktu progestana devam.
Eveeet midem bulanıyor ama bulanmıyor da gibi burnum tıkalı ağızdan nefes alıyorum hatta akşam nefes nefese kaldım nefes alamıyordum resmenBende de iki gündür mide bulantısı gibi bişey var ama tam bulanıyor diyemem.
Bir de burnum tıkalı ya sürekli ağzımdan nefes alıyorum. Var mı sizde de?
Evet hamileliği öğrendiğim günden bu yana reflüm çıkıyor yediklerimle alakalı değil midem ekşiyor yanıyor bugün de burnum tıkalı dünden bu yana nefes alamıyorum çok tuhaf ben de 4+6Hanımlar mide yanması yaşayan var mı?4+4 deyim bende bulantı vs başlamadı henüz ama midem acayip yanıyor tatlı tuzlu farketmiyor birde 3 gündür bir boğaz ağrısı nefes alamıyorum soğuktan oldu galiba grip gibi değil
Bende öyleydim ama 6+3 gunluk oldum midem bir bulandı asla birsey yiyemiyorum hala ağzımdan nefes alıyorum burnum tıkalı istahin ne durumda seninEveeet midem bulanıyor ama bulanmıyor da gibi burnum tıkalı ağızdan nefes alıyorum hatta akşam nefes nefese kaldım nefes alamıyordum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?