• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Lioo Lioo merhaba ben de Ekim annesi olacağım inşallah.
32 yaşındayım.
2. Çocuğum
Sat 10/01/2025
Kese için gitmedim henüz
5 haftalık hamileyim. Betam 445 iki gün sonra 995 geldi. Haftaya kese içim gidicem uygun olmasam iki hafta sonra kalp atışıyla bir görürüzz
1,5 yaşında kızım çok bakamayacağım buraya ama uğrarayıp okumaya çalışırım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ağız tadıyla sağlıkla keyifle ilerlesin gebeliklerimiz. 💕

benımde burnum tıkalı sürekli bogazım agzım kuruyo hep anlamadım neden. midemde bulanıyomu bulanmıyomu anlamadım. degısık bir his ama zorla yiyorum. aksamları artıyo benım bulantım sabah yok. ıns hic artmaz.
Bende bi kaç gün önce öyleydim bu gece hastalığa çevirdi. Öksürük boğaz yanması ateş halsizlik. Dikkat edin kendinize

Çok geçmiş olsun. Bende de kanama değil ama açık kahverengi lekelenmeler oluyor,progestan hap kullanıyorum. Size bir sebep söylediler mi neden oluyormuş?
Ben de 3.haftadan beri kanama ve lekelenme yaşıyordum. Progestan iğne ve fitile başladım. Artık dediğin gibi sabah özellikle açık kahverengi oluyor akşama doğru sarı akıntı oluyor. Muhtemelen sonları artık bitecek inşallah çok yıpratıcı bir durum çünkü…

Hayır şimdi böyle düşünmüyoruz ortada kesinlik yokken. Şu an tek yapabileceğin birkaç test alıp gün gün takip etmek olabilir içini rahatlatmak için gebelik pozitif çıkıyor mu vs diye ama sanırım sizde digital oluyor dimi gebelik testleri? Çizgi kontrolü de mantıklı olurdu koyulaşma açısından
Beta sıfırlanana kadar test pozitif gösteriyor ben denemiştim

32 yaşındayım.
2. Çocuğum
Sat 10/01/2025
Kese için gitmedim henüz
5 haftalık hamileyim. Betam 445 iki gün sonra 995 geldi. Haftaya kese içim gidicem uygun olmasam iki hafta sonra kalp atışıyla bir görürüzz
1,5 yaşında kızım çok bakamayacağım buraya ama uğrarayıp okumaya çalışırım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden ağız tadıyla sağlıkla keyifle ilerlesin gebeliklerimiz. 💕
Benim de 2.cocugum olacak 4 yaşında bu gebelik supriz oldu beklemiyordum biraz zor gebelik süreci yaşıyorum pıhtılaşma var ayrıca rahim yetmezliği hayırlısı bakalim

Benim de 2.cocugum olacak 4 yaşında bu gebelik supriz oldu beklemiyordum biraz zor gebelik süreci yaşıyorum pıhtılaşma var ayrıca rahim yetmezliği hayırlısı bakalim
İğne kullanmanız gerekecek sanırım umarım sağlıkla ilerler. Bizim planlıydı daha çok yeni bakalım inşallah hepimizin için süreç iyi geçer💕

32 yaşındayım.
2. Çocuğum
Sat 10/01/2025
Kese için gitmedim henüz
Merhaba hayırlı olsun. Benimde küçük 11 aylık oğlum var. Listeye ekleyeceğim bu günler sorun var

Kizlar az önce oğlum kucagimdaydi. Ayağım takıldı düştüm. Bebegimin başı az betona geldi. Galiba az değdi sert değil. Az ağladı hemen durdu sonra. Karnıma darbe vs olmadı. Bir anda yere öne doğru çökmüş gibi oldu 😑 Allah korudu gerçekten

Kızlar bugün keseyi görmeye gittim 5+2de alttan gözüktü birde doktorum progestan verdi lekelenmem yok ama kanama alanı gördüğünüde söylemedi niye verdi acaba kafama takıldı 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi 🥰
Progestan önlem amaçlı canım 🥰

Bana dün anlık bi halsizlik gelmişti ama şu an iyiyim çok şükür. Ara ara vuracak sanırım. 5+1’im
Aman gelmesin bari sizlere ya iğrenç bir şeymiş ev curcuna normalde çok titizimdir iş güç konusunda umrumda değil valla öyle bir halsizlik uyku hali 😞

mide bulantılarınız ne zaman başladı kızlar ☺️ Benim aşırı bulantım yok daha çok yeni 4+1 arada gidip geliyor sadece merak ettim sizinkileride 🌸

Ben de 3.haftadan beri kanama ve lekelenme yaşıyordum. Progestan iğne ve fitile başladım. Artık dediğin gibi sabah özellikle açık kahverengi oluyor akşama doğru sarı akıntı oluyor. Muhtemelen sonları artık bitecek inşallah çok yıpratıcı bir durum çünkü…
İnşallah bir an önce biter. Her şey yolunda yüksek ihtimalle ama insan korkuyor maalesef ister istemez

Back