Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artış iyiyse gözükür sağlıkla gelsin inşallah 3000 den sonra gözükür diyorlar
Genelde sonraki gunler daha artiyo sanirim hayirlisi bakalm en cokta kalp atişini merak ediyorum o duyguyu o ani bi an once tadmak istyrm cok gzl bi duyguymuş gercekten anlatilmz yaşanir dedikleri bisey bizim iki bucuk sene olmadi cok istedik hatta tedaviye gdelm dedik onumzdeki ay bu ay Rabbim bize hediye yolladi cok sukur

Merhaba kızlar çok üzgünüm, 4 gün önce 43 çıkan betam bugün 39 çıktı. Doktor muhtemelen kimyasal birkaç gün içinde adet görürsün dedi. İlk olduğu için çok heveslenmiştik. Çok üzüldüm. Dua edin bizlerede hamişlerin duası kabul olur. Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah.

Dualarımız sizinle inşallah en yakın zamanda güzel haberler alın

Sendeki buradasın hayırlı olsun canm seninde daha önce kaybın vardı değilmi
Bende sezeryandan dolayı 30 eylül filan olur ama orda son kişi olmak istemedimm
Benm basima gelmeyen kalmadi cnm. Seni hatrladm diger topiklerden. Evet olu dogum yaptm sonra hemen hamile kaldim o da down sendromlu yani hala alisamadik bu fikre. Bebek istedk ama ilk denemede tutacagini cok dusunmedim umarm saglkla ilerler. Bebek icin akran cok onemliymis o yuzden arada cok yas farki olsun istemedik. Yani cnm dua ederken hayrlisini deil kolayini guzelini istemek lazmmis aslnda

Ayy kuzum benim bi melek cennette bi melek yanında desene
Sen fetal dna filan yaptırmadınmı yoksa daha sonramı cıktı ortaya down

Sen fetal dna filan yaptırmadınmı yoksa daha sonramı cıktı ortaya down
Ikisi de ayri ayri yipratti beni hala ikisine de ayri ayri dertleniyorm. Bayagi zor zamanlardan gectm yeni yeni kalabaliga girebiliyorm. Ultrasyonla takip ediyorduk aknti gornmuyordu burun ense falan. Doguma kadar da gayet normal gorunuyordu ki sknti olsa da aldirmazdm oyle oldu cnm. Sen naptin birkac ay dinleenecem diordun. Neler yapatn o surecte

Sat: 8 ocak
Bat: 3 şubat
Beklenen doğum tarihi:15 ekim
Beta hcg - 2 şubat akşamı: 56

merhaba devrelerim:) 2 şubat sabahı artimed erken gebelik testinde pembe silik çizgi gördüm ve acaba mı dedim. Akşamına kan testi yaptırdım. Durumlar böyle. Yarın tekrar kana baktırıcam. Erken yakaladık hamişliği. Yarının stresi sardı hâl böyle olunca artma güzel olur inş.
İnşallah sağlık kolaylık afiyetle devam eder gebeliğimiz, sağlıkla dünyaya gelirler

Sen fetal dna filan yaptırmadınmı yoksa daha sonramı cıktı ortaya down 15 ay geçti canm doğumun üzerinden
Bu süreçte genetik test vs hepsine baktırdım
Bu ay tedaviye başlıycaktım adet olmayı bekliyordum cok şükür hamile oldugumu öğrendim

Ya cok sevindim. Allah kolayini nasip etsin gec olsun guc olmasn canm. Sat kacti senin

7 ocak sat
1 şubat bat
Kan verdn mi. benm adetim bir hafta gecti sata gore 5+0 gitmedm hala. Evde kaset test yaptm iki defa o kadr. Hastane korkum olustu sanirim 6 hafta olunca giderm hic kan vermeden direkt kese var mi ona bakarim. Sezaryenim yeni insallh doktorlar sorun cikarmaz.

Haftamiz seninle ayni canim

Merhaba kızlar bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bayağı da belirgin. Asla ihtimal vermiyordum çünkü prezervatifin yırtıldığını hissedip 24 saat geçmeden ertesi gün hapı içmiştim. Benim için şok oldu kızım da 14 aylık daha yapacak bir şey yok sadece ertesi gün hapından çok dış gebelik oluyormuş şimdi de bunun endişesi sardı bilgisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…