bu ay çok deneyin kimyasalın ardından hamilelik hızlı olur deniyor üzülme hiç hayırlısı olsun geçen ay benim de tahminen kimyasaldı bir kaç gün net çizgiMerhaba kızlar çok üzgünüm, 4 gün önce 43 çıkan betam bugün 39 çıktı. Doktor muhtemelen kimyasal birkaç gün içinde adet görürsün dedi. İlk olduğu için çok heveslenmiştik. Çok üzüldüm. Dua edin bizlerede hamişlerin duası kabul olur. Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah.
Benimde sat 6 ocak. Bat 3 şubat. Aynı 15 Ekim. Ben daha test yapmadım. Buradakilere bir soru soracağım. Benim 3 kızım var. Hiç bir hamileliğimde böyle 24 saat sırt ağrısı görmedim inanın çok kötü. İkiz bebeklerde sırt ağrısı oluyormuş internette gördüm. Sizin fikriniz nedir. Açıkçası ben bekar iken hep ikiz bebeğim olmasını istemişimdir ve halada o dileğim var. 3 çocuğa rağmen
Caniko sen hamilemisin. Miniğin 1 yaşamak üzeredir öyle değilmi. Bende mart annelerdeyim belki hatırlarsın.4 çocukzor olmuyor mu biz ikinciyi istiyoruz ama tek başınıza mı bakıyorsunuz
Yüksek ihtimal kimyasal. Bende çok kez geçirdim. Ardından hemen hamile kalmıştım. Bol bol degerlendirin sonraki aylarıMerhaba kızlar çok üzgünüm, 4 gün önce 43 çıkan betam bugün 39 çıktı. Doktor muhtemelen kimyasal birkaç gün içinde adet görürsün dedi. İlk olduğu için çok heveslenmiştik. Çok üzüldüm. Dua edin bizlerede hamişlerin duası kabul olur. Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah.
Test yaptım hamile olmadığım göründü. Hayır istediğim bir hamilelik değil idi bir ihtimal var idi. Yoksa 3 çocuk ile zor tabiki.4 çocukzor olmuyor mu biz ikinciyi istiyoruz ama tek başınıza mı bakıyorsunuz
Adet sancım geçti bel ağrım var ama testim de tek çizgi çıktı. Ve adet olmadınDoktora
Benim de; ne sırtım ne belim, ikisini arası ağrıyor:)
Bir de kasık agrım var.
İkizler konusunda bir bilgim yok ama beta hcg daha yüksek çıkar bence testte
Bunu hiç sevmiyorum sanki 3 4 5 yapınca başkaları bakıyor belki çocuk seviyorum belki ben bakabiliyorum ilk yorum 3 tane çok 4 tane nasıl olur bu her yerde öyle sanki biz 5 7 8 9 çocuklu ailelerde doğmadık. Bu yorum her zaman bana itici geldi tercih meselesi istek meselesi. Burda bile kendimi rahat hissedemiyorum ben 4 üncü çocuğu istemedim ama ihtimal vardı öyle hissettim ve paylaştım. Kötü birşey söylemedin kendince belki ama sorundan ve koyduğun emoji den bir yargı var ve o rahatsız edici neden insan yargılamayı hiç bırakmaz hamile olsam Bili çok rahatsız oldum Burda. Rabbim anne olacak bütün adaylara sağlıklı hayırlı evlat kolay hamilelik diliyorum hepiniz Allaha emanet olun4 çocukzor olmuyor mu biz ikinciyi istiyoruz ama tek başınıza mı bakıyorsunuz
Bütün sülalem bakıyor günde bir aile de kalıyor çocuklarım bende tv izliyorum bütün gün4 çocukzor olmuyor mu biz ikinciyi istiyoruz ama tek başınıza mı bakıyorsunuz
Kan verdm pazar günü 24 çıktı bu gün öğleden sonra yine verecem 17 şubatada randevu aldımKan verdn mi. benm adetim bir hafta gecti sata gore 5+0 gitmedm hala. Evde kaset test yaptm iki defa o kadr. Hastane korkum olustu sanirim 6 hafta olunca giderm hic kan vermeden direkt kese var mi ona bakarim. Sezaryenim yeni insallh doktorlar sorun cikarmaz.
kusura bakmayın sizi gücendirmek istemedim sadece kendi korkumdan yazdım yok bir şekilde büyüyorlar diye yazabilirdiniz inşallah hayırlı sağlıklı mutlu şanslı çocuklarınız olur çok şanslınız hepsini Allah bağışlasın şahane bir seyBunu hiç sevmiyorum sanki 3 4 5 yapınca başkaları bakıyor belki çocuk seviyorum belki ben bakabiliyorum ilk yorum 3 tane çok 4 tane nasıl olur bu her yerde öyle sanki biz 5 7 8 9 çocuklu ailelerde doğmadık. Bu yorum her zaman bana itici geldi tercih meselesi istek meselesi. Burda bile kendimi rahat hissedemiyorum ben 4 üncü çocuğu istemedim ama ihtimal vardı öyle hissettim ve paylaştım. Kötü birşey söylemedin kendince belki ama sorundan ve koyduğun emoji den bir yargı var ve o rahatsız edici neden insan yargılamayı hiç bırakmaz hamile olsam Bili çok rahatsız oldum Burda. Rabbim anne olacak bütün adaylara sağlıklı hayırlı evlat kolay hamilelik diliyorum hepiniz Allaha emanet olun
Yaş kaç. Ve kaçıncı çocukSat: 8 ocak
Bat: 3 şubat
Beklenen doğum tarihi:15 ekim
Beta hcg - 2 şubat akşamı: 56
merhaba devrelerim:) 2 şubat sabahı artimed erken gebelik testinde pembe silik çizgi gördüm ve acaba mı dedim. Akşamına kan testi yaptırdım. Durumlar böyle. Yarın tekrar kana baktırıcam. Erken yakaladık hamişliği. Yarının stresi sardı hâl böyle olunca artma güzel olur inş.
İnşallah sağlık kolaylık afiyetle devam eder gebeliğimiz, sağlıkla dünyaya gelirler
Hayırlı olsun. Benimde bebeğim 10 aylikken öğrendim hamile olduğumu. İnsallah bir şey olmaz.Merhaba kızlar bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı bayağı da belirgin. Asla ihtimal vermiyordum çünkü prezervatifin yırtıldığını hissedip 24 saat geçmeden ertesi gün hapı içmiştim. Benim için şok oldu kızım da 14 aylık dahayapacak bir şey yok sadece ertesi gün hapından çok dış gebelik oluyormuş şimdi de bunun endişesi sardı bilgisi olan var mı acaba
Yüksek ihtimal kimyasal. Bende çok kez geçirdim. Ardından hemen hamile kalmıştım. Bol bol degerlendirin sonraki aylarıcan
Canlarım ne zaman adet görmüştünüz kimyasal olduğunda ben gecikmenin 5. Günündeyim daha olmadımbu ay çok deneyin kimyasalın ardından hamilelik hızlı olur deniyor üzülme hiç hayırlısı olsun geçen ay benim de tahminen kimyasaldı bir kaç gün net çizgi
çıktı ama sonra adet oldum bu ay yine çift çizgi bakalım daha kan vermedim
Acaba yarın kese görünürmü kaç haftalık gözüküyor takvimimiz deSelam sevgili Ekim anneleri
Sanırım aranızdayım. Yarın için randevu aldım. Bakalım gelişmeleri yazarım
Aaa sen şubat mart topiginde vardin dimi kuzum hadi inşallah guzel haberler alirsin inşallah bekliyorum seni burayaMerhaba kızlar en kısa sürede burada olacağım inşallahbugün erken gebelik testim pozitif çıktı en kısa sürede kan verip netlestiginde bilgilerimi paylaşacağım
Acaba yarın kese görünürmü kaç haftalık gözüküyor takvimimiz de
Kuzum kan degerine bağli benim doktorum 1000in ustunde olursa gorunur dedi kani ber sonucunu yaz buraya merak ettim inşallah gzel haberlerini bekliyorumAaa sen şubat mart topiginde vardin dimi kuzum hadi inşallah guzel haberler alirsin inşallah bekliyorum seni buraya
Geç yumurtlama oldu bu ay ki hiç olmaz normalde o yüzden 4 haftalık diye düşünüyorum ama sat tarihime göre 5+1 yarın doktora gideceğim bakalım umarım sağlıklı bir gebeliktirAcaba yarın kese görünürmü kaç haftalık gözüküyor takvimimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?