Kese düzgün dedi doktor kanama gözükmüyor bugün gittim yarın başka bir özel doktora da gidicem bakalım iyi olur umarım sonuç her ikimiz içindeaynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?
Benim sat 11 ocak. Bugün 1500 küsür çıkmış. Ama dediğim gibi artış önemliPeki sizin baktırdınız mı kaçıncı gün kaç çıktı bana biraz düşük geldi
Sizin maşallah çok güzel çıkmış rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim sat 11 ocak. Bugün 1500 küsür çıkmış. Ama dediğim gibi artış önemli
çok iyi anlıyorum ben de reglden 5 gün önce beta verdim 28 le öğrendim sonucu artcak mı ne olcak var mı yok mu diye kendimi bitirdim ama rakamın önemi yokmuş 2 kat şeklinde artması lazımmış dua et bekle canım benim korkmaYani cuma günü tekrardan kan vericem umarım artış olur bir de 7 buçuk aylık bebeğim var ilk test yaptığımda çok korkmuştum sabah ama değerin düşük çıkması da canımı sıkmadı değil
Hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallahçok iyi anlıyorum ben de reglden 5 gün önce beta verdim 28 le öğrendim sonucu artcak mı ne olcak var mı yok mu diye kendimi bitirdim ama rakamın önemi yokmuş 2 kat şeklinde artması lazımmış dua et bekle canım benim korkma
Yok ne yazıkki duyamadık kese var bebek kalp stışı yok
Bana da bebek belli olmadan günü tam belli olmaz geç döllenme olabilir dedi şimdilik haftasına takılmayın bence kesenin günde 1- 1,1 mm büyümesi gerekiyormuş bana direk az büyümüş dedi doktor o konuda evet direk söylüyorlar yani size öyle bir şey demedi ise sağlıklıdır umarımaynıymış günümüz benımde 23 aralık aynı sekılde banada 5hafta görünüyor dedi. Ama umudunu kaybetme senı okadar iyi anlıyorum ki. Ama pozitif dusunmek zorundayız. Cunku bos gebelık tarzı bıse olsaydı doktor hemen söylüyo onu öyle uzmeyim söylemeyim demiyo yani emin ol. Kese dagılıyo rahım kötü görünüyo falan. Kese düzgünse kanaman yoksa sabırla beklicez canım. en son ne zaman gittin doktora kese büyüyormu yani?
Anladım, o da önemli ya insanın heyecandan hiç aklına gelmiyor sonra 1 2 hafta bekle bakalım öyle mi böylemi çok zor süreçlermemnunum aslında ama biraz fazla sessiz gibi geldi. Sen sormazsan bişey muayene cok kısa sürüyor. o an bazen aklına gelmiyo soracakların cunku. pek konusmuyor kısaca
İnşallah hepimizdeSizin maşallah çok güzel çıkmış rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah hepimiz alalım hayırlısıylaHayırlısı olsun bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
10 gün sonra çağırdı doktorKeseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar bir daha ultrasona ne zaman gideceksiniz
Yaa maşallah gözün aydın canım
Allah sağlıcakla versin
cok güzel darısı saglıkla kucagına almaya insallah
Tesekkur ederim kızlarAyy maşallah kalp atişini duydunmu kuzum
Cok sevindimhayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim kizlarrYaaaaaa hayırlı uğurlu olsun canım beniiiiim maşallah nasıl mutlusunuzdur şimdidarısı hepimize inşallah ya biz de duyalım en kısa sürede
Bana 15 gün sonra gelmemi söylediKeseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar bir daha ultrasona ne zaman gideceksiniz
6+4 te gittim ben de görünmedi. Dr da kötü konuşmadı. İyi de konuşmadı gerçi beklicez dedi. Oğluma baktım o da görülmemiş o haftalarda. Bekleyelim olabiliyor bazen. Sağlıkla devam etsinler inşallah.Kızlar 6+3 de gidip de kalp atışını duyamayan var mı aranızda duyarız umuduyla gittik ama hala kalp atışı yok ve kanama alanı var progesteron başladı doktor
Uçmaz mısınııııız dünyalar sizin olur maşallah diyelim nazar değmesin inşallah allah daim etsin mutluluğunuzu
Ne demek kuzum ya bu yuzden burdayiz ya
1 ay sonra çağırdıKeseyi ve kalp atışını duyan arkadaşlar bir daha ultrasona ne zaman gideceksiniz
Evet benim doktorum da öyle kötü konuşmadı sadece bundan sonraki gelişimi önemli dedi bir de kanama alanı olunca iyi de konuşmadı hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla duyarız inşallah6+4 te gittim ben de görünmedi. Dr da kötü konuşmadı. İyi de konuşmadı gerçi beklicez dedi. Oğluma baktım o da görülmemiş o haftalarda. Bekleyelim olabiliyor bazen. Sağlıkla devam etsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?