Ben dünden beri hapşuruk ve burun akıntısı yaşıyorum maalesef,çok dikkatli olunKızlar ben sabah aile hekimine gittim, aile hekimim çok ciddi bir salgın var maskesiz hastaneye gitme çok kritik 12 hafta dikkat et kendine dedi. Maskesiz gezmeyelim hastaneye gittikçe falan kapalı ortamlarda takalım da yakalanmayalım
Domuz gribi var influenza allah korusun 2022 de atlattım rezalet bir şey aman kızlarım herkes dikkat etsin kimseyle öpüşmeyin sarılmayın. Sana da geçmiş olsun kuzum inşallah hemen geçer atlatırsınBen dünden beri hapşuruk ve burun akıntısı yaşıyorum maalesef,çok dikkatli olun
Bende yarin gidicem maske takmayi dusunuyorum htta fisfisli kolanya atcam çantama herkes hasta biz yakalanirsak ilacda kullanamyz zor toparlariz dikkt edin canlarKızlar ben sabah aile hekimine gittim, aile hekimim çok ciddi bir salgın var maskesiz hastaneye gitme çok kritik 12 hafta dikkat et kendine dedi. Maskesiz gezmeyelim hastaneye gittikçe falan kapalı ortamlarda takalım da yakalanmayalım
Kaç haftalik senin minnos kuzumKızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Yaa gözün aydınKızlar usg de kese gözükmedi zaten bence de gözükmezdi beta 5000 üzeri olunca kese gözükürmüş. Kan verdim bakalım sonöuç kaç çıkacak:)
Benim canım hep ekşi şeyler istiyor özellikle geceleri yaKizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
Aynen öyle yıkayalım elleri kolonya sıkalım falan bize gelmesinBende yarin gidicem maske takmayi dusunuyorum htta fisfisli kolanya atcam çantama herkes hasta biz yakalanirsak ilacda kullanamyz zor toparlariz dikkt edin canlar
Ekşi olunca kizmi diyorlardiBenim canım hep ekşi şeyler istiyor özellikle geceleri ya
canım benim de tahin çekiyor herşeyin üstüne tahin dökmek istiyorum tahin hayalleri kuruyorumKizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
Maşallah miniğeBugün benim de doktor günümdüü. 5+1'den herkese selamlar,kesemizi gördük çok şükür,kalp atışı için de 10 gün sonra gel dedi. Allah'ım hepimize o sesi sağlıkla duymayı nasip etsin. Birkaç gündür yaşadığım tek taraflı ağrı ve batmanın sebebi de büyüyen miyomumdan kaynaklıymış,keseyle alakalı değilmiş. Sürecimi zorlaştırabilir bu miyom ancak ben artık tamamen olumluya odaklanıyorum :)
Senin canin tatli çekiyor o zmn tatli olunca erkek oluyor ekşi olunca kiz diyorlar dogrumu kizlar bunu yasayan oldumu gerceklik payi varmicanım benim de tahin çekiyor herşeyin üstüne tahin dökmek istiyorum tahin hayalleri kuruyorum
Benimde iki gundur iştahim kesildi sabhalari migde bulantilarim basladi zar zor azda olasa yedimBende hiç asereme yok iştah 0 yemek bile zor yiyorum
AmiinnMaşallah miniğekeseye kac mm dedi kuzum amin bende yarin kalp atişini duymk için gidicem inşallah duyarim yarin 6+2oluyorum umarim duyarim
5+1 di dimi norml bence bende 5+3 de gitmiştim 7 mm norml demisti doktorAmiinnkese 6.30 mm,iyi di mi? daha önce kayıp yaşadığım gebeliğimde yine bu zamanlar gitmiştim ve bunun yarısı küçüklükteydi. karşılaştırma yapmak istemiyorum ama daha iyi,daha umutlu hissediyorum bu sefer. Duyarsın tabi,allahtan 1 günün kalmış dünyanın en özel sesini duymana :)
evet evet 5+1. kesenin büyümesiyle ilgili bir şey söyledi mi doktorunuz,ben sormayı unutmuşum.5+1 di dimi norml bence bende 5+3 de gitmiştim 7 mm norml demisti doktor
Bisey demedi ama Olsa soylerdi bence.evet evet 5+1. kesenin büyümesiyle ilgili bir şey söyledi mi doktorunuz,ben sormayı unutmuşum.
Ay ben de 7 haftalık oldum hergün canım başka bişey istiyo hep de zor şeyler sarmalar mantılar fellah köfteleriKizlar aşermeleriniz başladimi 6.haftadayim benim canim sabah yatktan kalkar kalkmaz erik çekti ki hic biyerdede görmedim nerden geldi aklima bilmiyorumşimdiden aşeren varmi benim minik erkencimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?