Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Şu şekilde tatlım

Eklentiler

• 17442940222855959887492704184666.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar bende hastaneye geldim bi bebeğimde herşey yolundamı diye, ani alt karın batmalarım oluyor hem sağ hem sol ve baş dönmem geliyor hergün bi kaç kez içim rahat etsin istiyorum bu durumu yaşayanlar var mı? Gebeliğin 5+6 haftasındayım

Progestan kullaniyo musun ağızdan canım

Canım sen başka bir doktora da sor bence. Bende de hashimoto var. Bugün kadın doğumcuya sordum. Ne zaman endokrinoloji doktoruna gitmeliyim diye. Oda haftaya git dedi ben 4+6 dayım. Endokrinoloji doktorumda hamile kaldığında her ay geleceksin demişti.

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Folik asit (folidoce) kansızlık için (oreferon) b 12 için iğne vitamin için (coledan-d) kullanıyorum ben

Peki sizin değerleriniz kaçtı

Yani o kadar garip bir süreç ki her doktorun ayrı bir yorumu var ve sanki gün geçmiyor ,çok teşekkür ediyorum

Merhaba
Benim doktorum elenatal 2 ve folidays başladı. İlerleyen haftalarda bulantı durumuma göre demir ve balık yağı da başlayabileceğini söyledi fakat henüz başlamadı. Tam 5. Haftan bugün.
Merhaba
Ben de Elenatal kullanıyorum ama 1 olanından. 2 olanı 3.aydan sonra yani 2.trimesterda kullanılıyor diye biliyorum.

Bazılarının böyle erkenden başlayabiliyormuş, ara ara benimde bulantım oluyor ve çokkk halsizim daha ilk kontrole bile gitmedim cumartesi gidicem :) bence normal yani

Doktora gidip kese gören arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz folik asit verdi mi? Ya da vitamin takviyesi? Gebelik başında doktorum kullandırmıştı bana ama hatırlayamadım hangisiydi tam olarak.
Bana gebelik düşündüğümü söylediğimde regenesis vermişti, içinde hem foklik asit hemde diğer destek vitaminleri vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…