• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Ben de zeynep kamil için sürekli pusudaydım ama umudum kalmadı. Temmuz annelerinde ümraniye eğitim araştırmada da yapılamamaktadır yazıyor ama yoğunluktan dolayı öyle yazdığı ama detaylı yapıldığını söylediler.
Ben Zeki Şahinoğlundan almış bulundum randevu bağdat caddesindeymiş yorumlar fena değildi
Ucret ne istediler acaba bir kac yerden fiyat aldim biri 6 biri 10 biri 4 dedi bu isin normal ucretini anlayamadim ben. Arastiriyorum hala ben de
İncia bugün geldi kargodan. Kokusu yok. Yani dümdüz krem kokuyo parfüm filan yok bitkiselmiş zaten. Shea avokado tatlı bağdem keten tohumu yağları var içeriğinde
Badem yagi kokusu gelmiyorsa supermis. Ben de mustelanin yagini siparis ettim eczaci kokmuyor dedi 8 martta indirim tanimlamislar denicem bakalim
İsterseniz gidip asistan yada veznesinden danisin bende oyle yaziyordu istanbulda gittim sordum ikili test icin testimi yaptilar bisey demediler detayli icin tekrar gidip sorucam ona gore karar verip ozele gitcem
Aa bir gidip sorayim cam sakuraya cok yakindayim orada vardir diye dusunuyorum
Ah canım bende aynıyım konusurken mutfakta bişeyler yaparken nefesim yetmiyo yemek yerken bile yetmiyor 😂😂
Ya aksamlari ben konusurken nefes nefese kaliyorum ve zor geciyor. Esim dur dur sus nefesin yetmiyor diyor
Bende İlk gebeligimde preklamsi gecirdim kilo aldigimi saniyordum 60 kilodan 85 e cikmistim .megersem hepsi ödemmiş cekirdekler tuzlular sekerli yaglilar yedim dr. doguma kadar fark etmedi .kilo deyip gecistirdi bende ilk gebelik aceligime denk geldi anlamadim .isin ciddiyetini sonradan anladim o yuzden gebe diyetisyeniyle devam edip ekmegi bile tuzsuz yiyip odem atmak icin yuruyus yapin hareketsiz kalip masa basi calisiyordum oturdugum icin ayaklarim balon olmusti hemen sisiyordum 37 den 40 a cikmisti ayaklarim
Bana detaylida teshis konulmustu en buyuk belirtisi el ve ayaklarda sisme. Baska bir gebe arkadasima teshis konulmamisti ben ikaz ettim sonradan onda da cikti hatta baya cikiyordu tansiyonu. Odem cok varsa tansiyona bakmak lazim cidden benim de cok odemim vardi
Kız tövbe haşa 4,5-5 aylık değil 8 aylık falan mı hamileyiz kendimizden gizli 😂😂😂😂😂😂
Yaa butun belirtiler yasadigim her sey ilk gebeligimde 7-8 aydan sonra yasadigim seyler. Surekli aksamlari simdiden boyleysem 8-9 ay oldugunda ne yapacagim diye soyleniyorum her gun de sasiriyorum bu duruma

Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldum 😕 yaşayan varmı?
Pazar gunu kendimi cok yormustum, nasil bir baski ve agri. Hemen uzandim 1 saat o bile iyi geldi, dun iyiydim ama aa gecti diyip biraz yine abarttim galiba, aksama yine. Benimki dinlenince uzaninca geciyor. Sanirim buyudukce hareketlerimi,i ona gore ayarlamak lazim 🤭

Pazar gunu kendimi cok yormustum, nasil bir baski ve agri. Hemen uzandim 1 saat o bile iyi geldi, dun iyiydim ama aa gecti diyip biraz yine abarttim galiba, aksama yine. Benimki dinlenince uzaninca geciyor. Sanirim buyudukce hareketlerimi,i ona gore ayarlamak lazim 🤭
Benimde temizlikten oldu ozaman bugün bişey yapmadım iyim şükür ☺️

Kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum koşturmaca ramazan filan.umarim hepiniz iyisinizdir💜ben detaylı için 7 nisana gün aldım.22+2 olmuş oluyorum.Prof.Ali ekiz e aldım randevumu alanında çok iyi görünüyor.doktorumda onayladı.fiyati 6000 TL.bu arada benimde ağrılarım var alt tarafımdan aşırı basınç var idrara çok cikiyorum.simdiden kramplarim başladı biraz tatsizim açıkçasi Eldorin Eldorin senide merak ettim nasılsın
Canim sağol daha iyi olmaya çalışıyorum. Biraz hasta oldum simdi de grip gibi burnum tıkalı. Ama her şey iyi çok şükür 🙏🏻

Ucret ne istediler acaba bir kac yerden fiyat aldim biri 6 biri 10 biri 4 dedi bu isin normal ucretini anlayamadim ben. Arastiriyorum hala ben de

Badem yagi kokusu gelmiyorsa supermis. Ben de mustelanin yagini siparis ettim eczaci kokmuyor dedi 8 martta indirim tanimlamislar denicem bakalim

Aa bir gidip sorayim cam sakuraya cok yakindayim orada vardir diye dusunuyorum

Ya aksamlari ben konusurken nefes nefese kaliyorum ve zor geciyor. Esim dur dur sus nefesin yetmiyor diyor

Bana detaylida teshis konulmustu en buyuk belirtisi el ve ayaklarda sisme. Baska bir gebe arkadasima teshis konulmamisti ben ikaz ettim sonradan onda da cikti hatta baya cikiyordu tansiyonu. Odem cok varsa tansiyona bakmak lazim cidden benim de cok odemim vardi

Yaa butun belirtiler yasadigim her sey ilk gebeligimde 7-8 aydan sonra yasadigim seyler. Surekli aksamlari simdiden boyleysem 8-9 ay oldugunda ne yapacagim diye soyleniyorum her gun de sasiriyorum bu duruma
Zeki şahinoğlu için 5 bin dedi. Kredi kartına 500 komisyon aldığını görmüştüm yorumlarda. İnciada badem yağı kokusu almadım gibi

Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldum 😕 yaşayan varmı?
Ben de bugün öyle hissediyorum. Son günler çok hareketli geçti. O yüzden mi bilmiyorum. Öyle gidip gelen bir ağrı, bir şey batıyor gibi. Sancı mı oluyor acaba bilemedim. Kendimce bir sebep bulmaya çalışıyorum acaba ayaklarım üşüdüğü için mi oldu, acaba gaz mı diye. Umarım bir sorun yoktur.

Ben de bugün öyle hissediyorum. Son günler çok hareketli geçti. O yüzden mi bilmiyorum. Öyle gidip gelen bir ağrı, bir şey batıyor gibi. Sancı mı oluyor acaba bilemedim. Kendimce bir sebep bulmaya çalışıyorum acaba ayaklarım üşüdüğü için mi oldu, acaba gaz mı diye. Umarım bir sorun yoktur.
Dinlenin ben dünü ve bugünü dinlenerek geçirdim iyi geldi. Yinede yarın doktoruma soracağım

Dün ilk defa dışardan hissettik tekmeleri yaaa 🥰 eşim de hissetti ilk defa ❤️ çok heyecanlandım sizinle de paylaşayım istedim 🥰
Maşallah 🧿 Benim de oğlum dört gözle bekliyor, son bir haftadır çok şükür ben daha net ve sık hissediyorum bakalım dışardan ne zaman hissedip görücez 🩷

Back
X