- 31 Ocak 2009
- 405
- 232
- 628
- 36
Ucret ne istediler acaba bir kac yerden fiyat aldim biri 6 biri 10 biri 4 dedi bu isin normal ucretini anlayamadim ben. Arastiriyorum hala ben deBen de zeynep kamil için sürekli pusudaydım ama umudum kalmadı. Temmuz annelerinde ümraniye eğitim araştırmada da yapılamamaktadır yazıyor ama yoğunluktan dolayı öyle yazdığı ama detaylı yapıldığını söylediler.
Ben Zeki Şahinoğlundan almış bulundum randevu bağdat caddesindeymiş yorumlar fena değildi
Badem yagi kokusu gelmiyorsa supermis. Ben de mustelanin yagini siparis ettim eczaci kokmuyor dedi 8 martta indirim tanimlamislar denicem bakalimİncia bugün geldi kargodan. Kokusu yok. Yani dümdüz krem kokuyo parfüm filan yok bitkiselmiş zaten. Shea avokado tatlı bağdem keten tohumu yağları var içeriğinde
Aa bir gidip sorayim cam sakuraya cok yakindayim orada vardir diye dusunuyorumİsterseniz gidip asistan yada veznesinden danisin bende oyle yaziyordu istanbulda gittim sordum ikili test icin testimi yaptilar bisey demediler detayli icin tekrar gidip sorucam ona gore karar verip ozele gitcem
Ya aksamlari ben konusurken nefes nefese kaliyorum ve zor geciyor. Esim dur dur sus nefesin yetmiyor diyorAh canım bende aynıyım konusurken mutfakta bişeyler yaparken nefesim yetmiyo yemek yerken bile yetmiyor![]()
Bana detaylida teshis konulmustu en buyuk belirtisi el ve ayaklarda sisme. Baska bir gebe arkadasima teshis konulmamisti ben ikaz ettim sonradan onda da cikti hatta baya cikiyordu tansiyonu. Odem cok varsa tansiyona bakmak lazim cidden benim de cok odemim vardiBende İlk gebeligimde preklamsi gecirdim kilo aldigimi saniyordum 60 kilodan 85 e cikmistim .megersem hepsi ödemmiş cekirdekler tuzlular sekerli yaglilar yedim dr. doguma kadar fark etmedi .kilo deyip gecistirdi bende ilk gebelik aceligime denk geldi anlamadim .isin ciddiyetini sonradan anladim o yuzden gebe diyetisyeniyle devam edip ekmegi bile tuzsuz yiyip odem atmak icin yuruyus yapin hareketsiz kalip masa basi calisiyordum oturdugum icin ayaklarim balon olmusti hemen sisiyordum 37 den 40 a cikmisti ayaklarim
Yaa butun belirtiler yasadigim her sey ilk gebeligimde 7-8 aydan sonra yasadigim seyler. Surekli aksamlari simdiden boyleysem 8-9 ay oldugunda ne yapacagim diye soyleniyorum her gun de sasiriyorum bu durumaKız tövbe haşa 4,5-5 aylık değil 8 aylık falan mı hamileyiz kendimizden gizli![]()