Kızlar bende ikisini de gördüm kesenin içinde bebislerde keselerde vardı kalp atışında sıra hayırlısı ile rabbim herkesin sağlıkla kavuşmasını nasip etsinTesekkurler canim
İkiz mi kuzum Allah bağışlasın sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bende ikisini de gördüm kesenin içinde bebislerde keselerde vardı kalp atışında sıra hayırlısı ile rabbim herkesin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin
Sorma ya bende de o sıkıntı var inşallah ikimizde biran önce tiksiniriz şu illettenKızlar benim mide bulantım 1 gün sürdübugün gayet iyiyim.Aslina bakarsanız bulanmasini istiyorum çünkü ben sigarayı bıraktım aşılama öncesi tabi cok zorlaniyorum.simdi bulansin istiyorum ki şu sigara illetinden tiksineyim hepten.bazen canım çok çekiyor malesef.dua edin birtek ondan midem bulansin
Gozunaydin canımkız orada iki laf söyleyemedin mi? Şimdiki kadınlar erkeklerden daha çapkın valla
İnşallah yaaa walla öle stres oluyorum ki ?Sorma ya bende de o sıkıntı var inşallah ikimizde biran önce tiksiniriz şu illetten
Ben bırakamadım da. Aslında benim kaybettiğim bebeğim plesenta penkreatadan dolayı kaybettim sigaradan olma olasılığı çok yüksek bunda da bırakmam lazım biran önce ama gidip kese filan görüp kalp atışı duyarsam bırakırım dedimİnşallah yaaa walla öle stres oluyorum ki ?
Heee o zaman başkaYok esimin ailesini tanidigi icin oyle diyor bende dedm ben cirkinmiyim sonra yok canim felan yapti zaten yasli kadindi
Offff canimmmmm yaaa çok üzüldüm.birak kuzum çok zor oluyor ewet ama kaybetmenin acisindan daha zor değilBen bırakamadım da. Aslında benim kaybettiğim bebeğim plesenta penkreatadan dolayı kaybettim sigaradan olma olasılığı çok yüksek bunda da bırakmam lazım biran önce ama gidip kese filan görüp kalp atışı duyarsam bırakırım dedim
Haklısın kuzum gerçekten bırakırsam bir mucize olur benim için eşim bile bırakamazsan seni asla suçlamam diyor oda biliyor nasıl birşey olduğunu azaltarak mı bıraksam acaba diyorum en mantıklısı o yavaş yavaş bırakayım bir anda yapamamOffff canimmmmm yaaa çok üzüldüm.birak kuzum çok zor oluyor ewet ama kaybetmenin acisindan daha zor değiliçmeyen anlayamaz seni çok iyi anlıyorum bu pisliğe alışkanlığın ne demek olduğunu eleştiriler filan gelir belki ama gerçekten bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı şimdiden bırakmaya çalış. şuan bedeninde kuzum.Zor ama imkansız değil Ben daha güçlüyüm de.ben hep şeyi dusunuyorum canım çok istediği zaman kaybedersem mi daha çok acı çekerim icmedigim zaman mi? Ben son 1 sigara ayirmistim test yapmadan önce içtim sonra test yaptım akilliyim ya sonrada iste ite.kaka getirdim bugüne kadar sakız cigniyorum dewamli.
Ben ne olur ne olmaz bekliyorum şöyle bi 2 aylık 3 aylık olsun iyice tutunsun o zaman bakarızKizlar bisey sorcamcinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Hadi inşallah aramızda görürüz seni canımUmarım ben de bu grupta yer alırım. Reglime 7 gün var.
Biz de öğrendiğimizden beri hiç birliktelik olmadı. Doktorumuz yarın soracağız ama ben de 12. Haftaya kadar falan pek düşünmüyorum. Aslında düşük tehlikesi yoksa bi zararı yokmuş ama işte ne bileyimKizlar bisey sorcamcinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Canım yavaş yavaş olmuyor ben çok denedim zamanında aman 4 değilde 5 ne farkeder dedim öyle öyle içtim.hala deli gibi canım istiyor seni çok iyi anlıyorum.ama doktorlar maks 2 diyorlar oda artık basedemedigimiz durumlarda izin veriyoruz ve zararlarını zaten bizim anlatmamiza gerek yok kendileride biliyorlar diyor.benim arkadaşıma stres sana daha zararlı paketli gıda yeme stres yapma 2 tane icebilirsin demiş ama işte çok zarar değil az zarar ver demek buHaklısın kuzum gerçekten bırakırsam bir mucize olur benim için eşim bile bırakamazsan seni asla suçlamam diyor oda biliyor nasıl birşey olduğunu azaltarak mı bıraksam acaba diyorum en mantıklısı o yavaş yavaş bırakayım bir anda yapamam
Ben 7 yıldır korunmuyorum 5 yıldır da tedavi görüyorum. Eşim işinden dolayı senenin sadece 3 ayı benimle son 2 ayım kaldı. Eylül ayının sonlarında laparoskopi çektirdim. Tüpümün teki tıkalı biri de yapışıktı.yapışık olan ayrıldı ama tıkalı olan açılamadı. 1-0 geriden geliyorum sizlerden. Doktorum tüp bebeğe yönlendirdi aslında. Ama ne psiklolojinim nede maddi gücüm şu an hazır değil. Biz de 3 yıl erteledik. Ama tabi doğal yoldan denemelerimize devam ediyoruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler ya. Dualarınıza talibim.Hadi inşallah aramızda görürüz seni canım
Ben dedim benim seninle işim bittiKizlar bisey sorcamcinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Evet haklısın ama şuan hiç hazır hissetmiyorum ama yaCanım yavaş yavaş olmuyor ben çok denedim zamanında aman 4 değilde 5 ne farkeder dedim öyle öyle içtim.hala deli gibi canım istiyor seni çok iyi anlıyorum.ama doktorlar maks 2 diyorlar oda artık basedemedigimiz durumlarda izin veriyoruz ve zararlarını zaten bizim anlatmamiza gerek yok kendileride biliyorlar diyor.benim arkadaşıma stres sana daha zararlı paketli gıda yeme stres yapma 2 tane icebilirsin demiş ama işte çok zarar değil az zarar ver demek bu
Dualarımda olucaksın sende canımBen 7 yıldır korunmuyorum 5 yıldır da tedavi görüyorum. Eşim işinden dolayı senenin sadece 3 ayı benimle son 2 ayım kaldı. Eylül ayının sonlarında laparoskopi çektirdim. Tüpümün teki tıkalı biri de yapışıktı.yapışık olan ayrıldı ama tıkalı olan açılamadı. 1-0 geriden geliyorum sizlerden. Doktorum tüp bebeğe yönlendirdi aslında. Ama ne psiklolojinim nede maddi gücüm şu an hazır değil. Biz de 3 yıl erteledik. Ama tabi doğal yoldan denemelerimize devam ediyoruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler ya. Dualarınıza talibim.