- 9 Haziran 2010
- 1.127
- 489
Aynen kuzum hatta hamilelik oncesi oneriyorlar en dogrusu o aslindaBen kullanıyorum folikasit ve dvit kalp hatta gebelik düşününce başlamıştım
Markası nedir canımBen kullanıyorum folikasit ve dvit kalp hatta gebelik düşününce başlamıştım
Benimde öğürmelerim başladı iki gündürKızlar benim an itibariyle bulantılarım başlamış bulunuyor
İçtiğin folik asit içinde dvit var mı canımBen kullanıyorum folikasit ve dvit kalp hatta gebelik düşününce başlamıştım
Canım ben folattro kullanıyordum eczanede yoktu. Muadil diofol verdi eczacı.Markası nedir canım
Yok canim dviti ayrı alıyorum. Ocean marka 1000likİçtiğin folik asit içinde dvit var mı canım
kngl999 canım ne yaptın doktora gittin mi? Haberler neler
hatay canımHadi ya. En yakın nerede var. Senin şehir neydi kuzum
Gozunaydin canımKızlar bende kese gördüm bugün çok şükür sübhanallah, 2 hafta sonra kalp atışı için geleceğim
Beta 277 ile mi ?Betahcg 277 aranızda keseyi gören oldu mu ?
Tamam canım bende alayım bugün doktora bende geç gidicem çünkü o zamana kadar içmiş olayımCanım ben folattro kullanıyordum eczanede yoktu. Muadil diofol verdi eczacı.
Yok canim dviti ayrı alıyorum. Ocean marka 1000lik
Gozunaydin canımKeseyi ve olusumu gorduk cok sukur kizlar5 haftalik kalp atisi icin 10gun sonrasina randevu aldik hersey yolunda cok sukur sadece doktor randevusundaki sekreter kadin canimi sikti esimle beraber gittik insallah size benzer size kiz cocugu yakisir diye esime laf yapti
Oy maşallah miniğe çok şükürKeseyi ve olusumu gorduk cok sukur kizlar5 haftalik kalp atisi icin 10gun sonrasina randevu aldik hersey yolunda cok sukur sadece doktor randevusundaki sekreter kadin canimi sikti esimle beraber gittik insallah size benzer size kiz cocugu yakisir diye esime laf yapti
Amin hepimizin inşallah rabbim sizlere de göstersinGozunaydin canımdarısı bizlerin başına inşallah Su gibi geçsin hamileliğin kolaylıkla sağlıkla kucağına nasip etsin Rabbim
Aynı gidiyoruz canım tebrikler inşallah sırada pıt pıt atan kalplerKeseyi ve olusumu gorduk cok sukur kizlar5 haftalik kalp atisi icin 10gun sonrasina randevu aldik hersey yolunda cok sukur sadece doktor randevusundaki sekreter kadin canimi sikti esimle beraber gittik insallah size benzer size kiz cocugu yakisir diye esime laf yapti
Aynı gidiyoruz canım tebrikler inşallah sırada pıt pıt atan kalpler