Geçen yıl kayıp yaşadığım için kanka modundayız. Kese ve kalbi görelim bakarız ötesine. Şimdilik birliktelik yok ama şekli size kalmışKizlar bisey sorcamcinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Ben ogreneli yakınlaşmadik ama çok sürmez. İlk bebeğimde de hamileligm boyunca yakinlastik hiç bir zararlı etkisi de olmadiKizlar bisey sorcamcinsel hayatiniz nasil bebekten sonra ben ogrendigimden beri sifir istek doktoruma danistim hic bir sorun olmaz dedi ama yinede korkuyorum…
Süper kuzum maşallahSelamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?
Selamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?
Canım karından bakıp göremeyince mi vajinal baktı hekim?Selamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?
Evet canım istersen 2 güne sonra gel dedi. İstersen şimdi bakalım dedi vajinal. Bende sizce dedim, o da gelmişsin gel bakalım dediCanım karından bakıp göremeyince mi vajinal baktı hekim?
Teşekkür ederimİkiz mi kuzum Allah bağışlasın sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah miniğeEvet canım istersen 2 güne sonra gel dedi. İstersen şimdi bakalım dedi vajinal. Bende sizce dedim, o da gelmişsin gel bakalım deditamam dedim çok şükür keseyi gördük.
Teşekkür ederimbak buradalar iki kese de dolu doktor gördü şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep dua edelim
Maşallah minnoşlar siziTeşekkür ederimbak buradalar iki kese de dolu doktor gördü şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep dua edelim
Canım gözün aydınSelamlar bene bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Vajinal olarak keseye baktık ve gördük şükür tek gebelik dedi5+1, 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bakalım nasip sadece şey sorucam matofin kullanan var mı ?
Oyyy maşallahTeşekkür ederimbak buradalar iki kese de dolu doktor gördü şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep dua edelim
Canım benim sağdaki catlatmanin 14 .günü.testi sabah yapmıştım.aksamins yani 12 saat sonra 368 çıkmıştıGünaydın kızlar
Bugün 14 gün yumurtlamadan sonra testim ekte. Çok şükür koyulaşmayı görüyorum yarın son testim var yapar kan veririmsizce beta kaçtır ?
Kızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm
Ayyy benimde o zaman o civarda vardır herhalde vereyim o zaman kan artık benCanım benim sağdaki catlatmanin 14 .günü.testi sabah yapmıştım.aksamins yani 12 saat sonra 368 çıkmıştı
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm
Güzel haberlerle gel canımmmmmmmmmKızlar kalp atışı için doktora gidiyorummm 6. Haftaya yeni girdik gerçi ama dualarınızı bekliyorummm