Ay ben de turşu çok severim ve yiyorum da. Bu konuya bir açıklık getirmek lazımİnan bilmiyorum ama turşu çok severim 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz, o zaman soracağım tekrar. Kalp atışı için genelde 6 haftalık çağrılmış ama beni 7. Haftada çağırdı Ahaha zaman geçmiyor sankiii
Ay Allah razı olsun senden rabbim ne istersen versin yüreğime şu serptinBende de öyle oldu canım doktor özellikle ilk 2 ay çok normal dedi için rahat olsun
Ben diyetisyene başladım bugünBenim de sürekli midem boş gibi geliyor. Ne kadar cok yersem yiyim. Hemen acikiyorum. Ama öyle böyle bir acıkma değil. Sanki kıtlıktan çıkmışım gibi. Bu gebeliğimde çok kilo almaya meyilliyim gibi geldi
İyi bari canımTuzlu diyedir canım. Çok su tutuyor vücutta tuz. Ödem yapıyor.
7. hafta iyidir ya garanti olur kalp atışı görmek. Ben de ilk kontrolume 7+5 TE randevu aldım
Tshİlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum
Ah kıyamam sana canım benim teşekkür ederim sanada inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin bebişlerAy Allah razı olsun senden rabbim ne istersen versin yüreğime şu serptin
Ben diyetisyene başladım bugünkilo alamam
Maşallah kese gözükecek değere gelmiş canım seninkiKızlar beta sonucum çıktı son inşallah
Ewet cnm Rabbime şükürler olsun.ama cumartesi gününe gidicem vajinal muayene olmak istemiyorum.cumartesi günu hızda giderse inşallah rahat gorurumMaşallah kese gözükecek değere gelmiş canım seninki
İnşallah canım haberini bekliyorum heyecanlaEwet cnm Rabbime şükürler olsun.ama cumartesi gününe gidicem vajinal muayene olmak istemiyorum.cumartesi günu hızda giderse inşallah rahat gorurum
Hayırlı haberlerin olsun inşallah.Guzel haberlerini dört gözle bekliyoruzKızlar yarın bende kese içinde gideceğim pazar randevumu erkene aldım eşimle gidecektim sonra vazgeçtim pazar günü hekim artık kan vermene gerek yok dedi gebelik nasıl ilerliyor bilmiyorum ve bu durum beni çok korkutuyor(Geçmiş kayıplarım var ondan dolayı) Herşeyin Yolunda gittiğini bilmek istiyorum tahmini 3000 geçmiş olması lazım yarın kese gözükür diye düşünüyorum. Bana dua edin bu gece uyuyamayacağım sanırım
Doktorum nobetciydi ciktinmi diye beni aradı çıktım dedim.Gorunurdu kese vajinal dedi cikmadiysan bakalım diye aramış ve ben sakin bir tavırla hayır hocam cumartesi günü olsun karindan gormek istiyorum dedim ve kendimi acele etmediğim için tebrik ettimİnşallah canım haberini bekliyorum heyecanla
diyetisyenin önerileri bizle de paylaşşBen diyetisyene başladım bugünkilo alamam
Amin canımmmmmmmmm benim inşallahHayırlı haberlerin olsun inşallah.Guzel haberlerini dört gözle bekliyoruzKayıp olunca gerçekten herşey daha ağır ilerliyor ve daha stresli malesef.bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum.Saglikla alalım evlatlarımızı kucağımıza
Harikasın seni tebrik ederimDoktorum nobetciydi ciktinmi diye beni aradı çıktım dedim.Gorunurdu kese vajinal dedi cikmadiysan bakalım diye aramış ve ben sakin bir tavırla hayır hocam cumartesi günü olsun karindan gormek istiyorum dedim ve kendimi acele etmediğim için tebrik ettim
Benden de idrar hariç tüm bu testler istendi. Neden idrar istemedi acaba bendenTsh
T3
T4
Glukoz
Ast
Alt
Üre
Kreatinin
Ürik asit
Hba1c
Toxoplazma ıgg,ıgm
Cmv ıgg,ıgm
Hemogram