Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ay ben de turşu çok severim ve yiyorum da. Bu konuya bir açıklık getirmek lazım

İlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum

Tsh
T3
T4
Glukoz
Ast
Alt
Üre
Kreatinin
Ürik asit
Hba1c
Toxoplazma ıgg,ıgm
Cmv ıgg,ıgm
Hemogram
Tit
İdrar kültürü
Hbsag
Anti hcv
Anti hiv
Vdrl
Anti rubella ıgg,ıgm
Kan grubu

Kızlar yarın bende kese içinde gideceğim pazar randevumu erkene aldım eşimle gidecektim sonra vazgeçtim pazar günü hekim artık kan vermene gerek yok dedi gebelik nasıl ilerliyor bilmiyorum ve bu durum beni çok korkutuyor(Geçmiş kayıplarım var ondan dolayı) Herşeyin Yolunda gittiğini bilmek istiyorum tahmini 3000 geçmiş olması lazım yarın kese gözükür diye düşünüyorum. Bana dua edin bu gece uyuyamayacağım sanırım

Hayırlı haberlerin olsun inşallah.Guzel haberlerini dört gözle bekliyoruz Kayıp olunca gerçekten herşey daha ağır ilerliyor ve daha stresli malesef.bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum.Saglikla alalım evlatlarımızı kucağımıza

İnşallah canım haberini bekliyorum heyecanla
Doktorum nobetciydi ciktinmi diye beni aradı çıktım dedim.Gorunurdu kese vajinal dedi cikmadiysan bakalım diye aramış ve ben sakin bir tavırla hayır hocam cumartesi günü olsun karindan gormek istiyorum dedim ve kendimi acele etmediğim için tebrik ettim

Amin canımmmmmmmmm benim inşallah

Harikasın seni tebrik ederim

Kızlar idrar testi vermiştim bu yanmadan dolayı Crp yüksek çıkmış <5 olması gerekirken benim 6.03 çıkmış

Tsh
T3
T4
Glukoz
Ast
Alt
Üre
Kreatinin
Ürik asit
Hba1c
Toxoplazma ıgg,ıgm
Cmv ıgg,ıgm
Hemogram
Tit
İdrar kültürü
Hbsag
Anti hcv
Anti hiv
Vdrl
Anti rubella ıgg,ıgm
Kan grubu
Benden de idrar hariç tüm bu testler istendi. Neden idrar istemedi acaba benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…