Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Bende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAH 🥰 etrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar 🙄 abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla 🤣🤣🙄🙄🙄
Ekim anası gelmiş topiğimize 🤣 galiba biz de erkek doğurucaz kız senesi bitti sanırım

Kızlar herkese günaydın ☀️

Yarın kalp atışı için randevum var 7+5 olacağız duyarız demi ?

Lütfen benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var kötü birşey duymaktan çok korkuyorum. Rabbiim o güzel kalp sesini bana da dinlemeyi nasip etsin 🥺🫶🏻
İnşallah canım. Muhtemelen duyarsın. Muayeneden çıkanlar haber versin. Benim kontrolüme çok var 😢

Kızlar ben en son perşembe keseyi gördüm. 6 haftalığız şuan. Doktor randevumu 9.haftaya aldım dayanmaya çalışıcam çünkü gittiğimde bebeği görmek istiyorum artık. Asm de 2kere kan verdim bidaha gitmedim. Oraya gitmem gerekiyor mu? Tahlilleri vs Asm de yapıyormuş ilk zamanlar bazıları

Yaa çok teşekkür ederim doktora gidecektim artık 🙏🏼🌸
Yok canım ya korkma artık her hafta başka bi belirti başka bir şey olacak sanırım az önce kahvaltı yaparken midem bulandı mesela şimdi başım ağrıyor düşünmek istemiyorum yoruldum cidden

Bende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAH 🥰 etrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar 🙄 abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla 🤣🤣🙄🙄🙄
Öğrendiğimden beri herkes erkek olacak diyor ben sürekli rüyamda erkek doğurduğumu görüyorum. Bu kadar emin hissetmek de korkutuyo beni bilemedim. Kıyafet vs bakarken bile netten hep erkek çocuk kıyafetlerine gidiyo gözüm nolcak böyle bilmiyorum 🤣

Kızlar selam ya bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor yatış verecekti biliyorsunuz doktorum bugün yazdım probiyotik ismi verdi onu kullanıcam
Kontrole ne zaman gideceksin canım? Bir fiziki muayene etseydi keşke. Bu rahatsızlık seni huzursuz ediyor sonuçta. İçin rahat ederdi.

Kontrole ne zaman gideceksin canım? Bir fiziki muayene etseydi keşke. Bu rahatsızlık seni huzursuz ediyor sonuçta. İçin rahat ederdi.
16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdim🤣 memem de acıyor tamam sorun yok diyorum🤣🤣

16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdim🤣 memem de acıyor tamam sorun yok diyorum🤣🤣
Takvimde de baş ağrısı yazıyormuş şimdi farkettim 🤣

Ya ben de bi gün aşırı ishalim bi gün normal can sıkıyo gerçekten

Selam kızlar bayramdan bu yana yatiyorum hic iş güç goremiyorum sabah eşim kolumdan tuttuğu gibi doktoruma goturdu 😂 serum takıldım iyi geldi. bebişimin gelisimi de iyiymiş 🤩 yine bildiğimz gibi bir hafta geriden geliyoruz 8+1 gorunuyor şuan çok şükür bundan sonra aylik devam edelim dedi kontorollere 😂

Bende kese ilk 4+3 günlükken 2mm olarak göründü. Ve 7+1 olana kadar da içi boştu. Yolk kesesi bile görünmemişti. Bende her hafta gittim kontrole. Muayenelerim transvajinal yapıldı. 7+1 de kalp atışı, bebek, yolk hepsi bir anda göründü. İçini ferah tut. Şuan çok küçük. 2 haftadan önce gitme bence. Boşuna strese girme. Doktor söylemediyse bile folik asit kullanmaya başla.
Evt bende oyle dusunuyorum hafataya gıdıcem 21 nisana kadar kanamam falan olmazsa gıtmıcem

İyi bari. O zaman düzene giriyor gibi. Gerçi hergün yeni belirtilere uyanıyoruz. 16 Nisanda benimde kontrolum var. İlk defa bu kadar ara vermiş oluyorum. Birde 9 haftalık olmuş olacak gittiğimde. Nasıl görünecek çok merak ediyorum.

Ben gittiğimde
İyi bari. O zaman düzene giriyor gibi. Gerçi hergün yeni belirtilere uyanıyoruz. 16 Nisanda benimde kontrolum var. İlk defa bu kadar ara vermiş oluyorum. Birde 9 haftalık olmuş olacak gittiğimde. Nasıl görünecek çok merak ediyorum.
9+1 di hareket ediyordu

Bu belirtilerin belli bi dinamiği yok ya herkesin çok farklı belirtileri oluyor ya da hiç olmuyor. Ama baktığında herkes bi şekilde 9-10 haftalara geldi ve bebekleri sağlıklı. Bence gümbür gümbür duyacaksın
Ay aminnnnn inşallah duyarım canım çok büyük bir rahatlama gelecek duyarsam zaten kaç gündür diken üstündeyim

Belirtilere çok takılma canım aşırı kusmak herkeste olan birşey değil zaten . Hiç belirtin olmayabilir bile. Her bünye kendine özel. Sevdiklerinle görüş, arkadaşların varsa dışarı çık. Kendi kendinle kalmamaya çalış. Sevdiğin şeyleri yap vakit geçsin. Zaten inşallah yarın buraya güzel şeyler yazacağına inanıyorum. Dualarım seninle
Allah razı olsun .çok teşekkür ederim nasıl güzel moral oldu buraya sizlere yazmak bile kaç gündür içim içimi yiyordu . 🥹

İnşallah canım. Muhtemelen duyarsın. Muayeneden çıkanlar haber versin. Benim kontrolüme çok var 😢
Bende anca bu kadar bekleyebildim devletteki doktor keseyi 5+5 de gördükten 15 gün sonra gel dedi . Kendi doktoruma aldım bu kez en azından özelde cihaz daha iyidir içimde bir şüphe kalmaz diye düşündüm. Gebelik takibi yapmıyormuş ama yine de içimi rahatlatacak tek insan kendisi 😣 valla ne zormuş aslında keseyi gördükten sonra çok iyiydim bayramda rahattım . Annemlerden kendi evime geldim bir stres bastı nefesim kesiliyor basıyor duvarlar resmen randevu yaklaştıkça . Güzel haberler alayım da normale döneyim diye dua edip duruyorum yoksa koca şehire sığamıyor insan kalpten gidicem 🤣😣

Back
X