Yaa çok teşekkür ederim doktora gidecektim artıkOluyor olmaz mı ya daha dün oldu hemen kırmızı alarm verdim evde oğlum ve kocam araştırdı ajajs gaz yapıyormuş onu bazen de büyüyen rahim korkma ben araştırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok teşekkür ederim doktora gidecektim artıkOluyor olmaz mı ya daha dün oldu hemen kırmızı alarm verdim evde oğlum ve kocam araştırdı ajajs gaz yapıyormuş onu bazen de büyüyen rahim korkma ben araştırdım![]()
Ekim anası gelmiş topiğimizeBende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAHetrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar
abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla
![]()
İnşallah canım. Muhtemelen duyarsın. Muayeneden çıkanlar haber versin. Benim kontrolüme çok varKızlar herkese günaydın
Yarın kalp atışı için randevum var 7+5 olacağız duyarız demi ?
Lütfen benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var kötü birşey duymaktan çok korkuyorum. Rabbiim o güzel kalp sesini bana da dinlemeyi nasip etsin![]()
Yok canım ya korkma artık her hafta başka bi belirti başka bir şey olacak sanırım az önce kahvaltı yaparken midem bulandı mesela şimdi başım ağrıyor düşünmek istemiyorum yoruldum ciddenYaa çok teşekkür ederim doktora gidecektim artık![]()
Öğrendiğimden beri herkes erkek olacak diyor ben sürekli rüyamda erkek doğurduğumu görüyorum. Bu kadar emin hissetmek de korkutuyo beni bilemedim. Kıyafet vs bakarken bile netten hep erkek çocuk kıyafetlerine gidiyo gözüm nolcak böyle bilmiyorumBende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAHetrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar
abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla
![]()
Kontrole ne zaman gideceksin canım? Bir fiziki muayene etseydi keşke. Bu rahatsızlık seni huzursuz ediyor sonuçta. İçin rahat ederdi.Kızlar selam ya bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor yatış verecekti biliyorsunuz doktorum bugün yazdım probiyotik ismi verdi onu kullanıcam
16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdimKontrole ne zaman gideceksin canım? Bir fiziki muayene etseydi keşke. Bu rahatsızlık seni huzursuz ediyor sonuçta. İçin rahat ederdi.
Takvimde de baş ağrısı yazıyormuş şimdi farkettim16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdimmemem de acıyor tamam sorun yok diyorum
![]()
Ya ben de bi gün aşırı ishalim bi gün normal can sıkıyo gerçekten16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdimmemem de acıyor tamam sorun yok diyorum
![]()
Uyusak uyansak Ekim gelmiş olsaYa ben de bi gün aşırı ishalim bi gün normal can sıkıyo gerçekten
Evt bende oyle dusunuyorum hafataya gıdıcem 21 nisana kadar kanamam falan olmazsa gıtmıcemBende kese ilk 4+3 günlükken 2mm olarak göründü. Ve 7+1 olana kadar da içi boştu. Yolk kesesi bile görünmemişti. Bende her hafta gittim kontrole. Muayenelerim transvajinal yapıldı. 7+1 de kalp atışı, bebek, yolk hepsi bir anda göründü. İçini ferah tut. Şuan çok küçük. 2 haftadan önce gitme bence. Boşuna strese girme. Doktor söylemediyse bile folik asit kullanmaya başla.
Benim de aynı canım sanki geriliyor gibi doktor da bastırdı bugün biraz ultrasonda o da biraz acıttı sankiKızlar suan 8+4 deyim göbek deliğim iç taraftan ağrıyor içerden birsey çekiliyor gibi oluyor sizde de oldu mu hiç
İyi bari. O zaman düzene giriyor gibi. Gerçi hergün yeni belirtilere uyanıyoruz. 16 Nisanda benimde kontrolum var. İlk defa bu kadar ara vermiş oluyorum. Birde 9 haftalık olmuş olacak gittiğimde. Nasıl görünecek çok merak ediyorum.16 nisanda huzursuz olmuyorum aslında sadece İshal canımı sıkıyor ciddi bi sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü dün hiç çıkmadım bugün çıktım günde 1 kez oluyor hani günde 3 4 kez olsa ayaklarım totoma vura vura giderdimmemem de acıyor tamam sorun yok diyorum
![]()
Ben goremedım sız gordunuzmu attıgım fotodaultrasın kağıdında haftası da yazıyor normalde canım
9+1 di hareket ediyorduİyi bari. O zaman düzene giriyor gibi. Gerçi hergün yeni belirtilere uyanıyoruz. 16 Nisanda benimde kontrolum var. İlk defa bu kadar ara vermiş oluyorum. Birde 9 haftalık olmuş olacak gittiğimde. Nasıl görünecek çok merak ediyorum.
Ay aminnnnn inşallah duyarım canım çok büyük bir rahatlama gelecek duyarsam zaten kaç gündür diken üstündeyimBu belirtilerin belli bi dinamiği yok ya herkesin çok farklı belirtileri oluyor ya da hiç olmuyor. Ama baktığında herkes bi şekilde 9-10 haftalara geldi ve bebekleri sağlıklı. Bence gümbür gümbür duyacaksın
Allah razı olsun .çok teşekkür ederim nasıl güzel moral oldu buraya sizlere yazmak bile kaç gündür içim içimi yiyordu .Belirtilere çok takılma canım aşırı kusmak herkeste olan birşey değil zaten . Hiç belirtin olmayabilir bile. Her bünye kendine özel. Sevdiklerinle görüş, arkadaşların varsa dışarı çık. Kendi kendinle kalmamaya çalış. Sevdiğin şeyleri yap vakit geçsin. Zaten inşallah yarın buraya güzel şeyler yazacağına inanıyorum. Dualarım seninle
Bende anca bu kadar bekleyebildim devletteki doktor keseyi 5+5 de gördükten 15 gün sonra gel dedi . Kendi doktoruma aldım bu kez en azından özelde cihaz daha iyidir içimde bir şüphe kalmaz diye düşündüm. Gebelik takibi yapmıyormuş ama yine de içimi rahatlatacak tek insan kendisiİnşallah canım. Muhtemelen duyarsın. Muayeneden çıkanlar haber versin. Benim kontrolüme çok var![]()