- 25 Mart 2025
- 29
- 5
- 1
- 29
Ultrasondan cinsiyet anlayan varmı burda 10 haftalıgız.bır erkek bir kız gıbi dediler 20 haftalık olduk belli degıl henüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasondan cinsiyet anlayan varmı burda 10 haftalıgız.bır erkek bir kız gıbi dediler 20 haftalık olduk belli degıl henüz.
Tuzlu biseyler yediysen olabilir bende genelde tuzlu yiyince sisince oluyordu uyusma . huzursuz bacakta sekerim yuksek cikinca daha belirgin oluyorBenim birkaç gecedir kollarım ve ellerin uyuşuyor, özellikle dün gece çok uyuştu, sabah da uzun süre geçmedi. Akşamları da huzursuz bacak sendromu gibi bacaklarım durmuyor bir türlü rahat edemedim. Magnezyum kullanıyorum rahatlatsın diye ama çok da etki etmiyor gibi. Var mı bunları yaşayan, çözüm bulan![]()
Canım ben 21. Haftaya kadar nerdeyse hiç hissetmiyordum, ne zaman ki 21 oldum bi hareketlenme başladı bende şu an 23+2 kıpır kıpır maşallah20. Haftadayım bir iki gündür günde 1-2 sefer anca hissediyorum hareketini ancak bugün hiç hissetmedim. Sizler her gün hissediyor musunuz
MerhabaMerhaba güzel anneler nasılsınız iyisiniz inşallah hamilelik nasıl geçiyor bebeğinizi hangi tarafta hareketleri hissediyorsunuz ben sağda hep hissediyorum.![]()
MaMerhaba
Ben ayakları solda oldugu için solda daha çok hissediyorum ve tam ortada göbek deliği hizasında sağda nerdeyse yok gib
Maşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah benim bebişte 20 ci haftadayım sürekli sağda tekmeliyor çok heyecanlı Güzel duygular bunlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba
Ben ayakları solda oldugu için solda daha çok hissediyorum ve tam ortada göbek deliği hizasında sağda nerdeyse yok gibi![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar ya feci hemoroid oldum maalesef, canımı çok yakiyor. Kabız da değilim ama valla oturup kalkarken çok zorluyor. Şöyle bir rutin hazırladım kendime malum ilaç kullanamıyoruz bu süreçte. Bakalım işe yarayacak mı eğer yararsa güncellerim yine![]()
Sabah:
1. Ilık su tut
2. Soğuk Kompres (5 dk)
3. Cadı Fındığı (Witch Hazel) ile Pamuk Ped
Eczaneden alacağın (veya evde varsa) saf cadı fındığına bir pamuk batırıp 1-2 dakika uygula.
Gün İçinde:
Bol Su İç
Günde en az 2-2.5 litre
Hafif Yürüyüş (15-20 dk)
Oturma Yastığı Kullan
Akşam:
1. Ilık Oturma Banyosu (10-15 dk)
2. Aloe Vera Jeli (Doğal, katkısız)
3. Rahat Pozisyonda Dinlenme
Sol tarafa yatmak
Yatmadan önce kısa bir bacakları yukarı uzat
Bakalım inşallah işe yarar valla hayat kalitem kalmadı![]()
Amiiin Allah razı olsun hepimiz inşallahMa
Maşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah benim bebişte 20 ci haftadayım sürekli sağda tekmeliyor çok heyecanlı Güzel duygular bunlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Az kalmış detaylıyı bekleyin. Benimde kız gibi kıza benziyor dediler hep detaylıda doktorda kız dedi.Sızlernde basına böyle bisey geldi mi ayrıntılı ultrasonda netlesir dedı doktr bir haftaya kalmaz gitmeyi dusunuyorm 23 haftayı gecmesin demisti
Evet dataylıda belli olacak ınsalhAz kalmış detaylıyı bekleyin. Benimde kız gibi kıza benziyor dediler hep detaylıda doktorda kız dedi.
Solda kiz bebekMerhaba güzel anneler nasılsınız iyisiniz inşallah hamilelik nasıl geçiyor bebeğinizi hangi tarafta hareketleri hissediyorsunuz ben sağda hep hissediyorum.![]()
Hayırlısıyla detaylı da öğrenirsinizSızlernde basına böyle bisey geldi mi ayrıntılı ultrasonda netlesir dedı doktr bir haftaya kalmaz gitmeyi dusunuyorm 23 haftayı gecmesin demisti
Benimde perşembe Allah izin verirseÇarşamba detaylımız var. Yüzünü görebilme ihtimalim için heyecanlıyım, güzel haberler alırız inş. Tedirginlik de var. Karışık ruh halindeyiz. İnş sağlıkla gelirlerBen bi sadaka çıkariyim
![]()
Kızlar ya feci hemoroid oldum maalesef, canımı çok yakiyor. Kabız da değilim ama valla oturup kalkarken çok zorluyor. Şöyle bir rutin hazırladım kendime malum ilaç kullanamıyoruz bu süreçte. Bakalım işe yarayacak mı eğer yararsa güncellerim yine![]()
Sabah:
1. Ilık su tut
2. Soğuk Kompres (5 dk)
Eczaneden alacağın (veya evde varsa) saf cadı fındığına bir pamuk batırıp 1-2 dakika uygula.
Gün İçinde:
Bol Su İç
Günde en az 2-2.5 litre
Hafif Yürüyüş (15-20 dk)
Oturma Yastığı Kullan
Akşam:
Sol tarafa yatmak
Canım bi önceki gebeliğimde böyle olmuştum. Ki hiç hayatımda yaşamadım kabızda değildim. Sonradan öğrendimki idrar yollarında iltihap nedeniyle olmuş. İdrar yolu iltihabının hemoroidle bağlantılı olabileceği benim aklıma bile gelmemişti.Kızlar ya feci hemoroid oldum maalesef, canımı çok yakiyor. Kabız da değilim ama valla oturup kalkarken çok zorluyor. Şöyle bir rutin hazırladım kendime malum ilaç kullanamıyoruz bu süreçte. Bakalım işe yarayacak mı eğer yararsa güncellerim yine![]()
Sabah:
1. Ilık su tut
2. Soğuk Kompres (5 dk)
Gün İçinde:
Bol Su İç
Günde en az 2-2.5 litre
Hafif Yürüyüş (15-20 dk)
Oturma Yastığı Kullan
Akşam:
Sol tarafa yatmak