Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Canım kullandığın özel yağ san iyi gelmemiş olabilir. İçeriğindeki bir şeye alerjin vardır belki. Yağ türleri bazı hassas ciltlerde alerji, egzama, mantar gibi şeyleri tetikleyebiliyor. Ben de hassas cilt olduğum için yağ kullanmıyorum. Kullandığım zaman kaşınırım. O yüzden yağsız bir nemlendirici kullanmak belki iyi gelir.

Oyyy gözün aydın canım maşallah

Merhabalar fetal dna sonucum risksiz geldi ve kızım oluyor, ileri yaş ilk gebeliğim olunca ekstra heyecan yaptım sanırım, cinsiyet benim için hiç önemli değildi, yaşımdan ötürü sağlıklı olması çok çok önemliydi hepimizde önemli olduğu gibi, mutlu oldum risk çıkmayınca, herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

Mide yanması için erken değil mi yav Tahin muz gaviscon elma girdabından çok bunaldım. Salçalı yemekleri özledim. Nasıl yapıcaz daha bebe yukarılara çıkmadı. İleriki aylar mahvolduk bittik yanıyorum cayır cayır gırtlağıma kadar. Yani yakacak bişiy de yemedim uslu uslu beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok

Gaviscon son 2-3 haftadir benimle birlikte. Reflu gibi bir sikinti yasiyorum ve evet cok erken aslinda

Ben doktora ultrasonda bakarken sordum aynısını. Burun kemiği ve ense kalınlığını siz göremiyor musunuz şuan diye. Hiç yorum yapmadı. Normal ultrasonda görülüyor mu? O zaman ikilinin manası ne oluyor ki?
Yaşımızda ne var anlamadım yani :) 50 yaşında doğuran insanlar var
Aynısını ben de düşündüm sanarsın milletin 30dan sonra hamile kalması imkansızmış gibi. Artı ben şu ana kadar 35 yaş üstü doğuran bir sürü insan gördüm ve burada okudum ve genetik sorunu olan duymadım, tabii ki büyük konuşmayayım ama daha çok genetik ve çevresel faktörler de rol oynuyor bence.
Yaştan dolayı ikili ben de yaptırmadım fetal yaptır dedi başka bir merkezde radyolojiye gittim çok ayrıntılı baktı gayet sağlıklı görünüyor fetal yaptırmana gerek yok dedi yaptırmadım
Tam olarak ne için gittiniz radyolojiye?ikili test değil ama erken ayrıntılı ultrason mu oluyor? Belki ben de öyle yaparım, kulağa çok mantıklı geldi.
Tam olarak düşüncem bu yönde. Ama detaylıda da genetik anomalilerin hepsi görülmeyebiliyormuş ama bence ense kalınlığı vs görülür ya. Onu da sordum doktora detaylıda görülmez mi diye. Bütün genetik hastalıklar fixiksel olarsk dışavurumu olmayabilir dedi ama belli başlı olanlar görülür bence, Allah bebeklerimize sağlık versin tabii.
Maşallah canım, kaç kilo aldın ki öyle dedi?
gozun aydin canim bende dusuk tehditinden dolayi az yuruyordm agri oluyordu hemen artik rahatiz artik bir sonraki randevu 1 ay sonrami
Valla ben youtubedan hamile yogası ve esneme hareketleri yapıyorum, pilatese de başlamak istiyorum ama korkuyorum da. Sorayım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…