Of dmi bi de o var sonrada dogsun rahat etcez dicez ahahaKeseyi görünce bitse keşkeben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğim
Ayy bende deneyeceğim bunuBendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
İdrar testi vermeden birsey diyemem dedi doğal olarak.Bence kendince bir şey yapma muayene ol yarin doktora giderek
Bence artik hic bi zaman rahat edemicez djdjdjdOf dmi bi de o var sonrada dogsun rahat etcez dicez ahaha
10 yaşında bir oğlum var ve bildiriyorum rahat edemiceksinizBence artik hic bi zaman rahat edemicez djdjdjd
Bende bendeNe guzel heycanli olmasi iyidir allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin bende ilk deneyimim oldugu icin burda okuduklarimdan dolayi temkinli yaklasiyorum bi tik. Bakalim onlara soyleyince ne tepki vericekler merak ediyoruz
Ben aşılama günü hariç hiç yatamadım rutine döndüm hemen yapacak kimse olmayınca ama avantajım vardı işyerinde bilgisayar başında oldugum için sadece sevkiyatlarda kalktigim için öyle sürekli ayakta olma durumum olmadı günde sadece ev iş~ iş okul ~okul ev tam 1 saat yürüdüm hergun.evdedl de hiç durmadım yine rutin işler.Kızlar ya bugün nöbetim var 24 saat. Ve normalde nöbetim olmadığı günler hep evde yattım yemeği bile eşim yaptı hep. Ama bugün nerdeyse 5 saat hiç oturamadım. Sırtım çok ağrıyor şimdi. Bir kaç saat molam vardı yemek yiyim diye eve geldim. Geri gideceğim birazdan. Ama hiç dinlenemedim diye yarım saattir ağlıyorum çocuğa bir şey olacak diyehormonlardan mı ne anlamadım çok korktum iyi bi anne değil miyim diye
Aşılama yaptırdığım ay ben hep yatmıştım ama tutmamıştı aslındaBen aşılama günü hariç hiç yatamadım rutine döndüm hemen yapacak kimse olmayınca ama avantajım vardı işyerinde bilgisayar başında oldugum için sadece sevkiyatlarda kalktigim için öyle sürekli ayakta olma durumum olmadı günde sadece ev iş~ iş okul ~okul ev tam 1 saat yürüdüm hergun.evdedl de hiç durmadım yine rutin işler.
Canım benim yaaaKızlar ya bugün nöbetim var 24 saat. Ve normalde nöbetim olmadığı günler hep evde yattım yemeği bile eşim yaptı hep. Ama bugün nerdeyse 5 saat hiç oturamadım. Sırtım çok ağrıyor şimdi. Bir kaç saat molam vardı yemek yiyim diye eve geldim. Geri gideceğim birazdan. Ama hiç dinlenemedim diye yarım saattir ağlıyorum çocuğa bir şey olacak diyehormonlardan mı ne anlamadım çok korktum iyi bi anne değil miyim diye
Yok canım nerede sadece birgün prenses takıldım evide temizledim isede gittim okul çantası eşek ölüsü gibi onu taşıdımAşılama yaptırdığım ay ben hep yatmıştım ama tutmamıştı aslındaama bugün gerçekten hiç oruramadım 5 saat arı gibi sürekli koşturdum diyebilirim. Korktum o yüzden
Çok iyi anlıyorum endişeniKızlar ya bugün nöbetim var 24 saat. Ve normalde nöbetim olmadığı günler hep evde yattım yemeği bile eşim yaptı hep. Ama bugün nerdeyse 5 saat hiç oturamadım. Sırtım çok ağrıyor şimdi. Bir kaç saat molam vardı yemek yiyim diye eve geldim. Geri gideceğim birazdan. Ama hiç dinlenemedim diye yarım saattir ağlıyorum çocuğa bir şey olacak diyehormonlardan mı ne anlamadım çok korktum iyi bi anne değil miyim diye
Yine pozitif meleğim geldi güzel sözleriyleCanım benim yaaaiyi bir anne değil miyim diye ağlamak anneliğin sanindandir ama tam da bu sebeple o kadar güzel bir anne olacaksın ki
Hiç merak etme. Tutunacak bebek ne yaparsan yap tutunuyor. Annen kardeşime hamileyken öğrencileriyle yakantop falan oynuyordu top tut top at vs bilmeden ve 40 yaşındaydıve kardeşim inatla tutundu
Gidecek bebeği de ne yaparsan yap tutamiyorsun onu da kendimden biliyorum maalesef. Hep iyi düşün. Şu an elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Bebeğin de bedenin de her şeyin iyisini ve doğrusunu biliyor içini ferah tut
Aslında dinlenme odamız var uyuyabileceğşmiz yataklarımız dahi var. Ama işte acilde çalışıyorum bugün yoğun bir gündü öyle bir imkan olmadı hiçÇok iyi anlıyorum endişeniacaba bir kaç saatte bir 5-10dk uzanabileceğin bir yer olur mu? En azından belki için rahatlar, biraz dinlenirsin.
Canım acilde ver istersenBenim yarın beta artışına bakmam lazım 1 hafta kapalı olacaksa nasıl olacak
Devlet hastahanesindemi calisiyorsunuzAslında dinlenme odamız var uyuyabileceğşmiz yataklarımız dahi var. Ama işte acilde çalışıyorum bugün yoğun bir gündü öyle bir imkan olmadı hiç
Üniversite hastanesi kuzumDevlet hastahanesindemi calisiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?