Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ne guzel heycanli olmasi iyidir allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin bende ilk deneyimim oldugu icin burda okuduklarimdan dolayi temkinli yaklasiyorum bi tik. Bakalim onlara soyleyince ne tepki vericekler merak ediyoruz
Bende bende Eldorin 12. Haftaya kadar bekle demişti onu dinleyeceğim

Kızlar ya bugün nöbetim var 24 saat. Ve normalde nöbetim olmadığı günler hep evde yattım yemeği bile eşim yaptı hep. Ama bugün nerdeyse 5 saat hiç oturamadım. Sırtım çok ağrıyor şimdi. Bir kaç saat molam vardı yemek yiyim diye eve geldim. Geri gideceğim birazdan. Ama hiç dinlenemedim diye yarım saattir ağlıyorum çocuğa bir şey olacak diye hormonlardan mı ne anlamadım çok korktum iyi bi anne değil miyim diye

Ben aşılama günü hariç hiç yatamadım rutine döndüm hemen yapacak kimse olmayınca ama avantajım vardı işyerinde bilgisayar başında oldugum için sadece sevkiyatlarda kalktigim için öyle sürekli ayakta olma durumum olmadı günde sadece ev iş~ iş okul ~okul ev tam 1 saat yürüdüm hergun.evdedl de hiç durmadım yine rutin işler.

Aşılama yaptırdığım ay ben hep yatmıştım ama tutmamıştı aslında ama bugün gerçekten hiç oruramadım 5 saat arı gibi sürekli koşturdum diyebilirim. Korktum o yüzden

Selam kızlarr herkese iyi akşamlar benim de hala kasık ağrılarım oluyor, normal diye düşünüyorum. Yarın tekrar beta vermeyi düşünüyorum. 5 gün önce 60 çıkmıştı. Umarım yükselmiştir

Canım benim yaaa iyi bir anne değil miyim diye ağlamak anneliğin sanindandir ama tam da bu sebeple o kadar güzel bir anne olacaksın ki

Hiç merak etme. Tutunacak bebek ne yaparsan yap tutunuyor. Annen kardeşime hamileyken öğrencileriyle yakantop falan oynuyordu top tut top at vs bilmeden ve 40 yaşındaydı ve kardeşim inatla tutundu

Gidecek bebeği de ne yaparsan yap tutamiyorsun onu da kendimden biliyorum maalesef. Hep iyi düşün. Şu an elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Bebeğin de bedenin de her şeyin iyisini ve doğrusunu biliyor içini ferah tut

Aşılama yaptırdığım ay ben hep yatmıştım ama tutmamıştı aslında ama bugün gerçekten hiç oruramadım 5 saat arı gibi sürekli koşturdum diyebilirim. Korktum o yüzden
Yok canım nerede sadece birgün prenses takıldım evide temizledim isede gittim okul çantası eşek ölüsü gibi onu taşıdım doktorum rutinine son dedi bende döndüm

Kızlar yarın sağlık ocakları grevde ama tahlil filan alırlar mı acaba yoksa komple mi kapaticaklar.

Çok iyi anlıyorum endişeni acaba bir kaç saatte bir 5-10dk uzanabileceğin bir yer olur mu? En azından belki için rahatlar, biraz dinlenirsin.

Yine pozitif meleğim geldi güzel sözleriyle canımsın ya. O kadar güzel ayağa kaldırıyorsun ki beni hep. İyi ki buradayım diyorum her seferinde

Çok iyi anlıyorum endişeni acaba bir kaç saatte bir 5-10dk uzanabileceğin bir yer olur mu? En azından belki için rahatlar, biraz dinlenirsin.
Aslında dinlenme odamız var uyuyabileceğşmiz yataklarımız dahi var. Ama işte acilde çalışıyorum bugün yoğun bir gündü öyle bir imkan olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…