- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Maşallah sana bende ondan istiyorumAy çok teşekkür ederimben şu yaşıma kadar pek mide bulantısına dahi yaşamadım. Demekki mide kazıntısı da aç kalmak bulantıdan sayıkıyor ,
Siyah Palto bsnim midem bulanmış arada ben ne olduğunu bilmeden haftasını bilemicem geçti gitti çünkü
Kaçıncı haftadaydın sen.Maşallah sana bende ondan istiyorum
7+3Kaçıncı haftadaydın sen.
Keseden tahmin ediyolar diye yazmıştım komik olduğunu düşünmüyorumk görünen bisey yok ne dicez şimdi buna
Tamam tamam bence benim gibi hiç olmıcak sende de
İşte cnm benm dusuncem gibi yani gruplasma var gibi dusunuor insan basta ama zamanla duzene girdi burasi.He alıngan mı davrandın diyorsuntanımadığım insanlara nie alınayım ben sadece hani bilmiyorum eğer gruplaşma varsa ortaya pata küte çıkıp durmayım die öyle gidem o zaman didim birilerinin sohbetıne çomak sokmayı sevmiyorum da yırtık çoraptan çıkar gibi
Sanki ortada gibi ama bana göre sağa da yatkın canım ben hiç anlamam. Bak şöyle bi şey var ramzi teorosi. Ama vajinal ve karın ultrasona göre değişir mi bu bilmiyorum. Ben kız diyorumKizlar bende cinsiyet tahmini yapanlar varmıdır grupta yeniyim 6+3 henüz vajinal ultrason
Neyse ağustos a daha çok var böyle böyle tanışılacak galibaİşte cnm benm dusuncem gibi yani gruplasma var gibi dusunuor insan basta ama zamanla duzene girdi burasi.
Aman hiç de önemli değil bakın biz de kendi aramızda konuşuyoruzİşte cnm benm dusuncem gibi yani gruplasma var gibi dusunuor insan basta ama zamanla duzene girdi burasi.
Teşekkür ederim canımSanki ortada gibi ama bana göre sağa da yatkın canım ben hiç anlamam. Bak şöyle bi şey var ramzi teorosi. Ama vajinal ve karın ultrasona göre değişir mi bu bilmiyorum. Ben kız diyorum
Amin ınsallah kaç haftalıksınBenimde mide bulantıları çok fazla Allah yardımcımız olsun
Çok haklısınız benimde başıma geldi herkesin ultrason resmine cinsiyet tahmini yapıldıı benimkiner cevap bile gelmediii. Aynı şekilde listeye eklenmek için yazdığımda da sizinki gibi aynı şekilde. Bende kişiler konuşurken dahil olmuyorum ama genel birşey sorulduğunda cevap verilmeli kanısındayım :) bu arada hiç bulantım olmadı o sebeple size cevap yazmamıştımmHe alıngan mı davrandın diyorsuntanımadığım insanlara nie alınayım ben sadece hani bilmiyorum eğer gruplaşma varsa ortaya pata küte çıkıp durmayım die öyle gidem o zaman didim birilerinin sohbetıne çomak sokmayı sevmiyorum da yırtık çoraptan çıkar gibi
Sen ne hissediyorsun his çok önemliTeşekkür ederim canım
Komik demedım ki hoşuma gitti bebiş ondan güldüm.Keseden tahmin ediyolar diye yazmıştım komik olduğunu düşünmüyorum
Ya gerçekten mi inşallah olmasın inşallahTamam tamam bence benim gibi hiç olmıcak sende deben de bugün anneme diyorum dün az da olsa kasık batması vardı bugün hiç bi şey yok içerde bi şeyler yolundadır inşallah. Annem de diyor ki ağrı sızı olmaması iyi derler. Gerçekten de kayıplarım da kasıklarım sızlıyordu çok fena vücut tepki veriyordu sağlıksız olunca
Sol tarafta sanki evet muayenedede sol tarafa bakiyo sağda zaten 6 cm kist varSanki ortada gibi ama bana göre sağa da yatkın canım ben hiç anlamam. Bak şöyle bi şey var ramzi teorosi. Ama vajinal ve karın ultrasona göre değişir mi bu bilmiyorum. Ben kız diyorum
Kusura bakma ozamanKomik demedım ki hoşuma gitti bebiş ondan güldüm.
Kız hissediyorum yada istiyorum diyelim oğlum var çünküSen ne hissediyorsun his çok önemli
Demekki ben alınganlık etmemişim çoğu ınsan cevapsız bırakılarak burdan uzaklaştırılmışÇok haklısınız benimde başıma geldi herkesin ultrason resmine cinsiyet tahmini yapıldıı benimkiner cevap bile gelmediii. Aynı şekilde listeye eklenmek için yazdığımda da sizinki gibi aynı şekilde. Bende kişiler konuşurken dahil olmuyorum ama genel birşey sorulduğunda cevap verilmeli kanısındayım :) bu arada hiç bulantım olmadı o sebeple size cevap yazmamıştımm
Herkes baya dertliymiş bu konudaÇok haklısınız benimde başıma geldi herkesin ultrason resmine cinsiyet tahmini yapıldıı benimkiner cevap bile gelmediii. Aynı şekilde listeye eklenmek için yazdığımda da sizinki gibi aynı şekilde. Bende kişiler konuşurken dahil olmuyorum ama genel birşey sorulduğunda cevap verilmeli kanısındayım :) bu arada hiç bulantım olmadı o sebeple size cevap yazmamıştımm
Yok canım burda herkesın hormonlar tavan ne kusuru duydunuz mu bebişin kalbiniSol tarafta sanki evet muayenedede sol tarafa bakiyo sağda zaten 6 cm kist var
Kusura bakma ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?