Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Bizim ailede genelde direkt şak diye söyleriz düşüncelerimizi bişe olduğunda dolandırmadan yani her zamanki hali ama savunacak halim yok yani herkesin muhakeme yeteneği var bence her şeyin sınırı var. Bana da öyle geldi dediğin gibi biraz kıskandı gibi geldi aman işte cidden hepimize sabır ve sağlık diliyorum herkesin bir sorusu bir sorunu var illaki.

Aynen Rabbim evlatlarimiza saglik versin suan tek derdimiz bu

Tüh be istatistik yapacaktık ben de 9+2yim ama ultrasona göre 8+5im
Benim daha once 20 hft giden hamileligimde de hic midem bulanmamisti erkekti.
Belki de bunye ile alakali dicem ama kimi birinde midesi bulanior birinde bulanmiyor bilemiorm ama intten bakincada bulanmiyorsa erkek olma ihtimali dha yuksek dior.

Belki de bunye ile alakali dicem ama kimi birinde midesi bulanior birinde bulanmiyor bilemiorm ama intten bakincada bulanmiyorsa erkek olma ihtimali dha yuksek dior.
Benim kizimda hic midem bulanmamisti . Oglumdada tam tersi bulantilarim olmuştu . Simdi de midem bulaniyor demek ki herkeste farkli oluyor bu teoriye göre simdiki gebeligimde bebegimin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum

Bi an bem yorum yaptım sandım şikayetlermİZ birebir aynı

Benim kizimda hic midem bulanmamisti . Oglumdada tam tersi bulantilarim olmuştu . Simdi de midem bulaniyor demek ki herkeste farkli oluyor bu teoriye göre simdiki gebeligimde bebegimin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum
Oğlunuzdaki bulantılar şiddetli miydi yoksa tolere edilebilir bulantılar mıydı? Çünkü erkek bebeklerde de bulantılar olabiliyormuş ama çok şiddetli olmadan ama kız bebeklerini genelde şiddetli ve kusturan cinsten diye okudum ondan soruyorum ben de

Benim ilk çocuğum kız aşırı bulanti kusma vrdi 4kilo verdm,suan ki hamillegmde bulantilrm var ama kusmyorum şükür brz dha iyi geçiyor gbi.Bakalm cinsiyet ne oluck

Hanımlar selam Cinsiyet tahmininde bulanabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_6079.jpeg
    216,8 KB · Görüntüleme: 30
Evet genellikle öyle. Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları bi de şey var karın şekline göre veya karnının erken çıkması-çıkmaması da etkenmş. Benim karnım şimdiden 4aylık gibi erkek diyorlar e bulantı da yok.

Benim ilk gebeligimde karnimi goren herkes kesin erkek diyordu. İkili testte ve kontrollerde hep kiz cikmisti. O kadar cok erkek dedilr ki dogumdan hemen sonra ilk sordugum “kiz mi” olmus evet cok bulantim olmustu. Bunda da icime erkek doguyo ama yine cok bulantim var

İlk gebeligimde sabah ogle aksam bulantim vardi kusabiliyordum ve kizdi. Bunda yine surekli bulantim var ama kusamiyorum pek. Bakalim ne cikacak icime erkej doguyo

İlk gebeligimde sabah ogle aksam bulantim vardi kusabiliyordum ve kizdi. Bunda yine surekli bulantim var ama kusamiyorum pek. Bakalim ne cikacak icime erkej doguyo

Ama yasimiz cok normal ki hic takma kafana. İlk gebeligimde 24 yasindaydim kanamam olmustu. Hiiic oyle dusunme

Hayır tabiki kalbini heraf tut, benim annem 40 yaşında doğurdu gayet de sağlıklı. Bu yaşla oluşabilecek bit şey değil ama doktoruna git derm Progestan kullandırabilir. Mesela bende uzun zamandır leke gelmezdi bugün geldi. Bu sıra çok ayakta oldum yoruldum belki ondandır dedim. Güzel şeylere yoralım yaşayacak günleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…