Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9

Eklentiler

• IMG-20241227-WA0010.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20241227-WA0013.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 31
Evet ama ben gittiğimde 5.haftada hem keseyi hem brbeği gördük direkk herkesdee farklı oluyorr sanırım :)

Benim dudagımda kolay kolay çıkmaz uçuk hamile kaldıgım ay iki tane çıktı tamam hamileyim dedim

Ay bende gece banyodan gelen sabun kokusuna taktım öğürüp öğürüp durdum . Annemlerde benimle kalıyor herkes o sabunla duş almış. Gece herkes tekrardan duş aldı ben duş jeli ile heryer o sabun kokuyordu

3 ay oldu bizim de ya, ilaçlar da biraz libidoyu arttırıyor sanırım

Çok iyi rüyalar ayy kızlar benim doktor ilk gittiğim zamanlar ilişki yasak demişti sonra bu konu hakkında bir şey demedi hiç sizin doktorlar ne diyor

Eldorin

Merhaba kızlar, yaşım 32, sat 1 kasım ama geç döllenme 11 kasım olarak güncelledi doktor. Bugun 6+5 gibiydi kalp atışını duyduk çok şükür. Keseyi de 5+0 da görmüştük.
İkinci çocuğum olucak, bir oğlum var 3 yaşına girmesine az kaldı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bir süredir bakıyorum ama kalp atışını duymayı bekledim yazmak için.

ben 5+4 te koyu kırmızı kanama yaşadım ve hastaneye yatırdılar dün çıktım hastaneden ama 1haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor bitmiyor daha dün (6+2)kalp atışını tekrar duydum 1hafta için günde 3defa 100mg progestan verildi ama akıntım hiç bir şekilde durmuyor bebek iyi görünüyor o yüzden eve göderdiler ama benim içim hiç rahat değil böyle neden bu kadar uzun sürdü ki, başına gelen var mı böyle bişeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…