- 19 Nisan 2024
- 1.391
- 1.550
Bunlar var başka yok kuzum.Seninki
Tam ortada duruyor kuzum ondan yorum yapamadım başka resim var mı yada birdahaki gittiginde atarsın
Evet ama ben gittiğimde 5.haftada hem keseyi hem brbeği gördük direkk herkesdee farklı oluyorr sanırım :)evet çok uzun zamandır uçuk çıkarmamıştım oradan bir belirti olduğunu da anladım :) muhtemelen o son hafta olacak erken gelmezse
Bu arada keseyi gördünüz mü :) ben önümüzdeki hafta içi gidicem süreci tam bilmiyorum sanırım önce keseye bakıyorlar sonra zamanla kesenin içi dolu mu diye bakıyorlar sonra da kalp atışı diye gidiyor sanırım dimi
Burda kız bebege benziyor canımBunlar var başka yok kuzum.
Benim dudagımda kolay kolay çıkmaz uçuk hamile kaldıgım ay iki tane çıktı tamam hamileyim dedimevet çok uzun zamandır uçuk çıkarmamıştım oradan bir belirti olduğunu da anladım :) muhtemelen o son hafta olacak erken gelmezse
Bu arada keseyi gördünüz mü :) ben önümüzdeki hafta içi gidicem süreci tam bilmiyorum sanırım önce keseye bakıyorlar sonra zamanla kesenin içi dolu mu diye bakıyorlar sonra da kalp atışı diye gidiyor sanırım dimi
Ay bende gece banyodan gelen sabun kokusuna taktım öğürüp öğürüp durdum . Annemlerde benimle kalıyor herkes o sabunla duş almış. Gece herkes tekrardan duş aldı ben duş jeli ile heryer o sabun kokuyordu8. Haftadayım ben de iş yerinde çubuk kraler ve sarı leblebi yanımda tutuyorum. Hiç bir yiyeceğe bakanıyorum, sabah kahvaltı hazırlayayım diyorum gözlerim kapalı oğluma bir şeyler koyuyorum. Ne garip bir şeymişAkşam açım ben diye söylendim durdum eşime, eşim evdeki tüm menüyü ve menü olasılıklarını saydı diyor bu kadar da olmaz herhalde dedim üstüne kusarım görürsün ben burda açım aç
Kaç haftalıktı görününce bizde neredeyse 8 haftalık olacak gideceğimiz deMerhaba biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın, karından gördük. Daha önceki seferlerde vajinal bakmıştı ilk defa bu sefer karından görünür hale geldi
YaaaaKonumuna göre kesin kız olması lazım
Evet benim arada bir oluyo birden ve cok can yakıcı kısa sürüyorGünaydın kızlar , adet ağrısı gibi ağrı yasayan oluyormu
Evet 6. Haftada hala ara ara hafif adet ağrısı oluyorGünaydın kızlar , adet ağrısı gibi ağrı yasayan oluyormu
3 ay oldu bizim de ya, ilaçlar da biraz libidoyu arttırıyor sanırımGarip garip rüyalar görüyorum. Bu aralar maddi sıkışığız ama rüyamda altınlar elmaslar gırlakocayla kanka moddayız 2 aydır mikmik yasak. Kocayı kenarlara köşelere sıkıştırıyorum kaçıyo benden rüyada hiç iyi değilim dert içindeyim böyle böyle deliricez
Merhaba, benim oluyor hatta gün içerisinde de kramplar halinde de yaşıyorum doktorum normal olduğunu söyledi banaGünaydın kızlar , adet ağrısı gibi ağrı yasayan oluyormu
Çok iyi rüyalarGarip garip rüyalar görüyorum. Bu aralar maddi sıkışığız ama rüyamda altınlar elmaslar gırlakocayla kanka moddayız 2 aydır mikmik yasak. Kocayı kenarlara köşelere sıkıştırıyorum kaçıyo benden rüyada hiç iyi değilim dert içindeyim böyle böyle deliricez
Aslında yasak demedi ama ben pek yanaşmıyorumÇok iyi rüyalarayy kızlar benim doktor ilk gittiğim zamanlar ilişki yasak demişti sonra bu konu hakkında bir şey demedi hiç sizin doktorlar ne diyor
Bize lekelenmeden dolayı 3 ayı tamamlayana kadar önermiyorum dedi. Moraller bozuk eşiminÇok iyi rüyalarayy kızlar benim doktor ilk gittiğim zamanlar ilişki yasak demişti sonra bu konu hakkında bir şey demedi hiç sizin doktorlar ne diyor