- 13 Ekim 2012
- 1.346
- 271
Bende de durum aynı göğüslerim çok hassas şişti ve acıyor canım özellikle yatarken ben de 6. HaftamdayımCanlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum?kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar
Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık
Ben de hamile pantolon aparatı aldım. 3 düğmesi var fermuar kısmına monte ediliyo. Göbekten hep ama kilo göbeği. 3 hafta içinde çıkıverdi eyvahlar olsun7 haftalık bebo yüzünden hamile taytı aldım iyi mi
Geçmiş olsunKızlar merhaba
Ben bugün vajina girişimde bi şişlik var gibi geldiği için randevus alıp doktora gelmiştim bi sorun yokmuş ama bu vesile ile bebeğin kalp atışının olmadığı farkedildi. İki doktora gittim teyit edildi alınacak. Kısmet böyleymiş süpriz gelmişti minik..lekelenmeler beni şüphelendiriyordu zaten bulantılarım da çok artmayınca böyle birşey olabileceğini hissediyordum. Ama iyiye odaklıyordum kendimi. Allah evlatlarımıza var olanlara hayırlı ömür versin diyorum yoluma devam ediyorum inşallah bilginiz olsunEldorin beni silebilirsin
Merhaba iyi şükür diyelim lekenmelerim oluyor tansiyon bir düşüyor 3 e falan ama genel anlamda iyiyiz şükür 8+2 olduk sizler nasılsınız
Geçmiş olsun ne kadar zor biliyorum geçen yıl bende yaşadım rabbim can sağlığı versin kaçıncı haftandi dua et bol bolGeçmiş olsunben çok üzüldüm kalp atişinda duymuşsun ama kısmet işte hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor dilime
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba
Ben bugün vajina girişimde bi şişlik var gibi geldiği için randevus alıp doktora gelmiştim bi sorun yokmuş ama bu vesile ile bebeğin kalp atışının olmadığı farkedildi. İki doktora gittim teyit edildi alınacak. Kısmet böyleymiş süpriz gelmişti minik..lekelenmeler beni şüphelendiriyordu zaten bulantılarım da çok artmayınca böyle birşey olabileceğini hissediyordum. Ama iyiye odaklıyordum kendimi. Allah evlatlarımıza var olanlara hayırlı ömür versin diyorum yoluma devam ediyorum inşallah bilginiz olsunEldorin beni silebilirsin
Kiz ben değilim geçmiş olsun diledim , ay icim bir kötü olduGeçmiş olsun ne kadar zor biliyorum geçen yıl bende yaşadım rabbim can sağlığı versin kaçıncı haftandi dua et bol bol
Merhaba 6+4 de kalp atışını duyduk biz. Darısı size inşallah 8 haftada baya büyümüş olurKaç haftalıktı görününce bizde neredeyse 8 haftalık olacak gideceğimiz de
başınız sağ olsunKızlar merhaba
6+2 de gittik biz ama vajinal duyuldu sizinki karından mı duyulduMerhaba 6+4 de kalp atışını duyduk biz. Darısı size inşallah 8 haftada baya büyümüş olur
Prof. Recep Has’a gidip bir fikir yönlendirme alabilirsiniz. O takip yapmıyor benim bildiğim kadariyla ama yorumunu söyler ve konumuzla ilgili güvendiği bir hekime yönlendirir. Benim doktorumu da o önermişti.Kızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
8+2 olması gerekiyordu 7+2 de kalmış kalp atışını duyduğumuz gündeGeçmiş olsun ne kadar zor biliyorum geçen yıl bende yaşadım rabbim can sağlığı versin kaçıncı haftandi dua et bol bol
Sürekli biz gaz patlaması var bende de, öğrendiğimden bugüne 1,5 kilo verdim ama dün esneme payı olmayan bir kotumu kapatamadımBenimde bazı kot pantolonlarımı kapatamıyorum. Şişkinlik mi cidden erken mi büyüyor bilemedim. Bu sefer bişey yiyemiyorumda, oğlumda öğrendiğim gibi 3-4 kiloyu birden alıvermiştim
Bana bir de hamile pantolon taytlarımın karnıma gelen kısımları dermatit yapmıştı, full elbise ve lastikli beli olan krep şifon gibi pantolonlar vardı onlardan giymiştim, havalar ısınınca yine geçeriz inşallah efil efil elbiselereValla alınır şuan inanırımben de bir hurçları çıkarsam iyi olacak 1-2 tane taytımı saklamıştım ilk hamileliğimden. Ama işe giderken giyecek pantolon bulmak sıkıntı
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin, gönlünüzden geçeni en kısa sürede nasip etsinKızlar merhaba
Benim ilk hamileliğim direkt kış hamileliğiydi, ocak doğumlu kızım. Bu da bambaşka bir deneyim olacak tam yazın en sıcak günleriBana bir de hamile pantolon taytlarımın karnıma gelen kısımları dermatit yapmıştı, full elbise ve lastikli beli olan krep şifon gibi pantolonlar vardı onlardan giymiştim, havalar ısınınca yine geçeriz inşallah efil efil elbiselere
Selam canım hoşgeldin tablodaki diğer bilgileri de hepsini sırayla yazarsan listeyi güncelleyeyimEldorin
merhaba öncelikle gruba yeni katılıyorun
SAT 13Kasım aşılama ile hamile kaldım
5+4te keseyi gördüm
6 haftalıkken tam kalp atışını duydum çok şükür
tahmini doğum 20 ağustos
7 haftalık bebo yüzünden hamile taytı aldım iyi mi
Selam canım hoşgeldin tablodaki diğer bilgileri de hepsini sırayla yazarsan listeyi güncelleyeyim