Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kabızlığa ne yaptınız kızlar? Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Kabizlik olmamasi icin bol salata yiyilmeli her yemekte ve yemege bir tatli kazigi zeytinyagi eklenmeli.
Bol su
Ama tamamen çözümü yok tabi hormon degisimlerinden oluyor mutlakada bu sekilde daha az
Birde sekeri olmayan icin kayisiyi kaynatip suyunu icip kayisilarini ac karna tuketeblrsiniz.

Kuzum biz de 9+3 üz bugün. Benim de iki gündür kasık ağrım başladı. Hafif gaz sancısı gibiydi çok da önemsemedim başta ama bugün iyice arttı. Doktoruma yazdım bu haftalarda rahim genişliyor kanama vs yoksa endişelenme dedi

Canım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?
son adet tarihimin başlangıcı mı yoksa en son adetimi görüp adetin bittiği gün mü ?

Canım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?
son adet tarihimin başlangıcı mı yoksa en son adetimi görüp adetin bittiği gün mü ?
Adetim ne kadar sürmüştü hatırlayamıyorum çünkü :/

Kabızlığa ne yaptınız kızlar? Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Başından beri progestan iğne kullandıgım için hep kabızım bulduğum çözüm.
Sabah aç karna 3 kuru kayısı bir bardak sıcak su gün içinde meyve probiyotik yoğurt 3 litre su bunlar sayesinde çözdüm

Çok teşekkür ederim kuzucum, benim de içim rahatladı mesajınla Benim de aynen hafif gaz sancısı gibi başladı dün gece sonra bütün gün de sıklığı artınca biraz tedirgin oldum

7 haftadan sesleniyorum. Mide bulantısına ne iyi gelir ilkez bugün hissettim. Hayatımda hiç kusmadım çok kötüyüm.

Son adetinin baslangıc günü ilk günün olarak sayılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…