Kasık ağrın nasıl? Regl ağrısı gibimi yoksa girip çıkan bir şekilde mi?Ay kiz bende kasik agrisi varda ara sira olan göğüs agrisi gecti merak etmiştim yazarak cok iyi ettin icim rahatladi bende 8 haftaligim
Ilık su içmeyi önerdiler içine biraz limon sıktım şu an deniyorun :)Kabızlığa ne yaptınız kızlar?Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Kabizlik olmamasi icin bol salata yiyilmeli her yemekte ve yemege bir tatli kazigi zeytinyagi eklenmeli.Kabızlığa ne yaptınız kızlar?Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Kuzum biz de 9+3 üz bugün. Benim de iki gündür kasık ağrım başladı. Hafif gaz sancısı gibiydi çok da önemsemedim başta ama bugün iyice arttı. Doktoruma yazdım bu haftalarda rahim genişliyor kanama vs yoksa endişelenme dediKızlar selam, benim de 9+0 oldu bugün ama en son 7+0’da gördüm bebişi, dün geceden beri kasık ağrım var biraz endişeliyim. Daha önce olmamıştı. Böyle bir ağrı giriyor sonra hemen çıkıyor, sonra bir süre sonra tekrar aynısı oluyor. Anlamadım neden.
Canım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?Kızlar bugun 7+0 oldum ancak girebiliyorum siteye bu minik bebekler beni darma duman ettiler
5+6 da ikisininde kalp atışını duydukk biri 6+6 diğeri 6+3 gözüküyordu (biri 3 gün yer aramış kendine içerde kararsız çocuğum)
bu bulantılar neymiş böyle yahu yamulttu vallahi hem hep açım hemde hic birsey yiyemiyorumdün en sevdiğim yemeklerden birini yaptım keyifle yiyim diye tabağımın başında 10 dk ağladım bulantıdan yiyemiyorum diye eşim baya panikledi içimi parçaladın tost most yapiyim mi sana peynir ekmek getiriyim mi diyip duruyo yazık neyse azıcık iyi oldum diye burda sizinle dertlesesim gelmiş umarım herkes iyidir bebişler bizi zorlu hayatımıza hazırlıyorlar simdiden
Adetinin başladığı ilk gün kuzucumCanım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?
son adet tarihimin başlangıcı mı yoksa en son adetimi görüp adetin bittiği gün mü ?
Adetim ne kadar sürmüştü hatırlayamıyorum çünkü :/Canım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?
son adet tarihimin başlangıcı mı yoksa en son adetimi görüp adetin bittiği gün mü ?
Tamam doğru biliyorum o zamanAdetinin başladığı ilk gün kuzucum
İlk bı hepimizin kafası karışmıştırTamam doğru biliyorum o zamanson adet tarihi denilince bi an kafam karıştı fjfjf
Konumuna göre erkege benziyor canımCanim benimkinede bakar misin
Başından beri progestan iğne kullandıgım için hep kabızım bulduğum çözüm.Kabızlığa ne yaptınız kızlar?Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Ahahah muhtemelen bi de şu gebelik uygulamalarını indirmeye başladım da fjjfjf her şeyi anlamlandırmaya çalışıyorumİlk bı hepimizin kafası karışmıştır
Çok teşekkür ederim kuzucum, benim de içim rahatladı mesajınlaKuzum biz de 9+3 üz bugün. Benim de iki gündür kasık ağrım başladı. Hafif gaz sancısı gibiydi çok da önemsemedim başta ama bugün iyice arttı. Doktoruma yazdım bu haftalarda rahim genişliyor kanama vs yoksa endişelenme dedi
Saglikla gelsinler ne olursa olsun insallahKonumuna göre erkege benziyor canım
Kuzum benimkine ne diyorsunKonumuna göre erkege benziyor canım
Valla kuzum ben ne yaptıysam iyi gelmedi ama ayran ve çubuk kraker bı dene istersen7 haftadan sesleniyorum. Mide bulantısına ne iyi gelirilkez bugün hissettim. Hayatımda hiç kusmadım çok kötüyüm.
Son adetinin baslangıc günü ilk günün olarak sayılıyor canımCanım bi şey daha sorucam şimdi benim en son adetimin olduğu hangi tarih gebeliğin başlangıcı oluyor?
Kraker çekirdek yedimValla kuzum ben ne yaptıysam iyi gelmedi ama ayran ve çubuk kraker bı dene istersen
Ben henüz almadım ama ilacı var. İsmi prilamdi galiba. İstersen anasagligina yada doktora git bsy önerir mutlakaKraker çekirdek yedimilacı var mı bunun