Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
evet çok uzun zamandır uçuk çıkarmamıştım oradan bir belirti olduğunu da anladım :) muhtemelen o son hafta olacak erken gelmezse
Bu arada keseyi gördünüz mü :) ben önümüzdeki hafta içi gidicem süreci tam bilmiyorum sanırım önce keseye bakıyorlar sonra zamanla kesenin içi dolu mu diye bakıyorlar sonra da kalp atışı diye gidiyor sanırım dimi

Merhaba
Benim hamilelikten oncede vardi oyuzden gebelik basindan beri insulin kullaniyorum. Şuan gunde beş kez vuruluyorum :S
Siz ?
4 kere vuruluyorum bende 3 kere kısa 1 tane uzun etkili nasıl bari hedef aralıkta mı ben açlıklarımı düşüremiyorum

Kızlar bugun 7+0 oldum ancak girebiliyorum siteye bu minik bebekler beni darma duman ettiler

5+6 da ikisininde kalp atışını duydukk biri 6+6 diğeri 6+3 gözüküyordu (biri 3 gün yer aramış kendine içerde kararsız çocuğum)

bu bulantılar neymiş böyle yahu yamulttu vallahi hem hep açım hemde hic birsey yiyemiyorum dün en sevdiğim yemeklerden birini yaptım keyifle yiyim diye tabağımın başında 10 dk ağladım bulantıdan yiyemiyorum diye eşim baya panikledi içimi parçaladın tost most yapiyim mi sana peynir ekmek getiriyim mi diyip duruyo yazık neyse azıcık iyi oldum diye burda sizinle dertlesesim gelmiş umarım herkes iyidir bebişler bizi zorlu hayatımıza hazırlıyorlar simdiden

Çubuk kraker bulantı alıyormuş diyorlar :)

4 kere vuruluyorum bende 3 kere kısa 1 tane uzun etkili nasıl bari hedef aralıkta mı ben açlıklarımı düşüremiyorum
Bugun dozlarim guncellendi bu hafta bakicam tekrar ama hamilelikte seker baya firliyor cunku normalde bukadar sekerim yok bir gebe degilken gliforla sekerim cok ii cikiordu hep.
Bu donemde baslangicta boleysek sanirim biraz zorlayacak bu konu inşallah duzene girerde ole gider.
Benimde uç kisa, sabah akşam uzun.
Benim acliklarda sıkıntılı toklukta dusmedi
Kac hataliksiniz

Kuzum ya bir de bu hafta hesaplama nasıl oluyor ,mesela 5+6 derken 5 hafta artı 6 gün anlamında mı

Benimde bir düşüğüm var pcos ve diyabetliyim benim gebeliğim adetime yakım oluşmuş geç döllenme o yüzden haftamı bilmeyerek doktora gittim 6+5 dedi keseye göre ama bebeği ve kalp atışını göremedik bir şeyler var içeride boş değil ama kalp atışı için haftaya çağırdı vajinal ultrosonda ben yapamıyorum dr bildiğinden sadece karından baktı

Öncelikle geçmiş olsun bende de pcos prediyabet var, yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama şeker sorunum olduğunun farkındayım. İlk defa gebelik yaşıyorum , tavsiyeniz var mı bana

yemek yemem gereken zamanlardan önce biraz ayran içiyorum tek bulantıma iyi gelen o oldu içtikten sonraki kısa süreli bulantısız zamanda hemen karnımı doyuruyorum
Bu bilgiyi öğrendiğime sevindim , çok mantıklı bir de ayran kan şekerini de dengeler erken doyarsınız :)

Öncelikle geçmiş olsun bende de pcos prediyabet var, yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama şeker sorunum olduğunun farkındayım. İlk defa gebelik yaşıyorum , tavsiyeniz var mı bana
Merhaba öncelikle iyi bir diyetisyenle çalışmanız gerekiyor özellikle hamileliğin ilk üç ayında yememek değil bebeğin ve bizim alacağım kalorileri karşılamamız gerekiyor öncelikle diyetisyenle görüşüp değerleriniz hala aynı ise endokrin doktoruyla görüşün gün içinde kullanılan kısa etkili insülin yazmalı
Lifli gıdalar tüketin her yemeğe yeşillikle sonrasında proteinle devam edin bide en önemlisi stres kesinlikle uzak durun şekeri çok dengesizleştiriyor

Bende de durum ayni cnm seker ve tansion vr dusuklerm vr pcom var.
ilk bende karindan baktirdim kalp atisi duyulmamisti sonra ertesi gun ozel doktoruma gttim orda duyuldu sukur ama bnde suan 6+6 yim tahmini ilerleyen zamanlarda daha net oluşacak benimkide gec dollenme
İnsallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize

İnsallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…