- 22 Haziran 2023
- 88
- 95
Aynen 6 kasım benim de, ilk geneliğimde himidem çok az bulanmıştı azıcık çubuk kraker yiyordum geçiyordu, sabahtan beri fenayımuff benim de aynı benim deee(( napcaz böyle bat 6 kasımdı sizin de sanki sizle aynıyız biz
Reglime 5 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben sol kasığımda ağrı vardı diye yapmıştımbenım suan reglime 6 gün var olabılır mı ya umıtlenmek ıstemıyorum ama gecen ay bunun daha cıddı bır sancısını hıssetmıstım kımyasalla sonuclanmıstı ama sımdı kı oyle degıl baskı gıbı sızı sızı ınce ınce
bakalım ınternetten prodoctor erken gebelık testı sıparıs ettım gelsın zatem dırek denicem ya dayanamıyorumReglime 5 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben sol kasığımda ağrı vardı diye yapmıştımbence bi deneyebilirsin
Hayirli olsun canimmm goxun aydinn bak bebisin seninle insallah hepimizde saglikla kucagimiza alicaz ayni gidiyoruz kuzum benmde 6+5Günayyydın kızlarrrr
Doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür bebişim benimlebana göre bugün 7+3 ama ultrasona göre 6+6 çıktı
Bende alicam kurutma bosch iyi miTeşekkür ederim kızlar. Bugün biraz araştırma yapıcamyılbaşı gelmeden almam lazım.
Canim benmde mide bulantim dalgali gidiyor 4gun oncedinde baya yogundu smdi azaldi bazen hissetmiyorum ama midrmde degisik bir his var sanki calkalanmis gibi genel olarak benm varla yok gibi bisey anlamadim iyi mi kotumuBende berbat durumdayım kızlar mide bulantısı dan dewamli uyumak istiyorum.isyerinde kafamı ordan oraya koyuyorumoğlumda erken başlamış miydi bu kadar hatırlamıyorum
Anladım canım bakalım hayırlısı olsunYengeç 22 temmuza kadar doğanlar oluyor
Selam canım, o gerilmeler bende de oluyor doktorum içeride ip çeker gibi gerilmelerin olabileceğini söylemişti. Midem bulanıyor, canım hiçbir şey istemiyor zaten yemekle aram yokKızlar herkese hayirli olsun aramiza yeni katilanlara ve kalp atisi kese gorenleredaglikla buyusunler kucagimiza gelsinler
Ben bugun rutin kontorlleri yaptirmak icin doktorumun onerisiyle kan ve idrar tahlilleri verdim yarinda bazilarini ozelde yaptiricam.
Genel olarak yemek yememde bir sorun yok besin almaya ozen gosteriyorum ama midem cok almiyor tiksiniyor ben zorluyorum. Zorlandigim durumlar gobegimin yatakta donerken yirtilicak gibi bi his olmasi ya da ayaga kalkarken bunu yasanyanlariniz var micunku cok erken ilerleyen zamanlarda napcam onu dusunuyorum cok kilolu deglm 60kiloyum ama regl olamadigimda bile benm bi tik karnim siser suanda da o his var ama bu aci neden oluyor anlamiyorum
Ayrica akintimla ilgili sorunu duzeltiyim krem kullaniyorum doktorumun onerisiyle gecmezse fitil vericek ve saglik ocagindaki hemsirelerlede konustum hamilelikte mantar cok yayginmis olursaniz korkmayin haberiniz olsun diye soyluyorum
Bosch iyi diyorlar. Ama bana biraz pahalı geliyor. O yüzden Arçelik Vestel falan bakıyorum bugün. Arkadaşım Vestel kullanıyor baya memnun. Eşinin de iş yerinin anlaşması varmış Vestelle. Bize de yardımcı olabiliriz dediler. Bakalım daha net değil bizim konu. Ama Vestel olacak gibi.Hayirli olsun canimmm goxun aydinn bak bebisin seninle insallah hepimizde saglikla kucagimiza alicaz ayni gidiyoruz kuzum benmde 6+5
Bende alicam kurutma bosch iyi mi
Canim benmde mide bulantim dalgali gidiyor 4gun oncedinde baya yogundu smdi azaldi bazen hissetmiyorum ama midrmde degisik bir his var sanki calkalanmis gibi genel olarak benm varla yok gibi bisey anlamadim iyi mi kotumu
Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicamBosch iyi diyorlar. Ama bana biraz pahalı geliyor. O yüzden Arçelik Vestel falan bakıyorum bugün. Arkadaşım Vestel kullanıyor baya memnun. Eşinin de iş yerinin anlaşması varmış Vestelle. Bize de yardımcı olabiliriz dediler. Bakalım daha net değil bizim konu. Ama Vestel olacak gibi.
Mide bulantısı benimde aynı senin tarif ettiğin gibi. 3 gün önce biraz daha fazlaydı. 3 gündür daha hafif ama calkalanmis hissi hiç gitmiyor. Normaldir diye düşünüyorum.
İnsallah rahat bir gebelik geciririz canim bu 3 aya kadar boyleymis hergun degisik bi durum yasicaz anlasilan bana normalde zaman cok hizli gelirdi su aralar gecmiyorSelam canım, o gerilmeler bende de oluyor doktorum içeride ip çeker gibi gerilmelerin olabileceğini söylemişti. Midem bulanıyor, canım hiçbir şey istemiyor zaten yemekle aram yokkusmam yok zorlayarak yiyorum Akıntıyla ilgili benim de problemim var idrar testimde enfeksiyon çıktı benim de ilaç kullanacağım.
Tamam canım inşallah haber ederim.Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam
Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor
Tamam canım inşallah haber ederim.
Benim bugün 7+2. Hayırlısıyla yarın bir muayene olayım. Her şey yolunda olduğunu duyayım baya rahatlıcam. Aslında şuan bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama doğum yakalaşınca da nasıl hemen geçti
Keşke kiralanabilir bir şey olsa usg cihazları. ,Hayirli olsun canim insallah iyidir ve iyi olucakhersey yolundadir merak etme bende o kadar endiseliyim ki esimle gecen konustuk bu ultrason makineleri ne kdr diye sakasina her ay beklemek insana zor geliyor ve anne olmanin degerini smdi anliyorum ne kdr zor kaygili ve ayni zamanda mukemmel biseymis. Doguma yaklasincada ayri bir telas saricak burayi insallah hepimiz o gunleri saglicakla atlatiriz mental ve fiziken
Yok canım benim yarın sabah kontrolüm. İnşallah güzel haberlerle gelirimEldorin sen bugün gidecektin dimi ?