Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kizlarr maşallahınız var oku oku bitmedi ayolbenimde hafif hafif bulantilarim var herseyden tiksinme yuz ifadem var bide özellikle eti cok severim normalde ama şimdi adini duyunca bile tiksinme geliyir bana .1.5 kilo vermisim cok az yiyebiliyorum ama doktor gelisimi bir hafta önden dedi . düşük riski olunca biraz panigimara ara sancimsi seyler oluyir bende ama iki tane erkek bebesi ben yapmazsam kim yapacak evi bebegi kilo alsin isteyenler icin avakado kasar yumurta yemiştim midem iyiyken sabahlari bide muz kilo yapiyir bebişe kalp atışını duyab herkes icin cok sevindim birlikte saglikla geçsin gunlerimiz insallah

Kızlar çok fena regl ağrım var ya bu regl ağrısı ne zamana kadar sürüyor daha kese görmedik 26sında göreceğiz. Mide bulantısı falan yok, sadece regl ağrısı

Reglime 5 gün kala kaset testle öğrenmiştim ben sol kasığımda ağrı vardı diye yapmıştım bence bi deneyebilirsin

Bende berbat durumdayım kızlar mide bulantısı dan dewamli uyumak istiyorum.isyerinde kafamı ordan oraya koyuyorum oğlumda erken başlamış miydi bu kadar hatırlamıyorum

Günayyydın kızlarrrr
Doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür bebişim benimle bana göre bugün 7+3 ama ultrasona göre 6+6 çıktı
Hayirli olsun canimmm goxun aydinn bak bebisin seninle insallah hepimizde saglikla kucagimiza alicaz ayni gidiyoruz kuzum benmde 6+5
Teşekkür ederim kızlar. Bugün biraz araştırma yapıcam yılbaşı gelmeden almam lazım.
Bende alicam kurutma bosch iyi mi
Bende berbat durumdayım kızlar mide bulantısı dan dewamli uyumak istiyorum.isyerinde kafamı ordan oraya koyuyorum oğlumda erken başlamış miydi bu kadar hatırlamıyorum
Canim benmde mide bulantim dalgali gidiyor 4gun oncedinde baya yogundu smdi azaldi bazen hissetmiyorum ama midrmde degisik bir his var sanki calkalanmis gibi genel olarak benm varla yok gibi bisey anlamadim iyi mi kotumu

Kızlar herkese hayirli olsun aramiza yeni katilanlara ve kalp atisi kese gorenlere daglikla buyusunler kucagimiza gelsinler

Ben bugun rutin kontorlleri yaptirmak icin doktorumun onerisiyle kan ve idrar tahlilleri verdim yarinda bazilarini ozelde yaptiricam.

Genel olarak yemek yememde bir sorun yok besin almaya ozen gosteriyorum ama midem cok almiyor tiksiniyor ben zorluyorum. Zorlandigim durumlar gobegimin yatakta donerken yirtilicak gibi bi his olmasi ya da ayaga kalkarken bunu yasanyanlariniz var mi cunku cok erken ilerleyen zamanlarda napcam onu dusunuyorum cok kilolu deglm 60kiloyum ama regl olamadigimda bile benm bi tik karnim siser suanda da o his var ama bu aci neden oluyor anlamiyorum

Ayrica akintimla ilgili sorunu duzeltiyim krem kullaniyorum doktorumun onerisiyle gecmezse fitil vericek ve saglik ocagindaki hemsirelerlede konustum hamilelikte mantar cok yayginmis olursaniz korkmayin haberiniz olsun diye soyluyorum

Selam canım, o gerilmeler bende de oluyor doktorum içeride ip çeker gibi gerilmelerin olabileceğini söylemişti. Midem bulanıyor, canım hiçbir şey istemiyor zaten yemekle aram yok kusmam yok zorlayarak yiyorum Akıntıyla ilgili benim de problemim var idrar testimde enfeksiyon çıktı benim de ilaç kullanacağım.

Bosch iyi diyorlar. Ama bana biraz pahalı geliyor. O yüzden Arçelik Vestel falan bakıyorum bugün. Arkadaşım Vestel kullanıyor baya memnun. Eşinin de iş yerinin anlaşması varmış Vestelle. Bize de yardımcı olabiliriz dediler. Bakalım daha net değil bizim konu. Ama Vestel olacak gibi.

Mide bulantısı benimde aynı senin tarif ettiğin gibi. 3 gün önce biraz daha fazlaydı. 3 gündür daha hafif ama calkalanmis hissi hiç gitmiyor. Normaldir diye düşünüyorum.

Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam

Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor

İnsallah rahat bir gebelik geciririz canim bu 3 aya kadar boyleymis hergun degisik bi durum yasicaz anlasilan bana normalde zaman cok hizli gelirdi su aralar gecmiyor sevindim o gerilmeler herkesde oluyorsa bende benmle alakali mi acaba die huzursuzlaniyordum ayrica bir degisik seyde kalp atisi hizim cok hizli bazen panik atakmi geciriyorum diye dusunuyorum

Akintiyla ilgili problem cok yayginmis hamilelikte florasi degistigi icin bende cok dikkat ediyorum ama malesef yasiyorum gerekirse bende ilac alicam idrar tahlili sonucum cikmadi henuz bir iki gune alirim herhalde

Evet bende arastiriyorum bu aralar ve hic bir fikrim yok eger sende bilgi edinirsen bana bilgi verir misin cunku yakin zamanda bende alicam

Benim suan 6+5 seninki ne kadar hamile olmadan oncr haftalar cok cabuk gecerdi smdi gecmek bilmiyor
Tamam canım inşallah haber ederim.
Benim bugün 7+2. Hayırlısıyla yarın bir muayene olayım. Her şey yolunda olduğunu duyayım baya rahatlıcam. Aslında şuan bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama doğum yakalaşınca da nasıl hemen geçti diyeceğiz

Hayirli olsun canim insallah iyidir ve iyi olucakhersey yolundadir merak etme bende o kadar endiseliyim ki esimle gecen konustuk bu ultrason makineleri ne kdr diye sakasina her ay beklemek insana zor geliyor ve anne olmanin degerini smdi anliyorum ne kdr zor kaygili ve ayni zamanda mukemmel biseymis. Doguma yaklasincada ayri bir telas saricak burayi insallah hepimiz o gunleri saglicakla atlatiriz mental ve fiziken

Keşke kiralanabilir bir şey olsa usg cihazları. ,
İnşallah hepimiz güzel sağlıklı ve hayırlı bir doğumla bu işi sonlandiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…