Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6
Ayy canım çok sevindim vallahi erken görmüşsün hem de senin transferin ne zaman olmuştu ? Acaba benimki de görülür mü

İnşallah hepimiz için sağlıklı ve rahat bir dönem olur canım keseyi ve kalp atışını duyana kadar tedirgin olduğumuz için her şeye bence panik atağız bence

Hayırlı olsun canımm cok sevindim senin adına. betana ilk defa mı baktırdın yoksa daha önce baktırmış mıydın? kaçtan yükseldi 1638'e ve kaç günde?

Ayy canım çok sevindim vallahi erken görmüşsün hem de senin transferin ne zaman olmuştu ? Acaba benimki de görülür mü
Ay evet beklemiyordum 3 aralıktı transferim 5. Gün embriyosu 1500ü geçince görülme ihtimali oluyormuş, ben alttan muayeneye izin vermedim zaten lekelenmelerim var sinirim bozuluyor diye alttan baksak daha net görürdük dedi ama üstten de göründü minicik bir şey sen kan verdin mi canım yakında? Kalp atışı için 30 Aralık dedi o zamana kadar duramazdım galiba

yok canım en son 14ünde verdim. Allah tamamına erdirsin biz de 26sında göreceğiz inşallah

Selamlar.
Belirtilerin olupta birden kesilmesi kotu bisymi ya (((
Bir gun oncesine kadar sadce sabahlari midem bulaniordu peynirden koku aldm tiksindm göğüsler agrirdi,kasiklrm baya agriordu.
Bi anda kesti gitgidede normalim sanki sadce arda ck az kasik agrm gogs agrm vr cokcokaz. Keseyi gormeye carsamba gitcektim.

Okuduklarıma göre normal canım korkma yarın bidaha başlayabilir.
Benimde kasık agrım gecti mesela bugün midem kötü gibi endişe etme az kalmış keseye

Kızlar çok fena regl ağrım var ya bu regl ağrısı ne zamana kadar sürüyor daha kese görmedik 26sında göreceğiz. Mide bulantısı falan yok, sadece regl ağrısı
Benimde baya vardı adet gunum geceli 12 gun oldu daha yeni azaldı
Benim gec dollenme ama sizin daha erken geceblr.

Merhaba herkese. Ben ne yazacağımı bilemiyorum. Çok kötüyüm şu an. Sürekli ağlıyorum. 1 düşük gebeliğim vardı. Geçen hafta salı günü beta 25.3 çıkmıştı. 2 gün sonra 50.6 ya yükseldi. 4 gün sonra verdiğim kanda ise 69.3 olduğunu öğrendim. Dış gebelik mi geçiriyorum? Ne olur benimle bir konuşun. Ne yapacağımı şaşırdım. Şok oldum görünce. 200 lerde olması gerekmiyor muydu

Canım çok üzücü ve şok edici bir sonuç dediğin gibi. 200lerde olması iyi olurdu. Bir doktora görünmek sana nasıl gelir?

Merhaba canim cok buyuk geciş olsun
Subatta maalesef dis gebelik gecirdim
En buyuk belirtim surekli lekelenmeydi ve bnm degerim hic iki katina cikmiyordu takip yapıldı neredeyse 15 gun iki gun arayla gittim geldim sonra adet oldm dusuk dedilrr bir hafta sonra tekrr gittim dis gebelikmis yine cikmis.
Ama kimyasalda olabileceginden kesin bir beta farkliligi ariorlr
Dusup cikmasi veya ayni kalmasi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…