Şuracığa bi ağlanıp gideyim bu gece koca nöbettealt karnım sol kasığım belim ağrıyor kırılıyorum ağrıdan. Bugün 2 kez kustum boş mideden ne çıkabiliyor bilmiyorum çubuk kraker stoklamam lazım. Yarın pazartesi iş var hiç halim yok. Kalp atışı garanti olsun diye 7+4 olunca umarım duyarım 23 aralık için randevu aldım ve daha çok var. Hayırlısı. Allah kolaylık versin hepimize. Bitti gidiyom bb
Bitti gidiyom bb. Yazman çok iyi yaacanım seni en iyi Eldorin le biz anlarız. Biz de daha usg ye girmedik. Salı günü 7+3 te doktor randevum var zaman zor geçiyor ama nasıl geçiyor
Çamaşır makınam 10 kg olunca … kurutma rahat olsun çok kırıştırmasın die bende bunu almıştım fiyatlar yakın birbirine 10 demişsiniz ama tavsiye memnunum çekme sünme yapmadı şükür sesi de azKızlar malum 3 çocuklu bir hayat beni bekliyor. Kurutma makinesi şart oldu. 10 kiloluk alıcam. Var mı öneriniz ?
Günayyydın kızlarrrr
Doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür bebişim benimlebana göre bugün 7+3 ama ultrasona göre 6+6 çıktı
Ben hissettim canım. Yani yumurtlama zamanı gibiydi bi doluluk bi baskı vardıgebelik belirtisi olarak sol kasıkta baskı hısseden oldu mu ?
benım suan reglime 6 gün var olabılır mı ya umıtlenmek ıstemıyorum ama gecen ay bunun daha cıddı bır sancısını hıssetmıstım kımyasalla sonuclanmıstı ama sımdı kı oyle degıl baskı gıbı sızı sızı ınce ınceBen hissettim canım. Yani yumurtlama zamanı gibiydi bi doluluk bi baskı vardı
Kaçıncı haftadasınızGünaydın, bu sabah mide bulantım başladıkimseyler konuşmamaya çalışıyorum iş yerinde konuşursam
Canim hayirli olsunŞimdi ben yarın ikinci kan testini verıcem herhalde iki katı ilerleme normalmiş haftasını bilmiyorum ayın 2 de transfer oldu 14 de pozıtıftı 4. Gun tutundu desekAllah ım hesaplara bak ya şimdi benım minnaq ım 11 günlük mü kese ne zaman görebilirim
Amin Allah razı olsunCanim hayirli olsun
Bildigim kadariyla tup bebege oncesinde 15 gun eklenerek hesaplanior.
İnsaallah güzelce ilerlesin aminnn
Adet 5ya da 6gün öncesinde öğrendim canım ben de. İnşallah vardır sende debenım suan reglime 6 gün var olabılır mı ya umıtlenmek ıstemıyorum ama gecen ay bunun daha cıddı bır sancısını hıssetmıstım kımyasalla sonuclanmıstı ama sımdı kı oyle degıl baskı gıbı sızı sızı ınce ınce
aminnn inşAllah, rabbim sağlıklı gebelıkler bebekler versın. sizde iyisinizdir inşAllah :)Adet 5ya da 6gün öncesinde öğrendim canım ben de. İnşallah vardır sende de
Bosch serie 6 kullanıyorum ben canım yıllardır. Tavsiye ederim hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. Kurutmasız bir hayat düşünemiyorum valla
Teşekkür ederim kızlar. Bugün biraz araştırma yapıcamÇamaşır makınam 10 kg olunca … kurutma rahat olsun çok kırıştırmasın die bende bunu almıştım fiyatlar yakın birbirine 10 demişsiniz ama tavsiye memnunum çekme sünme yapmadı şükür sesi de az
Beko KM 1210 12 KĞ A++ ENERJİLİ ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko KM 1210 12 KĞ A++ ENERJİLİ ISI POMPALI KURUTMA MAKİNASI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzumm çok sağol benim minnak geriden geliyor birazcık ama çok şükür duydum ya rahatladımOh gözün aydın canım çok sevindim
uff benim de aynı benim deeeGünaydın, bu sabah mide bulantım başladıkimseyler konuşmamaya çalışıyorum iş yerinde konuşursam
gözünüz aydınn darısı başımıza :)Kuzumm çok sağol benim minnak geriden geliyor birazcık ama çok şükür duydum ya rahatladım
İnşallah kuzum çok sağolgözünüz aydınn darısı başımıza :)