Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6

Bitti gidiyom bb. Yazman çok iyi yaa canım seni en iyi Eldorin le biz anlarız. Biz de daha usg ye girmedik. Salı günü 7+3 te doktor randevum var zaman zor geçiyor ama nasıl geçiyor

ben boyle sey gormedim İyi yapmışsın canım bak biz kaç haftadır sabrediyiruz Elo16 ile zaman geldi de çattı bile benim de takvime göre 8 yumurtlamaya göre 7+5 bakalım. Hayırlısı

Kızlar malum 3 çocuklu bir hayat beni bekliyor. Kurutma makinesi şart oldu. 10 kiloluk alıcam. Var mı öneriniz ?
Çamaşır makınam 10 kg olunca … kurutma rahat olsun çok kırıştırmasın die bende bunu almıştım fiyatlar yakın birbirine 10 demişsiniz ama tavsiye memnunum çekme sünme yapmadı şükür sesi de az

günaydın kızlar, çok aktif olamıyorum bu ara ya uyuyorum ya çocukla ilgileniyorum genelde, takip etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama yakalayamıyorum çok hızlısınız maşallah bende durum aynı bulantılar hafif sallıyor paso orgunluk göğüslerde hassasiyet devam.heyecanla bu haftaki pıtıpıtıları bekliyorum, her gün daha da güzel haberler aldığımız bir hafta olsun <3

Ben hissettim canım. Yani yumurtlama zamanı gibiydi bi doluluk bi baskı vardı
benım suan reglime 6 gün var olabılır mı ya umıtlenmek ıstemıyorum ama gecen ay bunun daha cıddı bır sancısını hıssetmıstım kımyasalla sonuclanmıstı ama sımdı kı oyle degıl baskı gıbı sızı sızı ınce ınce

Merhaba kızlar
Bende Cuma günü gördüğüm akıntı ve lekerleden sonra bitiyor heralde demiştim. Doktorumun tavsiyelerini uyguladım çok yormadım kendimi ve progestan kullandım vajinal yoldan baya kesildi çok hafif oluyor. Ümitliyim inşallah sağlıkla devam ediyordur ultrasona göre 6+2 yim bugün Cumartesi kontrolüm var

Canim hayirli olsun
Bildigim kadariyla tup bebege oncesinde 15 gun eklenerek hesaplanior.
İnsaallah güzelce ilerlesin aminnn

Bosch serie 6 kullanıyorum ben canım yıllardır. Tavsiye ederim hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. Kurutmasız bir hayat düşünemiyorum valla

Teşekkür ederim kızlar. Bugün biraz araştırma yapıcam yılbaşı gelmeden almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…