- 1 Ocak 2025
- 73
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.321
Canım kanda ne zaman belli oluyor olup olmadığıBence test al, sabah denersin kafanda netleşmiş olur. Regl olursan da sonraki ay kullanırsın, test hep lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kanda ne zaman belli oluyor olup olmadığıBence test al, sabah denersin kafanda netleşmiş olur. Regl olursan da sonraki ay kullanırsın, test hep lazım
Yerleşme kanaması olabilir. Baş ağrısıda hamilelik belirtilerinde var ama regl belirtilerindede var. Benim ilk hamileliğimde regl olacakmışım gibi bir ağrı vardı.Kızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok , dün açık pembe az bi kanamam oldu ve baş ağrım vardı , 2 gün önce kaset testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda
Belirtiler aynı olunca ayırt etmeside zor oluyor Benimde normalde kasıklarımda ağrı olur regl günü ama bugün hiç bişey yok , en iyisi bugünü bekleyip olmazsam yarın tekrar test yapmak sizin bat ne zaman ?Yerleşme kanaması olabilir. Baş ağrısıda hamilelik belirtilerinde var ama regl belirtilerindede var. Benim ilk hamileliğimde regl olacakmışım gibi bir ağrı vardı.
Canım umutlanalım istemem ama kaset testlerde gecikme olmadan çıkmıyor bildiğim kadarıyla İnşallah bebişin seninledirKızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok , dün açık pembe az bi kanamam oldu ve baş ağrım vardı , 2 gün önce kaset testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda
Ayy inşallah hepimizin olsun en kısa zamanda elimde tek o test vardı ovulasyondan gelen o yüzden onla yapmıştım , olmazsam yarını beklemek en iyisiCanım umutlanalım istemem ama kaset testlerde gecikme olmadan çıkmıyor bildiğim kadarıyla İnşallah bebişin seninledir
İnşallah canım benimde bu ay bütün belirtiler var hiç yaşamadığım göğüs hassasiyetim uçlarında büyüme ve renginde koyulaşma. Yarın randevum var belli olur mu bilmiyorum adetim düzensiz ama tahmini 4 5 gün var sanırım . Kanda çıkar mı acaba hazır gitmişken öğrenseydimAyy inşallah hepimizin olsun en kısa zamanda elimde tek o test vardı ovulasyondan gelen o yüzden onla yapmıştım , olmazsam yarını beklemek en iyisi
Kızımda çıktı ama erken evrede değildi canım gecikme ile
14 Ocak bir cocuğum var doktora gittim amh düşüklüğü var doğal yolla hamile kalamak istiyorum Allah nasip eder inşallahBelirtiler aynı olunca ayırt etmeside zor oluyor Benimde normalde kasıklarımda ağrı olur regl günü ama bugün hiç bişey yok , en iyisi bugünü bekleyip olmazsam yarın tekrar test yapmak sizin bat ne zaman ?
2 kala çıkmayan çok kişi var canımKızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok , dün açık pembe az bi kanamam oldu ve baş ağrım vardı , 2 gün önce kaset testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda
Doğru yeri gormusum gece. Bence de var silik baska testler de almalısınKızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorum akşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
Benden de amh testi istenildiği için yarın randevum var ama bu ay hamile gibi hissediyorum bütün belirtiler var çok korkuyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırla kolaylıkla. Adetime 4 5 gün var sanırım hamileysem yarın belli olur mu acaba14 Ocak bir cocuğum var doktora gittim amh düşüklüğü var doğal yolla hamile kalamak istiyorum Allah nasip eder inşallah
İnşallah regl olmazsın hamilesindir. Yarın yaptığın testte hamileysen çıkar regl geçiktiği için silik çizgi bile olsa çıkar.Belirtiler aynı olunca ayırt etmeside zor oluyor Benimde normalde kasıklarımda ağrı olur regl günü ama bugün hiç bişey yok , en iyisi bugünü bekleyip olmazsam yarın tekrar test yapmak sizin bat ne zaman ?
Adet gecikmesi en garantisi biliyorum ama heyecanlıyım olmama ihtimali çok yüksek ilk deneme olduğu için onuda biliyorum ama biyolojik olarak en erken ne zaman yapabilirim testiİlk denememiz. Doğum kontrol hapını bir yıl sonra yarıda bırakmama rağmen tahmin ettiğim tarifte yumurtlama oldu. Değerlendirdik 29 aralığı. En erken erken genelik testini ne zaman yapabilirim. 28 günlük adet döngüm var 26 yaşındayım
yaşınız kaç acaba bende geçen ay hamileyim sandım tüm belirtiler vardı ama sanırım psikolojik cok istediğim için herşeyi hamileliğe bağladım. Evt çıkar kanda hamileyseniz.Benden de amh testi istenildiği için yarın randevum var ama bu ay hamile gibi hissediyorum bütün belirtiler var çok korkuyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırla kolaylıkla. Adetime 4 5 gün var sanırım hamileysem yarın belli olur mu acaba
Kanda idrar testinden daha erken öğreniliyor diye biliyorum canım , inşallah güzel haberler gelir bizede haber vermeyi unutma yarınİnşallah canım benimde bu ay bütün belirtiler var hiç yaşamadığım göğüs hassasiyetim uçlarında büyüme ve renginde koyulaşma. Yarın randevum var belli olur mu bilmiyorum adetim düzensiz ama tahmini 4 5 gün var sanırım . Kanda çıkar mı acaba hazır gitmişken öğrenseydim
yaşın cok genç ilk denemede olur mu olur. Regl ine 2-3 gün kala test yapabilirsinAdet gecikmesi en garantisi biliyorum ama heyecanlıyım olmama ihtimali çok yüksek ilk deneme olduğu için onuda biliyorum ama biyolojik olarak en erken ne zaman yapabilirim testi
Bat’tan 2 gün önce yapabilirsin :) en güzeli bat’ı beklemekAdet gecikmesi en garantisi biliyorum ama heyecanlıyım olmama ihtimali çok yüksek ilk deneme olduğu için onuda biliyorum ama biyolojik olarak en erken ne zaman yapabilirim testi
Allah bağışlasın canım umarım kardeşi de gelir , Allahım nasip etsin en kısa zamanda14 Ocak bir cocuğum var doktora gittim amh düşüklüğü var doğal yolla hamile kalamak istiyorum Allah nasip eder inşallah
İnşallah canım öyledir ,bugün olmazsam yarın test alıp tekrar yapacağım2 kala çıkmayan çok kişi var canım