- 7 Ocak 2024
- 104
- 78
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok geçmiş olsun canım benim de diş etlerim fena bu aralar. Dişçiye git mutlaka o halde kalmasınVe yeniden diş ağrım başladı bu defa hiç olmadık şekilde bir bademle dün kırıldı bugün inanılmaz agryo
Üçüncü ayda hiç bir şey yapamıyoruz çok demişlerdiAyy çok geçmiş olsun canım benim de diş etlerim fena bu aralar. Dişçiye git mutlaka o halde kalmasın
Vitamin alyomusun ćanm iyi gliyo etlereAyy çok geçmiş olsun canım benim de diş etlerim fena bu aralar. Dişçiye git mutlaka o halde kalmasın
Güvenli tabiki haftanın önemi yok. Beyaz dut olacak 2 yemek kasigi dutu 1 bardak su ile kaynatip sabah aksam aksam taze iceceksin.Dut kürünü nasıl uyguluyorsunuz beyaz dutmu bu aktarda bulunur mu birde kaç haftalıkken yaptınız gebelikte güvenli mi
Benim bu akşam oldu. Ilk defa yogun hissettim. Yumurtlama akıntısı gibi su gibi aktıKızlar sulu akıntınız oluyor mu böyle bazen su gibi hissediyorum Dr rahim ağzı kapalı sızıntı yok dedi şükür ama biraz korkuyorum arada oluyor
Aynen biz de tayin olabiliriz seneye sıra da gelmeyebilir ama oda da yok suan kalirsak yandık. Dogu lojmanlari da 2+1 diyolar valla asla sigamam ben napicaz bilmiyorum.Ben tayinciyim o yüzden yapmadım.İkili bir gardolap var evde onu boşaltacağım birde şiforyer alırım beyaz diye düşündüm.Park yatak aldım ama yanında yatacak bir süre
Ya bu gerçekten müthiş bi şifa ama sekeri olanlar cok dikkatli olsunGüvenli tabiki haftanın önemi yok. Beyaz dut olacak 2 yemek kasigi dutu 1 bardak su ile kaynatip sabah aksam aksam taze iceceksin.
Evet gecen haftalarda oldu hastayken cok hareket etmedi ben de cok korktum 28. Haftaya kadar sayma dedi doktorum hareket ediyo mu ediyo tamamdirKızlar merhaba boğazim şişmiş benim böyle batıyor hissediyom bugün kızımı çok az ve hafif hissettim acaba benim hastalığımla ilgisi olur mu doktora yarına giderim inşallah
Joie roomienin icinde yatagi vardi ama ince gibi ya yeter diyen var yetmez diyen var ben junoyu bi 2 ay 3 ay kullanırım sonrasi anne yanini ne kadar kullanirim bilemiyorumBen anne yanı aldım ama içine yatak oma karar veremedim.Hangisi bebiş için daha iyi olur diye
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bebişler inşallah bende 29 dayım iyi gidiyor şükür. Uçuk için bizimkiler tahta kaşık ısıtır uçuğa değdirir yada sarımsak sürer fln dene istersenKızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir biz yarın 29 haftalık oluyoruz erken doğum riskine karşı güzel gidiyoruz bugün dudağımda uçuk çıktı sanırım gebelikte sıkıntılı diyorlar krem vs kullanabilir miyim napmak gerekli
Kendi kendine nazar mı değdirdin daha kötü olmadan geçer inşallah canım merak etme iyidir bebişİlaç içmek istemedim ballı süt içtim ama boğazım da baya şişme var hiç hasta olmadım dedim kendime hafta sonu bugün böyle oldumufak hareketlerini bile hissetmek huzur veriyor insana yarına giderim ama doktora
Çok geçmiş olsunİlaç içmek istemedim ballı süt içtim ama boğazım da baya şişme var hiç hasta olmadım dedim kendime hafta sonu bugün böyle oldumufak hareketlerini bile hissetmek huzur veriyor insana yarına giderim ama doktora
Evet evet bu :)Bu di mi arasta ? Farklı bir şey almış olmayayım.
Çok teşekkür ederimBu di mi arasta ? Farklı bir şey almış olmayayım.
Bana IK 32. haftadan sonra çalışmak istiyorsan rapor getir demişti, yolsa otomatik izne ayırıyorlarmış. Ama net konuşmadım daha 5 hafta var diye. Sen yine de bir konuş kendi IKcınızlaTamam canım çok teşekkürler ben 32. Haftada kaçmayı planlıyorum
Aynen biz senin askeri personelAynen biz de tayin olabiliriz seneye sıra da gelmeyebilir ama oda da yok suan kalirsak yandık. Dogu lojmanlari da 2+1 diyolar valla asla sigamam ben napicaz bilmiyorum.