- 22 Mayıs 2023
- 701
- 730
- Konu Sahibi sacibelinde
- #19.741
Kızlar merhaba boğazim şişmiş benim böyle batıyor hissediyom bugün kızımı çok az ve hafif hissettim acaba benim hastalığımla ilgisi olur mu doktora yarına giderim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atarim tabi Haziran başı yatak da gelir en son o zamana geri kalanı da tamamlamis olurum sonra bebisleri beklerizBitmiş halini atarsın artık
He yok cnm suyu olmadığını anldm çok şükür ama çok akıntı var yaBenim 2 gün üst üste oldu çok korktum bebeğin suyu mu diye direk acile gittim çok şükür bir şeyde çıkmadı. Bazen olur öyle demişti doktor
Yok canım ultrasonda görüyorlar rahim ağzını vsBnde olyo ya kontrol günüm bekliyom Dr sormak için onun için Altan muyane gerekiyor mu
Ben bugün Tuzla gebe okulundaydım. Orada lafı geçti bu ıslanmanın. Bebeğin suyu bazen birden gelir onu zaten direkt anlarsınız bazen de sızıntı şeklinde gelir dedi ebe. O zaman da tuvalete git bir on dk sonra kontrol et yine ıslaklık var mı diye dedi. Böyle böyle anlaşılabiliyormuş. Eğer su gelişinden şüphe ediyorsan vajinal bölgeye turnusol kağıdı gibi bir şey koyup akıntı mı su mu onu anlıyorlarmış. Ama doktor sızıntı yok dediyse korkma. Bu ara akıntı hepimizde olan bir durumKızlar sulu akıntınız oluyor mu böyle bazen su gibi hissediyorum Dr rahim ağzı kapalı sızıntı yok dedi şükür ama biraz korkuyorum arada oluyor
Canım olabilir ben de hastayken az hissediyorum bebişi. Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsin insallahKızlar merhaba boğazim şişmiş benim böyle batıyor hissediyom bugün kızımı çok az ve hafif hissettim acaba benim hastalığımla ilgisi olur mu doktora yarına giderim inşallah
Sağol canım yemek yedim çikolatalı şeyler yedim uzandım tık yok inşallah hissederim en azından bir defa vursun anne ben iyiyim desin yeterliCanım olabilir ben de hastayken az hissediyorum bebişi. Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsin insallah
Benimki sevi bebenin küçük olanlardan o yüzden alcağım mecburReflü yatağı alırsan 1 yaşa kadar olanlardan, yatak için acele etmene gerek kalmaz. Ben anne yanı beşiğin içine reflü yatağını koydum. Çünkü 1 yaşa kadar kullanılıyor. O yüzden ekstra yatak almadım. Montessöri karyola almıştım ona mecburen yatak aldım.
Ay çok şükür hiç hazır değilim diğerineYok canım ultrasonda görüyorlar rahim ağzını vs
Çok geçmiş olsun canım hissedrsjn hemen inşallahSağol canım yemek yedim çikolatalı şeyler yedim uzandım tık yok inşallah hissederim en azından bir defa vursun anne ben iyiyim desin yeterli
Çok teşekkürlerMerhaba hayırlı olsun öncelikle
@Kazen beye özelden yazarsanız yardımcı olacaktır. Bizim tabloyu ilk o ekledi sonrasında devretti
Kızlar merhaba boğazim şişmiş benim böyle batıyor hissediyom bugün kızımı çok az ve hafif hissettim acaba benim hastalığımla ilgisi olur mu doktora yarına giderim inşallah
Umay bebek, gayet güzel bence :))arasta sen reflü yatağını çantalı almıştın sanırım. Hangi markaydı? Önerir misin?
Bana da çok mantıklı geldi. Umay Bebek’e baktım ben de. Hem fiyatı uygun hem de diğerlerine göre daha fonksiyonel. Sağ olasın senden görmüştüm onu. Ondan alıcam o zaman. :)Umay bebek, gayet güzel bence :))
İlaç içmek istemedim ballı süt içtim ama boğazım da baya şişme var hiç hasta olmadım dedim kendime hafta sonu bugün böyle oldumufak hareketlerini bile hissetmek huzur veriyor insana yarına giderim ama doktoraBen de bir kere ateşlendim hastalandım , parol içmek zorunda kalmıştım ve hissedememiştim . Panik yaptım acile gittim çok şükür sorun yoktu. Hasta ve yorgunken vücudumuz kendini dinlenmeye alıyor sanırım ufak tefek de olsa tekme atıyordur ama sen hissetmiyosundur kendi vücudunda ağrı oldugu için sanırım.
Rica ederim, umarım memnun kalırsınBana da çok mantıklı geldi. Umay Bebek’e baktım ben de. Hem fiyatı uygun hem de diğerlerine göre daha fonksiyonel. Sağ olasın senden görmüştüm onu. Ondan alıcam o zaman. :)
Hangisi canmmBana da çok mantıklı geldi. Umay Bebek’e baktım ben de. Hem fiyatı uygun hem de diğerlerine göre daha fonksiyonel. Sağ olasın senden görmüştüm onu. Ondan alıcam o zaman. :)
Dut kürünü nasıl uyguluyorsunuz beyaz dutmu bu aktarda bulunur mu birde kaç haftalıkken yaptınız gebelikte güvenli miCanım ben dut kürü ile 3 günde crp yi düşürdüm. 12 den 2 yedüştü.
Hem nioli yagi da kullandim bool su ictim ve sabah aksam dut kürü içtim