- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.941
Benim bundan önceki gebeliğimde vardı, kanaman oluyor mu ? Oluyorsa miktarı neEvet kanama alanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bundan önceki gebeliğimde vardı, kanaman oluyor mu ? Oluyorsa miktarı neEvet kanama alanı
EVET HERKESİN FARLIDIR ELBETTE BUGÜN DEĞERİM 63.8 ÇIKTI SANIRIM DEĞER NORMAL GİDİYORKişiden kişiye göre değişiyor canım sen kimseye bakma herkesinki farklı ilerler kimi erken yumurtlar kimi geç yumurtlar kiminde erken döllenme olur kiminde geç o ağrılara normal diyorlar ama progesteron değerine kandan baktirip progestan takviyesi alabilirsin eğer düşükse ağrılara da sebep oluyor beta için kan verirken progesterona da baktırmak istiyorum diyip ona da baktirabilirsin
Anladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim özel durumumdan dolayı canım bu yoksa ocean en iyilerinden bir tanesidir kullan sen :) oğlumda ben rastgele folbiol almıştım onu hamilelikten 3 ay önce ve hamileliğin ilk 3 ayında kullandım kimse değiştir dememisti ben de elimde o var diye onu kullanmistim, 2.de o ay karar verdik o ay bebiş olmuştu yani önceden kullanmamistim sonra ilk betayi görünce folbiol almıştım yine onu kullanmaya başladım ki doktorum folactive diye bir folik asite gecmemin daha iyi olacağını içeriğinde B12 de olduğunu folbiole gerek olmadığını, yüksek doz olduğunu söyledi folbiolün, folactive kullanmaya başladım birkaç hafta sonra kalbi durmuş bebeğin zaten, sonrasında pıhtılaşma testleri vs yaptirdik mthfrt 1298 diye bir gen var o bende homozigot yani hasta gen olarak çıktı pıhtılaşma problemine yol açıyor, bu konuda da kimi doktorlar kan sulandırıcı iğne kullanılması gerektiğini söylüyor kimi de sadece yüksek doz folik asit alımının yeterli olacağını söylüyor, sadece folik asit eksikliğine sebep olan bir gen diyen bile var, düşününce ilk cocugum nasıl sapasağlam doğdu bunu aciklayamiyor genetik uzmanı da hematolog da kadın dogumcu da ama bence folbiol etkisi olabilir yoksa bir homozigot bir heterizigot genle pıhtı atardı o çocuk dogmazdi nasıl doğdu diyorlar, oğluma şaşırıyorlar, ben folbiolden devam içime en sinen ve benim için denenmiş onaylanmış olan o :)
Evet canım normal ilerliyor :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahEVET HERKESİN FARLIDIR ELBETTE BUGÜN DEĞERİM 63.8 ÇIKTI SANIRIM DEĞER NORMAL GİDİYOR
Şöyle anlatayım 6. Haftada bardaktan bosalırmıs gibi bir kanama yasadım ve apar topar acile hittim bir gün hastanede yattım kan sulandırıcı iğnem kesildi progestan takviye verildi ve cıktım sonra kanamam olmadı hiç ama hematom alanım devam ediyordu. Dün doktorum kontrol etti hematom alanım bayaga küçük kanamam yok ama kanımda pıhtılaşma oldugu için faktor 5 leiden mutasyonu heterozigot doktor kan sulandırcıya başladı. Bende merak ettim acaba sadece kan sulandırcı kullananlardamı bu kanama oluyro yoksa herkeste olabilir mi diyeBenim bundan önceki gebeliğimde vardı, kanaman oluyor mu ? Oluyorsa miktarı ne
Benim oğlumda vardı progestan vermişti doktor demişti ki akşamları bir tane vajinadan al, lekelenme görürsen günde ikiye üçe çıkart, kullanmıştım bir sonraki kontrolde kalmamıştı kanama alanıKızlar merhaba gebeliğinde hematom alanı yasayan var mı acaba
Cevabın için tesekkur ederim canım dışarı kanama olmuşmuydu pekiBenim oğlumda vardı progestan vermişti doktor demişti ki akşamları bir tane vajinadan al, lekelenme görürsen günde ikiye üçe çıkart, kullanmıştım bir sonraki kontrolde kalmamıştı kanama alanı
Hayır kan sulandırıcı kanı sulandırdığı için çoğaltıyor sadece . Düşük tehlikesinin geçmesi için doktoruna proluton depot iğnesi yaptırmayı isteyebilirsin , unutma kanama alanı tekrar büyüyebilir . Bende öyle oluyordu dikkat et fazla kendini yormaŞöyle anlatayım 6. Haftada bardaktan bosalırmıs gibi bir kanama yasadım ve apar topar acile hittim bir gün hastanede yattım kan sulandırıcı iğnem kesildi progestan takviye verildi ve cıktım sonra kanamam olmadı hiç ama hematom alanım devam ediyordu. Dün doktorum kontrol etti hematom alanım bayaga küçük kanamam yok ama kanımda pıhtılaşma oldugu için faktor 5 leiden mutasyonu heterozigot doktor kan sulandırcıya başladı. Bende merak ettim acaba sadece kan sulandırcı kullananlardamı bu kanama oluyro yoksa herkeste olabilir mi diye
Teşekkğr ederim canım suan ultrasona göre 12+2 günlüğüz ve allaha sukur kanama falan yasamadım sadece korktum acaba hematom kan sulandırıcıdan mı olur diyeHayır kan sulandırıcı kanı sulandırdığı için çoğaltıyor sadece . Düşük tehlikesinin geçmesi için doktoruna proluton depot iğnesi yaptırmayı isteyebilirsin , unutma kanama alanı tekrar büyüyebilir . Bende öyle oluyordu dikkat et fazla kendini yorma
Hayır kan sulandırıcı sadece kanamayı artırır , kanama görürsen direk kesmelisin Sağlıkla kucağına al inşallah bebişiniTeşekkğr ederim canım suan ultrasona göre 12+2 günlüğüz ve allaha sukur kanama falan yasamadım sadece korktum acaba hematom kan sulandırıcıdan mı olur diye
Herkeste olabiliyor canım, oğlumda kullanmiyordum kan sulandırıcı ama factor V Leiden mutasyonu gebeliği etkilebilen genlerden kan sulandırıcı kullan derse doktorun bence kullan için rahat bir şekildeŞöyle anlatayım 6. Haftada bardaktan bosalırmıs gibi bir kanama yasadım ve apar topar acile hittim bir gün hastanede yattım kan sulandırıcı iğnem kesildi progestan takviye verildi ve cıktım sonra kanamam olmadı hiç ama hematom alanım devam ediyordu. Dün doktorum kontrol etti hematom alanım bayaga küçük kanamam yok ama kanımda pıhtılaşma oldugu için faktor 5 leiden mutasyonu heterozigot doktor kan sulandırcıya başladı. Bende merak ettim acaba sadece kan sulandırcı kullananlardamı bu kanama oluyro yoksa herkeste olabilir mi diye
Yok canım olmamıştı vücut kendi kendine emmisti o kanıCevabın için tesekkur ederim canım dışarı kanama olmuşmuydu peki
İnsallah canım cok tesekkur ederim cevabın içşnHayır kan sulandırıcı sadece kanamayı artırır , kanama görürsen direk kesmelisin Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Gebeliğimin basındn beri kullanıyordum kana olunca kestik yaklasık 4 haftadır kullanmıyordum. Dün doktorum tekrar baslattı bende korktum hematom ondan olmaz diye bir cok makale okudum ama yinede raht etmedi içşn işteHerkeste olabiliyor canım, oğlumda kullanmiyordum kan sulandırıcı ama factor V Leiden mutasyonu gebeliği etkilebilen genlerden kan sulandırıcı kullan derse doktorun bence kullan için rahat bir şekilde
İNŞALLAH AMİNEvet canım normal ilerliyor :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Benim de mthfr c677t heterozigotCanım bir homozigot bir heterizigotum var, mthfr 1298 geni homozigot, Pai heterizigot benim
Yaa inşallah Çok istiyorum bu bebişi bundan önce üçüz bebek düşürdüm 8 haftalık sonra kimyasal ondan sonrada 4 aylık bebeğimi kaybettim inşallah sağ salim doğarlar hepimizin bebişiBirşey farkettim ben Şubat anneleri grubunda da bulundum 13.haftama kadar ama orda daha önce düşüğü olan bir iki kişi vardı, bu grupta çok fazla var, acaba bu grup daha önce düşüğü olanların yüzünün gulecegi bir grup mu bu kadar kişinin bir grupta toplanması garip geldi:) insallah yüzümüz bu grupla güler
İnşallah canım benim bu gruptan hep birlikte çıkacağız sıfır eksikleYaa inşallah Çok istiyorum bu bebişi bundan önce üçüz bebek düşürdüm 8 haftalık sonra kimyasal ondan sonrada 4 aylık bebeğimi kaybettim inşallah sağ salim doğarlar hepimizin bebişi